reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ka czyli jednak opuszczasz nas na zawsze :-( szkoda... Będę przez fb zaglądać co u Ciebie :-)

Moniqaa dziekuję :**

Dziewczynki teraz mi wgrali wynik w pdf i tam są normy i niby napisane jest że 1-10 tydz: 200 -220000. I teraz sama już nie wiem.. Czy to 92 jest ok czy nie????

reklama
Natka jejku gratuluje !!! Musi byc ok kochana , zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze !!

Nuska jakbys mogla skopiowa co u tego gina bylo bo nie mam czasu szukac...

M znalazl prace na nocki..ja sama z dziecmi I musze na rzesach stawac zebh m nie obudzili..a dzis I tak go obudzili...eh

Na szczescie to tylko 6 tyg. ..

Emos placze bede pozniej abo jutro jak dam rade ..

Hej :*

No właśnie kasiol wszystkie normy które znalazłam też wskazywałyby na 4-5 tydz. Tylko te przeklęte normy na wyniku jakieś dziwne są.. Nie wiem, może tam miało być nie 200 a 20, może źle przecinek wstawili hmm... Bo to w sumie nie do końca logiczne: "brak ciąży: <5; 1-10 tydz: od 200" - bo przecież gdzie w tych normach podział się przedział 5-200? Hmm..
Popołudniu będę próbowała zadzwonić do ginka zapytać o dupka.

Miłego dnia :*

hej
natka zadzwoń do ginka dla spokoju swojego:) w końcu nie starałaś się i tą ciąże miesiąc czy dwa:) wiesz co siebie wczoraj pomyślałam? że tak miało być i ciąża teraz po kłótniach i wątpliwościach rozwiąże i poukłada u was wszystko co się zaczynało walić:)długie starania są okropne ale widzę w tym też jakieś przeznaczenie...
patuś szkoda ,że usuwasz się całkowicie:( ale szanuje twoją decyzje , mam nadzieje ,że bedziecie szcześliwi, a dzidziuś pojawi się i w Was!!!

nuśśka powiedz mi : ja myśle ze jutro ovufr zmieni mi ovu z 12 na 14, a jesli nie-to czy te 1/4 dupka nie wpłyneło na ovu? bo wtedy by było że łykałam w trakcie owu a nie przed:) dzis wizyta u ginki, ciekawe co mi powie i czy zapisze dupka-w sumie w tym cyklu jak na razie tempke mam dobrą wysoką-odziwo.

Kasiol ja myślę że jak jutro będzie tak wysoko jak dziś to Ci ovufriend przesunie na wykresie owu. Duphaston w przeciwieństwie do luteiny nie blokuje owulacji więc jeśli nawet była wcześniej to dupek na pewno na nią nie wpłynął- zwłaszcza w takiej małej dawce :-)
O której masz wizytkę? Trzymam kciuki za dobre wieści :-) :*

Hej :*
a co tu dzisiaj taka cisza? gdzie się wszystkie podziałyście? :-)

kasiol jak tam wizyta?? Owulacja potwierdzona?

paulinka a jak tam Twoja wczorajsza wizyta? Mam nadzieję, że same dobre wieści :-)
No i oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego kochana!!! Dużo radości i szczęśliwego rozwiązania :-)

Nuuuśka a co tam u Ciebie?

Ja dzwoniłam do gina, beta jest ok. I jednak mam brać duphaston 3x1.
A w ogóle to o tym, że się udało na razie wiecie tylko Wy :-) jakoś boję się komukolwiek powiedzieć żeby nie zapeszyć więc jeszcze czekamy z ogłoszeniem tej nowiny :-)

Akuku a jak w ogóle wrażenia M z tej pracy? Zadowolony czy nie za bardzo?

hej
natka wizyta dopiero o 19,45
a dzis mam takiego nerwa i agresora jak nigdy, nie wiem co sie ze mna dzieje przestaje nad tym panowac;/
odezwe sie później

kasiol szczerze Ci powiem ze nie bralabym wyznaczen ovf pod uwage za bardzo :happy: u mnie tez zmienil termin owulacji na 27dc bo co ? bo tempka za niska ? Jakos w to nie wierze za bardzo.
Co do dupka, on powoduje wzrost progesteronu przed owulacja, jesli wzielas nawet ta 1/4 w czasie owulacji to na pewno w niczym nie przeszkodzil :tak:mugl po prostu jeszcze nie zdazyc zadzialac, bo chodzi o to, zeby podniosl progesteron jeszcze przed peknieciem pecholka ale jak zrobi to po, to w niczym kochana nie przeszkadza, po prostu nie udalo sie go wcelnac, ale na pewno poprawil w jakims stopniu owulacje :tak: nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze.

natka co u mnie...eh nic specjalnego. Czekam na @ bo niczego innego sie nie spodziewam do tego licho wie jakie endometrium po stymulacji jest bo usg nie bylo i do bani tak troche :/

reklama
Natka m wrazenia hmm zmeczony jest, praca ciezka bo jezdzi wielka ciezarowka po niebezpiecznym terenie. 12 godzin praktycznie bez przerwy... pracuje 12 godzin ale tak naprawde 14 go w domu nie ma a jak jest to spi..wiec ja sama z dziecmi non stop... najgorsze to pilnowanie zeby nie obudzili taty.. dzisiaj nie spie od 5... o 7 juz obiad mialam zrobiony..bo sprzatac I gotowac musze rano zeby m nie obudzic ..maskra na jakich obrotach jestem caly dzien.teraz wykozystalam czas kiedy karmie Emisia I pisze... zaraz jade z dziecmi na disco w szkole...oby Emis byl hrzeczny bo z rwguly wieczory sa lipne.

Emis juz wazy 5040! !! 1200 przec 3 tyg. Przybral.. hehe

Dobra juz musze uciekac

Do góry