reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka mam tu u siebie specjaliste. Duzo pozytywnych opini slyszalam. Takze sproboje do niego bo mam blizej. A potem zobacze.

reklama
Nie będę Cię nakręcać Nuuuśka.. Ale wszystko się jeszcze może zdarzyć :-) Czekajmy cierpliwie na jutrzejszy pomiar :-) i oby jednak poszło w górę :tak:

Patu$ka miejmy nadzieję że specjalista pomoże.

Ostatnia edycja:
Cześć :*

Nuuuśka, kasiol jak dziś?? :-)

Miłego dnia :-)

Edit: już mnie prawie o zawał przyprawiłyście śpiochy :-D hehe :-)
Kasiol pięknie się tempka utrzymuje!! Jutro testujesz, tak? Trzymam kciuki :**
Nuuuśka a Ty jak???

Ostatnia edycja:
hej
:) natka a tak mi sie dzis nie chciało wstawać:)
tempka ok, test negatywny niestety jutro ostatni dzien z dupkiem wiec jescze jeden zrobie:)
patuś ciesze sie ze sie odezwałaś:) natka dała nam wszystkim nadzieje i siłe do walki:) co do depresji to sama zastanawialam sie nad wizytą w poradni.

hehe Tobie kasiol się nie chciało wstać a ja myślałam że osiwieję z nerwów :-D a nuuuśka to już w ogóle trzyma nas w niepewności ;-) ehhh....
a Ty kochana jednak już dziś testowałaś? Nie jest za wcześnie? :-) powtórz jutro, bo tempka piękna! :-) nadal z całej siły trzymam kciuki!
a testowałaś testem o czułości 10?

natka 10 z allegro:)
u mnie tempka zawsze piękna do 12 dpo a później leci nawet jak łykam dupka:) wiem ze wcześnie na test, jutro powtórze choc naprawde zdziwiłabym sie jakoby cos jednak z tego wyszło:sorry:
paulinka super ze juz wychodzisz-ale długo cie przetrzymali:)

natka 10 z allegro:)
u mnie tempka zawsze piękna do 12 dpo a później leci nawet jak łykam dupka:) wiem ze wcześnie na test, jutro powtórze choc naprawde zdziwiłabym sie jakoby cos jednak z tego wyszło:sorry:
paulinka super ze juz wychodzisz-ale długo cie przetrzymali:)

Kasiol dupek nie wpływa na tempkę, dlatego jeśli fasolki nie ma to tempka spada mimo brania go :-)
Ja cały czas wierzę, że się uda! Jutrzejszy dzień będzie chyba decydujący :-)
Ciekawe gdzie nam dziś nuuuśka zaginęła? Nawet tempki rano nie naniosła na wykres.. Mam nadzieję że nic się nie stało i świętują dwie kreseczki na teście... :-)

hej dziewczynki

Nie bylo mnie wczoraj bo zalatany dzien, duzo rzeczy do zalatwiania, a wieczorem bylismy u znajomych i wrocilismy po 1 w nocy. Ale szczerze powiem Wam, ze takie zapomnienie na jeden dzien o pewnych sprawach nie jest zle a wrecz przeciwnie - heh, nawet lekow wczoraj nie wzielam bo nie mialam kiedy :blink:

Co do mnie eh...to co miesiac, choc znowu mozna sie zastanawiac, co sie podzialo skoro FL znowu jest taka dluga,,,:-( dzis juz 15dpo a @ nie widac, choc oczywiscie tempka leci na leb na szyje i nie ma mowy o fasolce.:-(

kasiol a Ty testowalas dzis kochana ?? jak tempka ?

Milego dzionka :*

reklama
Hej dziewczynki :**

Nuuuśka
kurczę, faktycznie wolno bo wolno ale leci w dół ta tempka :-( a testowałaś dla pewności? Bo mimo wszystko nadal wysoko...
Fl wydłużona- podejrzewasz że to znowu biochemiczna? :-(

Kasiol
Jak dziś u Ciebie? Mam nadzieję ze chociaż Ty nam dziś jakąś pozytywną wiadomość przekażesz... Trzymam kciuki :**

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry