reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nie wiem jaki dzien cyklu. malo mnie to obchodzi w tym m-cu bo jak pisalam owu raczej nie bylo. Zreszta G chory to i porzytulanek nie bylo za bardzo.

Po usunieciu nadzerki musi sie wszystko zagoic i musi ten nowy naskórek wzmocnic sie przed HSG, zeby nie ulegl uszkodzniu podczas badania. Stad 3 m-ce odstepu musi byc. Przynajmniej giun tak twierdzi.

Rany, jeszcze 2 godziny w pracy musze wytrzymac.

reklama
hej
tyśka w sumie zazdroszcze Ci tego nie liczenia, bo naprawde trudno tego nie robić:) ale podobno to klucz do sukcesu:)
natka co tam u Ciebie?
akuku widziałam ,że kolejny projekt zaczyna:)
miłego dnia:****

hej hej :*

natka ja czytam Was codziennie, tylko mam tak malo czasu ostatnio, ze w biegu wszystko robie, na BB niewiele siedze, chyba ze w weekendy :happy: Za Ciebie caly czas trzymam mocne kciuki, zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze zwlaszcza ze jak mowisz, leki ktore bralas moga zaburzac wynik, nie rozumiem czemu nikt Cie o nie nie pytal...:baffled: te badania mialas platne?...moze dlatego...:zawstydzona/y:

akuku widzialam nowe dzielo :)))) piekny basssssss :-)

kasiol tak masz racje, owu zawitala, wrecz mnie zaskoczyla, bo wczesniejsze testy byly negatywne caly czas, w czwartek zapomnialam zrobic a w piatek ciach i nagle owulacja. Watpie zeby cos z tego bylo, bo seksowanie bylo tylko jedno, poza tym nie mialam po jak polezec bo musielismy juz wyjsc z domu....no ale przynajmniej owu byla wiec jakis plus cyklu bez suplementow jest :)))

Milego dzionka :*

witam.

Nuuuska - trzymamy kciuki.

Ja dzis z mega dołem bo wczoraj dowiedzialam sie ze kolezanka kora ma dziecko w wieku mojej Aguski, jest w ciazy drugim dzieckiem. Pol nocy przeryczalam i troche mi lepiej ... ale tylko troche.

tyśka ja bym chciała żeby łzy sie mi skończyły bo becze jak opentana już prawie 2 lata, ale niestety wciąż się rodzą nowe jak i nowe nadzieje, dziś też dowiedziałam sie ,że dziweczyna z którą leżałam na badaniach a wtedy poroniła jest w ciązy, w sumie się ucieszyłam ale odrazu przypomniało mi się o moich pragnieniach i wyć mi się chce...:( jak ja cie tyśka rozumiem

Hej :*

Kasiol dziś u mnie ok. Wczoraj z kolei tak strasznie źle się czułam popołudniu że już praktycznie zbieraliśmy się na pogotowie :/ no dosłownie nie mogłam się ruszyć z bólu, a nie powiem nawet jak czarne myśli przy tym miałam... Nie wiem co to było, byłam pewna że skurcze bo chwilę nie bolało, po czym jak nagle chwyciło to płakałam z bólu, i tak co jakiś czas. Z tym że było to tylko po prawej stronie, bardziej jakby jajnik a nie brzuch. Trwało z godzinę i szczerze mówiąc stwierdziłam że jak dotrwam do porodu to chyba tylko cc mi zostaje bo jak takie coś bolało tak strasznie to w życiu nie urodzę naturalnie...

Nuuuśka właśnie że badania były na NFZ, wypełniałam taką ankietę, pytali o palenie, o to czy poczęcie samoistne czy np. IUI itp. O leki nie. Wczoraj od babeczki, która robiła badania dowiedziałam się, że mimo tego że w bad. wyszło bardzo podwyższone ryzyko ZD, ZE i ZP to dla niej tak czy siak wygląda to na ten Zespół Turnera, bo tak naprawdę na usg pojawiają się cechy mogące świadczyć o tym, a nie o którymś z tamtych ale program tak jest napisany żeby obliczał prawdopodobieństwo tylko tych trzech.

Kasiol, tysia jak ja Was dobrze rozumiem...

Dziewczyny, ja to wszystko wiejm i rozumiem .... że na pewno nam tez w koncu sie uda, ze nie powinnam plakac ... ale wiecie same ze tak sie nie da. Sa momenty ze uczucia sa silniejsze od rozumu.

to nie pierwsza i pewanie nie ostatnia kolezanka w ciazy. No ale przeciez to ze my mamy problem nei znaczy ze inni maja nie miec dzieci tylko dlatego zeby sie z nami solidaryzowac. Z drugiej strony tlumacze sobie ze may juz jedno dziecko mamy. Znam pary ktore juz 5-6 lat czekaja i nic ...... to jest dopiero masakra.
Jestesmy silne i damy rade.

Nuuuska - u mnie chyba cos kolo weekendu @ powinna byc. Juz brzuch pobolewa wiec niech sie zaczyna kolejny cykl. Oby tylko byl szczesliwy.

Natka ja miałam takie bóle w pierwszej ciąży- macica się rozrastała i narządy uciskała:) Trzymam za Was kciuki nieustająco:)
Kasiol, Tysia i Nuuśka za Was też, żeby się w końcu te dwie kreseczki pojawiły, a potem zmieniły się w mruczące zawiniątko w łóżeczku:)
Akuku widziałam figurki i podziwiam:)
A ja mam już Marcelka w domu:))) Kochany taki jest:)

reklama
Do góry