reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka teraz to już pewnie czas będzie Ci szybko leciał i zaraz będziesz na końcówce hehe :-)

Akuku ale sobie mocne postanowienie postawiłaś z tym ćwiczeniem:tak: trzymam kciuki żeby cel został osiągnięty :-)

Kasiol a tak sobie pomyślałam że może gdzieś wyjechaliście :-) mam nadzieję że choć trochę od wszystkiego odpoczęłaś :-)

reklama
hej hej :)

Czuje sie juz lepiej, choc wstretny katar pozostal :wściekła/y: no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - mam nadzieje ze juz teraz do konca roku chorowac nie bede :-p

kasiol rowniez mam nadzieje, ze odpoczelac, my za 2 tygodnie chcemy jechac na weekend do Wisly :happy:

natka jak sie czujesz ?? :happy:

akuku widzialam zdjecia Emisia na FB - alez on rosnie :-) powiem Ci, ze jest duzy jak na swoj wiek !! albo ja taka zacofana ze zapomnialam jak dzieci wygladaja :wściekła/y:

Nuuuśka to dobrze że już lepiej :-) katar na pewno też lada dzień zniknie :-) a jeszcze trochę i pewnie owulka zawita :-)
U mnie średnio, bywało lepiej...

Dziewczynki czy nie wiecie czy Patu$ka odchodząc usunęła naszą grupę? Chciałam stamtąd ściągnąć przepis i nie mogę grupy znaleźć a z mojego profilu zniknęła- tak jakbym nie była jej członkiem.

Edit: Nuuuśka teraz wyskoczyła mi nowa wiadomość że mam od Ciebie zaproszenie do przejęcia grupy. Czyli że Ty nas opuszczasz? :-( Tylko jak w to chcę wejść to wyskakuje że nie ma takiej grupy. Zmieniłaś jej nazwę albo coś? Jak mam ją znaleźć? Stwierdzam że ja to jednak beztalencie jestem jeśli chodzi o obsługę tych forumowych wyszukiwarek :p

Ostatnia edycja:
...bry.

U mnie @ z tych plamien sie rozkrecila. I tyle szczescia. Wole jasne sytuacje.
Mialam isc an kontorl po usuwaniu nadżerki pod koniec marca, ale chyba zrobie male opznienie zeby przy okazji zobaczyc czy pechole rosna i jak endo ..

Wczoraj caly dzien na budowie, dzis tez u rodziców, u znajomych ... Padam na twarz, ale szczęśliwa ;)

hej
:)
jestem:) znów byliśmy u siostry-juz ostatnie grubsze prace i za tydzień przenoszenie mebli:) m. pomalował im 3 pokoje a ja relaksowałam się ze Staśkiem-a pogoda była magiczna:) po drodze dowiedzielismy sie ze m. ma zsoac chrzestnym w sobote:szok:bo brat kuzyna żony nie został zaakceptowany przez księdza:angry: no cóż , dziecku sie nie odmawia podobno i na szybko w sobote wracaliśmy na chrzciny...
niedziele i w miedzyczasie szukalismy nowego auta-w sumie to po obejżeniu kilku stwierdzilismy ze sa w gorszym stanie niz ten nasz staruszek-przebiegi poskrecane-wszystkie niby nie uderzone... ach straciłam wiare w ludzi :(, na szczescie wczoraj znaleźliśmy ten jedyny
( mam nadzieje ze nie wyskoczy coś z nim niczzym królik z kapelusza) :) wiec chyba dzis go kupimy( uffff bo stare auto obiecane bratu)
co do leków - już biorę 7 dni, myśle że max 9 wezne, mam nadzieje ze nie nabroilismy za bardzo bo mój m. nie zastosował sie do zalecen na ulotce ...:-Dchoc coś czuje ,że to cykl bezowulacyjny bedzie-ta tempka jakas taka wysoka... śluzu nie widze bo globulka sie rozpuszcza i na żółto wszystko zabarwione...

paulina widzialam ze jednak synek:)Mikołaj będzie miał się z kim bawić:)
natka czekam na suwaczek:)
akuku mam Cię:)
nuśśka co tam kochana? jak nastawienie w tym cyklu?
tyśka kiedy parapetówka?

Ostatnia edycja:
Natka ja też nie mam już lutowej grupy... Albo zniknęła albo zostałyśmy wyrzucone:)
Nic mi się nie chce i weny brak:(((

Witam ;)

Kasiol - parapetówka mam andzieje na przelomie zimy / jesieni. Ale i tak na plac budowy praktycznie ebdziemy sie wprowadzac. Zrobimy co najpilniejsze, zeby dalo sie meiszkać. I tak nie moge sie juz doczekac ;) W sobote caly dzien bylismy na dzialce. Troche podzialalismy przy instalacji elektrycznej a wieczorem wygrabilam trawe sucha. Miejsce na grilla jest ;) Takze na grilla możecie wbijać ;) Juz czuje ze ebdzie nam tam sie mega dobnrze mieszkalo

Kasiol - moze dobrze ze cykl zakrecony. To moze cos z niego w koncu wyjdzie.

Ehhh ja dzis znowu naczytalam sie o uplynnianiu nasienia, musze jeszcze dorzucic dla G wiecej vit C do suplemetów . Szkoda ze u facetow trzeba tak dlugo czekac na wyniki dzialania witamin ...

hej hej ja na chwilke :D

natka no co Ty nie opuszczam :-p jakos nie chce byc moderatorem grupy kurcze w sumie to my juz tam dawno nie siedzimy ale jak to nie widzisz ???? :baffled: ja wczoraj zaznaczylam taka opcje - przekaz grupe i wpisalam Twoj nick ze Tobie bym chciala ale nie widzisz grupy ? jak to mozliwe.:zawstydzona/y:

Hej:*

Tysia czyli w tym cyklu już staranka będą? Ciekawe co tam na usg wyjdzie :-)

Kasiol mój M. Też coś przebąkuje o autku nowym bo my mamy takie małe, bardziej sportowe i M. Mówi że wózek się nie zmieści :p ale na razie kasy brak :-)
Co do suwaczka to na razie nie będzie, nie mam sił do kompa usiąść. Dosłownie czuje się jak zdechlak a ciśnienie to mi tak poleciało że szok- 90/45 mam ale endokrynolog mówi ze to może być od tarczycy. Od dziś biorę leki i zobaczymy czy będzie poprawa :-)

Paulinka, Nuuuśka no wlaśnie wygląda jakby ta grupa została usunięta albo nazwa została zmieniona. Próbowałam szukać w wyszukiwarce grup ale nie mogę znaleźć :-(

reklama
natka - no pewnie ze staranka beda. Jeszcze ide na kontrol sprawdzic czyw szytsko zagojone. Mialam isc w tym tygodniu, ale pojde w przyszlym zeby podejrzec owu.

Piekna dzis pogoda ;) chociaz chlodniej niz w weekend.

Do góry