reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka - super że wszystko sie dobrze skonczylo. To dla kogo oddajesz brzuszek ?

Kasiol, jak temp u ciebie? Sorki, ale ja nie potrafie tych nowych wykresow czytac. W miniaturkach sa nieczytelne, a jak wchodze w wwykres to nie widze temp. ....

Nuuuska - co u ciebie?

Natka - mocno trzymma kciuki. Musi byc dobrze. Wspolczuje sytuacji, bo wiem ze sama bym odchodzila od zmysłów zanim sie cos wyjasni.

reklama
Jejku Paulinka gratuluje kochama,ciesze sie ze wszystko sie dobrze skonczo. Pisz jak Marcelek i czemu pod respiratorkiem?on jest tylkl 140 g mniejszy niz moj Emis jak sie urodzil !!! Musi byc dobrze musi !!! Trzymaj sie Kochana i ucaluj Marcelka od cioci Agi ( ps. Zastanawialam sie nad tym imieniem - bardzo mi sie podoba )

Natka wszystko bedzie dobrze,musi byc . Wiem ze teraz Ci bardzo ciezko ale ja wieze ze bedzie dobrze !!!

A ja wczoraj do 1 lepielam drugie auto do tortu Alexa ;) tzn 2 eieczory lepilam... jeszcze dzis bede robic kola...a jak dobrze wyschna nakladac na auto ;)
A tu efekty mojej pracy ;)
Aaa i nowe hobby mam ;) malowanie twarzy ;) na razie cwicze na Vikim..Alex nie lubi...

Z kolezanka myslimy i otwarciu biznesu i robieniu imrez urodzinowycb... konkjrsy zabawy..malowanie twarzy ;) bosssko ;).

Moj m ostatnio ztwierdz ze Alex i Viki sie super razem chowaja i ze Emilkowi tez by sie taki "przyjaciel brat" przydal ;) tak wkec kto wie...

Milego dnia kochane ;)

A tu moja praca ;)

A i znowu mam powtorke z rozrywki...cos kwitnie a Viki puchnie ehh.

paulinka ogromne gratulacje dla Was kochana. Najwazniejsze ze Marcelek jest na swiecie caly i zdrowy, Bozia na pewno bedzie nad nim czuwac i szybciutko bedzie z Wami w domku :tak::happy2:

kasiol jak tempka ? Przypomnij mi, wy nie badaliscie nasienia prawda ? czy badaliscie?

natka nie martw sie, ja wierze ze wszystko bedzie dobrze, wiele razy okazuje sie, ze na usg widac jakies niepokojace rzeczy, ktore po czasie znikaja, byc moze to wcale nic groznego i dzidzia poradzi sobie z tym bez wiekszej ingerencji i diagnostyki czego z calego serducha Wam zycze :*

akuku hah czyli myslicie o czwartym bobasku ?? :)) ale super mnie sie marzy duza rodzinka, ale watpie zeby do tego doszlo..:zawstydzona/y:

tysia co u mnie, a no leci jakos. Cykl bez supelementow na pewno jest inny, widze ze owu raczej chyba wczesniej nie bedzie bo wczoraj na tescie owu nawet nie bylo widac drugiej kreski. No wiec obawiam sie ze trzeba bedzie poczekac jeszcze troche.

Milej niedzieli :)

Dziękuję dziewczynki za wsparcie i dobre słowo.. :* dziś psychicznie czuję się odrobinę lepiej, liczę na to że to jakaś pomyłka... Przecież u nas w rodzinie nie ma i nie było chorób genetycznych więc skąd by się nagle pojawiły? A z drugiej strony nadal się boję... Nie wiecie ile czeka się na wyniki prenatalnych?

Paulinka kochana zyczę żeby mały szybko nabierał sił i żeby szybko wszystko było już całkiem dobrze, żebyście mogli zabrać synka do domu :*

hej
dziś od rana w Poznaniu,
tyśka tempka niestety spada dzis tylko 36,52, już po zmierzeniu o 6.30 nie mogłam powstrzymać łez, żalu i beznadzieji:-(cały dzień chodze jak w amoku, po sklepach jak bez celu... ah nie radze sobie z tym :(
nuśśka badan jeszcze nie było i nie wiem czy będą, plus jedyny że m. łyka witaminy już chyba 2 miesiąc ... choć już w niczym sensu nie widze...
akuku świetna myśl z przyjeciami dla dzieci, piękne torty i ciasteczka z twoimi ozdobami-koniecznie tematycznie:-D
co do kumpla dla Emisia:-Dto świetny pomysł, jesteś świetną matką !
natka wiem ze jest usg prenatalne, ale tez inne nazywane prenatalnym, jak usg do chyba już odrazu cos powiedzą, będzie dobrze !
paulinka trzymaj się, Marcelek jest duży a to też świadczy o jego sile i rozwoju! bedzie dobrze!

Witam.

Natka - mysle o tobie caly czas. Mocno trzymam kciuki. Pisz koniecznie co ci powiedzieli na badaniach. Musi byc dobrze.

Kasiol - goń swojego męza na badania. Ja mojego urabiam wlasnie zeby juz zbieral sie na powtorzenie badan. Ale to pewnie gdzies w maju jak troszke bedzie luxniej na budowie bo u nas niestety badanie dopiero 120 km od miejsca zamieszkania ... wiec cala wyprawa.

hej
natka czekam na wieści i trzymam kciuki!
tyśka u nas to tez wyprawa bo do Poznania trzeba dojechać... teraz dorwał fuchę i jak skonczy to się zapytam na kiedy sie umawia na badanie!
a mnie od wczoraj boli noga-jajnik? jajnik-od tego noga? sama nie wiem jakby jajnik lewy ale z nogą razem;/ eh sypie się :( tempka podskoczyła ale sama nie wiem kiedy ta owu była wiec grzecznie czekac musze na spadek albo 28 dc...dlatego mam dwa wykresy, jeden bez wprowadzania śluzu wskazuje na 14 dc, a inny z sluzem-ale i bólem owu na 9 dc
tyśka zazdroszcze postawy twojego m. , mój niestety ma w głowie bratki:(
a wiecie że ENPR działa?

natka trzymam kochana kciuki za badanie i czekam na dobre wiesci !!

kasiol no wlasnie tez odkrylam ze dziala, ale powiedz mi od kiedy ?? bo tam nie ma funcji dodawania serduch jak bylo wczesniej wiec troche kiszka...:crazy: i nie umiem za chiny dodac miniaturki do profilu.

reklama
Kasiol - to moze jednak jeszcze nie jest pozamiatane skoro temp w gore ;) mocno trzymam kciuki. W koncu ktos musi przjeac przuszek po Paulince.

Do góry