reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku to jeszcze masz jakieś 2 m-ce płatnego, może jeszcze coś się samo rozwiąże :-) może mimo wszystko ciąża się pojawi.
Wszystkiego najlepszego dla Alexa :tak: głupio się Twoja mama zachowała... No szkoda, że nawet na te dwie minuty z komórki nie zadzwoniła... Ale dobrze, że chociaż dziś te życzenia złożyła bo dzieci jednak mimo wszystko takie rzeczy pamiętają jak np dziadkowie nie złożą im życzeń.
Co do starań to dobrze w sumie że masz takie nastawienie, zawsze to jakiś większy "luz" psychiczny :-)

reklama
Natka tesciowie tez nie zadzwonili ;/ życie. .

Co do staran to nie moge sobie pozwolic na jazde w glowie...mam 3 dzieci i musze byc dla nich mama a nie wiecznie sfrustrowana kobieta.. Poza tym nie mam szans na mierzenie tempki... karmiecw nocy po tysiac razy...

Fajny wozio... ;) x gdanska ;) ja z gdanska jestem tzn moja mama i brat tam mieszkaja a ja mieszkalam ;)

Jak zajde w viaze to kupie cos w tym stylu ale chyba britax b dual.. albo jeszcze cos innego ;)

Akuku a my tutaj nie wszędzie mamy chodniki:)))) o równych to już mowy nie ma:)

i się britax podoba i jeszcze kilka tyg temu na niego się czaiłam, ale jakoś zdecydować się nie mogłam. A teraz to już miałam dość yej zależności od innych.

hej
paulinka świetny ten wózek:)bracia w jednej karocy:)

akuku dobre podejście, zresztą płeć nie ważna:) ja uciesze się z synka i z córki równie mocno:)
o jak dobrze ,że dzis czwarteczek:)
ciekawe jak tyśka w urlop, pewnie ma ręce pełne roboty na budowie:tak:
natka jak tam?

reklama
Paulinka fajny taki wózek dla dwójki.

kasiol u mnie hmm.. męczę się w pracy. Szczerze, to naprawdę żałuję że wróciłam bo jest jeszcze gorzej niż w domu :-( chyba niedługo na urlop pójdę. A poza tym zasnąć nie mogłam długo, więc zmęczona jestem. Powinnam chyba dodać do temperatury coś za krótszy sen ale odpuściłam, wpisałam jak było, bez kombinowania, w najbliższych dniach się okaże co i jak.

Nuuuśka tempka wysoko :-) ładny ten cykl masz! Testujesz czy czekasz? Trzymam kciuki :tak:

Do góry