reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
o jak dobrze ,ze dziś piateczek:) czas leci-ostatnie 2 tygodnie to jakiś obłęd - dzień gonił dzień... zaraz czerwiec i zaczniemy myśleć ,ze za miesiąc wakacje/urlop...
nuśśka ja myślę że staranka mieliście w sam raz:) ponoś co za dużo to nie zdrowo, ale są różne teorie na to...:)na pewno plemniory były silniejsze, niż te codzienne...
u nas właśnie sobie zdałam sprawę,że jest 3 miesiące a nawet ponad... od początku zażywania witamin przez m.( wooow po 2 latach -dał rade 3 bite miesiące łykać) niech opakowania doje do końca i starczy już tych suplementów...

reklama
Witam

Znowu dziś pogoda do d....y i glowa mi pęka. Niewyspana jestem bo mloda kaszlała w nocy. Dobrze ze weekend to ja trochę podkuruje.

Kasiol - a co twój m. łyka ? Mój aktualnie Androvit. vit C, folik. Łykał jeszcze Macę, ale już konczy i teraz zamiast tego kupuje mu l-Karnityne, na polepszenie ruchliwości.

Nuuuska - nie liczy się ilość staranek tylko efekt końcowy., Trzymam kciuki.

tyśka :)
selen + witamina E, Kwas foliowy, Magnez + B6, Lubczyk z żeń-szeniem, Salzfazin z cynk i witaminy, dziś liczyłam 89 dni bierze, czyli już normę wyrobił

badnań nie zrobił, gada że zrobi, ale gada tak już długo i bez rezultatów... tak czy siak jakby były tragiczne to wątpie ,że brał by hormony ... a witaminy to bierze bez badań... ja już nie mam sił na walkę z nim... choć czuje ,że życie zmarnowałam, nie wiem dlaczego mam tyle zrezygnowania w sobie, bo w sumie mam córke , pracę, dom... powinnam być wdzięczna , a czuje beznadzieje
żałuje ,że nie cofne czasu-starałabym sie odrazu po urodzeniu Kali... miało być pięknie, mała różnica wieku... a teraz to nie dość ,że nie moge zajść w ciąże to jeszcze boje się o ich relacje-a marzą mi się ich wspólne rozmowy, pasje...:( ja mam rodzeństwo i nie wyobrażam sobie ,żeby ich nie było:(

badnań nie zrobił, gada że zrobi, ale gada tak już długo i bez rezultatów... tak czy siak jakby były tragiczne to wątpie ,że brał by hormony ... a witaminy to bierze bez badań... ja już nie mam sił na walkę z nim... choć czuje ,że życie zmarnowałam, nie wiem dlaczego mam tyle zrezygnowania w sobie, bo w sumie mam córke , pracę, dom... powinnam być wdzięczna , a czuje beznadzieje
żałuje ,że nie cofne czasu-starałabym sie odrazu po urodzeniu Kali... miało być pięknie, mała różnica wieku... a teraz to nie dość ,że nie moge zajść w ciąże to jeszcze boje się o ich relacje-a marzą mi się ich wspólne rozmowy, pasje...:( ja mam rodzeństwo i nie wyobrażam sobie ,żeby ich nie było:(

kasiol, musisz meza uswiadomic ze witaminy nie zawsze pomagają. W wielu przypadkach jest infekcja i potrzebny antybiotyk. Zdarzaja się tez inne problemy zdrowotne. Hormony to ostateczność. Przynajmniej będziecie wiedzieli na czym stoicie. Bo tak to gdybanie. Może się okazac ze nasienie ma super wyniki., nie zakładajcie z góry ze jest źle.

chyba masz doła jak ja kilka dni temu ...... no i mamy bardzo podobna sytuacje - jedno dziecko i probelm z drugim .... tylko ty chyba trochę dluzej już się starasz.

Ostatnia edycja:
ja bym obstawiala przy normalnym badaniu nasienia. My płaciliśmy 140 zł w Lux Medzie za badanie rozszerzone. Ale jak będziecie robic to polecam od razu posiew zrobić za jednym zamachem. Będziecie mieć pełny obraz. Posiew chyba 35 zł kosztuje u nas. Ja zaluje ze posiewu nie zrobiliśmy, teraz musze czekac az G znajdzie czas żeby poejchac drugi raz zrobić wyniki. Ale nie przypuszczałam ze cos z nim może być nie tak ...

reklama
No my akurat w Lublinie robilismy badanie. Oddzielny pokój jest do oddania nasienia. G sam jezdzil wiec nie widzialam. Wiem tyle co mówił.
Na stronie Luxmedu mozesz wyszukac badanie a potem miasto i placówki które je robia. I mozesz termin, godzine badania zarezerwowac przez internet.

Do góry