reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczyny co tu sie dzieje? Do jasnej ...

Ja was czytam chyba najbardziej obiektywnie teraz bo ani w ciazy nie jestem ani sie nie staram... I hmmm jak to napisac bo nie chce nikogo urazac.
Patuska fakt tak ze dlugo sie nie odzywalas a przynajmniej bardzo zadko... jak pisalas to wlasnie w taki sposob jakby nie mily..tez odnioslam wrazenie ze to nie ta Patuska I wtedy wlasnie pomslalam ze te starania Ciebie wykanczaja... nobi caly czas sie modle by wam sie udalo bo wiem ze jestes bardzo wartosciowa osoba ale wiem tez ze starania niszcza czlowieka doluja...wiem bo sama to przezylam. Tyle ze ja juz mialam 2 dzieci I nawet oni nie potrafili mnie od myslenia odciagnac. Wiem ze ciezko jest bo czujesz ze nie masz do konca kontroli nad swoim zyciem nad tym co ma byc..

Co do Nuski brania lekow to ja tez bralam duzo wsomagaczy..aczkolwiek zadnych hormonow bo ja tu gina nawet nie mam no I nawet lekow takich tu nie kupie.

A ja wlasnie szykuje sie za torta dla m... tzn. Zrobie jutro biszkopt..krem..I pokryje masa maslana zeby poNiej go ozdobic. Mam zamiar ulepic z masy cukrowe bolidy formuly 1 a na prostokatnym biszkopcie zrobic tor I ustawi bolidy na torcie. Moze uda mi sie zrobic tez ludzikow stojacych na podium. Hehe

Aaa Emilek dzis zasnal sam ze smokiem bez noszenia.. zwykle wiczory mam tragiczne..ale dzis nie dalam mu nic na kolki przez caly dzien ale ja pije rumianek..moze on mu pomaga. No I smoczek kupilam iny I chyba podpasowal mu tfu ffu..a zasnal na przewijaku bezosrednio o kapieli. Pospal chwile I sie na karmienie obudzil. No I spi juz na noc uff.

Milej nocy

reklama
Akuku ooo znowu torcik? To ja czekam na fotkę bo Twoje torty są piękne!! :-) fajnie że Emilek się już reguluje trochę jeśli chodzi o sen :-)

Kasiol &&&&&&&& :-)

A u mnie znów fatalnie jeśli chodzi o samopoczucie... Już drugi dzień się kiepsko czuję, zwłaszcza tak od rana :-(
Ciekawe co tam u tysi :-)

Miłego dnia :*

Edit: Nuuuśka wow jaka tempka, zwłaszcza jak na początek cyklu :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)
Ale burza przeszła przez forum...
Akuku kobieto non stop coś tam pichcisz i kiedy TY masz na to czas przy trójce maluchów!!!!:) Czekamy na formułowego torta:) Dobrze, że tylko na zdjęciu bo mam zakaz jedzenia słodyczy i owoców... No i surowych warzyw też i dietkę lekkostrawną:( Ale przynajmniej waga jest ok. Do Wagi sprzed ciąży brakuje mi 4,5 kg:)
Natka u mnie na pewno dużo lepiej niż było wcześniej... Ciśnienie dalej meganiskie, ale piję rano kawę to na parę godzin lekko lepiej się czuję. Przy moich dusznościach pomaga duża ilość świeżego powietrza, ale niestety spacerki odpadają, bo przy przebyciu 100 m bardzo boli spojenie łonowe, więc korzystam z ogródka:) Co do wymiotów to nadal są, ale już tak strasznie nie męczą... Tak do 4 razy dziennie się zdarzają, więc nie jest źle:)

Kasiol hmm dużo nie spadła :-) ciekawe czy jutro znowu pójdzie w górę:-)

Paulinka to dobrze że już lepiej tylko szkoda że nadal te wymioty Ci nie przeszły... A jak niskie masz to ciśnienie? Siedź w ogródku i wdychaj świeże powietrze póki pogoda taka ładna :tak:

reklama
Paulinko bosk brzusio. ..ja najpierw przeczytalam macac wiec grzecznie wykonalam rozkaz... a potm zarazc sie...hehe .
No coz chyba fobrse ze jeszcze nie miesiaczkuje hehe. Choc od wczoraj jak na @ sie czuje...

Do góry