Kalina bardzo zadowolona, mimo wysiłku ( trochę ją m. na barana nosił) bardzo chciała zdobyć szczyt
w nagrode dostała dyplom i medal za zdobycie Śnieżki, a na drugiej trasie było mnóstwo kamieni i potoków co jej się bardzo podobało-wskakiwała do każdego mini potoczku
pod namiotem właściwie tylko spaliśmy i rano śniadanie robiliśmy na mini butli gazowej
dla dzieciaka to wielka frajda, mimo burz spała w namiocie i ani drgnęła, gorzej ze mną
Tyśka należymy do stowarzyszenia bliżej siebie i natury a piknik był rodzinny z zabawami recyklingowymi, zjazdami na linie, bańkami mydlanymi ... było super szkoda że musieliśmy się zmyć w połowie koncertu bo o 4 wyjeżdżaliśmy na wakacje...
co do morfologi-postatnowiłam zrobić badania podstawowe-a w razie fatalnego wyniku rozszerzyć, dlatego morfologi nie było, ale myśle że wielkim pechem byłoby gdyby z tych 80 proc plemniorów ruchliwych nie było takich o prawidłowej budowie, zapytam ginke zresztą czy skoro wynik jest taki mamy jeszcze powtarzać.Tyśka szkoda ,że gin jednak usg nie zrobił.
nuśska widziałam piękną wczesną owulacje
no pięknie
co do pracy to bardzo trudna decyzja, ale jak nie płacą to nie szanują!przeciez ty musisz dostac kase za twoją prace, to powinno być zaspokojone przede wszystkim, masz rachunki, masz córkę na utrzymaniu, nie zrozumiem nigdy takich szefów.
paulinka piękny synuś, elegancik mały
akuku ja już myśle o toprcie na sierpień dla Kalin
ale raczej nie poszaleje z marcepanem bo dość drogo wychodzi;/
natka widziałam że bierzesz Eutyrox , chyba wcześniej nie brałaś? Jak samopoczucie ? wróciłaś już do pracy?