reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Mikołaj od łóżeczka najchętniej by nie odchodził:) Pierwsze co po przebudzeniu biegnie go zobaczyć:)

reklama
hej
paulinka musi to słodko wyglądac jak Mikołajek wędruje do braciszka:) ciesze się ,ze wszystko dobrze sie skończyło! ucałuj Marcelka!

a ja dzis zaspana że szok:( mam nadzijej ze sie ogarne bo nie chce miec na głowie jescze zaległosci do dobicia mnie:(

Hej,

Paulinka cieszę się że już jest wszystko w porządku i Marcel jest już z Wami!

Kasiol dziś chyba taki senny dzień jest...

Miłego dnia :*

hej
dzis znów zaspana-ale eureka, od trzech dni łykam Zyrtec na alergie-mam już dość nie brania leków bo a nóż widelec i postanowiłam walczyc z objawami alergi... no i zaczynam podejrzewać ,ze to po nim się tak czuje-jakby ktoś siły mi wyssał:tak: ah a cieżki tydzień mi sie szykuje ,bo ...znów kontrola ... więc musze się ogarnąć :tak:
dziewczyny co tam dobrego u Was?
natka cały czas w myślach Cię wspominam i śle pozytywne fluidki !! tyśka może objawy przeszły? nuśśka co tam? cisza u nas jak makiem zasiał:-D:szok:

Witam.

Ja totalnie niewyspana, bo dla G w sordku nocy na Przytulanki się zebralo, a potem mała chciała zebym z nia spala i co chwila sprawdzala czy jestem, a potem zaczela kaszleć ......... Ehhhhhh .... W pracy masa roboty ale najpierw musze się obudzić.

Kasiol - jakie objawy? Czy ja o czyms nie wiem?

Az noramlnie policzyłam który to DC - 29. Cykle max do 34 dni, dawno takiego powyżej 30 dni nie miałam wiec jest duza szansa ze będzie wlasnie teraz.

Kasiol - a gdzie twój suwaczek z wiekiem Kaliny?

Nuuuska - jak twoja owulacja?

tyśka przez przypadek usunełam , musze wstawic nowy:)
mam nadzieje ,że twój cykl bedzie trwał i trwał:) aż do porodu:) w koncu brzuszek po paulince do zgarnięcia:)
nuśśka dziś piękny podskok w wykresie:)

Ja obstawiam ze Nuuuska go przejmie. W tym cyku naprawdę była lipa - ani sluzu płodnego, ani prztulanek bo G ciagle chory i na lekach. Ja tez antytbiotyk zaliczyłam. @ czuje już w kościach. Kwestia dni.

reklama
eeee watpie dziewczynki.
U Nas bylo tylko jedno serducho i to takie ze nawet nie mialam jak polezec, wiec nie wydaje mi sie w ogole zeby moglo sie udac. Do tego podejrzewam tempki troche zaburzone, bo rano zimno w domu, a dzis z kolei slabo spalam i poszla w gore.
Strasznie bola mnie jajniki w tym cyklu, podejrzewam ze to przez brak suplementacji, musza pracowac same od poczatku do konca, i wydaje mi sie ze chyba nie byly na to przygotowane :wściekła/y:
Do tego Ola jutro jedzie na Zielona Szkole, kupa nerwow i stresu powiem Wam. A serducho juz mi sciska a jeszcze nie pojechala :-( no ale niech jedzie, wybawi sie, wycieszy..na pewno wroci szczesliwa, ze mna troche gorzej :-p

Do góry