reklama
Nuuuśka kochana, po tym co przeczytałam wydaje mi się że faktycznie ten lekarz chyba się po prostu na tym wszystkim nie znał :/ ale normalnie szok, jak można tak lekceważyć pacjentkę... Mógł powiedzieć cokolwiek ale milczenie? No masakra po prostu... Ale wiesz co, dobrze że chociaż Ty sama masz już sporą wiedzę bo czasem myślę sobie że niekiedy najlepszymi lekarzami jesteśmy dla siebie... My same :/
A jakie masz dalsze plany? Kiedy ta wizyta w Poradni- umówiłaś się już?
A jakie masz dalsze plany? Kiedy ta wizyta w Poradni- umówiłaś się już?
kasiol
Fanka BB :)
natka juz po 18
nusśka przeczytałam i słów mi zabrakło.szok
nusśka przeczytałam i słów mi zabrakło.szok
kasiol
Fanka BB :)
dla pocieszenia-i ja
i ja sie dolaczam w czekaniu )))
natka zapisalam sie kochana na przyszly czwartek miedzy 8-11 mam podejsc. Ale jakos nie mam juz wielkich nadziei powiem Ci Najgorsze jest to ze ja na prawde nie potrzebuje ani nie szukam cudaka...tylko lekarza takiego od serca eh :-(
natka zapisalam sie kochana na przyszly czwartek miedzy 8-11 mam podejsc. Ale jakos nie mam juz wielkich nadziei powiem Ci Najgorsze jest to ze ja na prawde nie potrzebuje ani nie szukam cudaka...tylko lekarza takiego od serca eh :-(
Dzięki za wsparcie dziewczynki :** lada moment wynik będzie bo już jest wszystko wprowadzone w system i napisali "wynik jest wykonywany" :-)
Nuuuśka już na czwartek? To krótki termin oczekiwania.. Domyślam się że nie nasz wielkich nadziei, w końcu już tyle razy trafiłaś na takich debili że słów brak.. Ale kurcze w końcu musi Ci się trafić ginek z prawdziwego zdarzenia no!! :-)
Nuuuśka już na czwartek? To krótki termin oczekiwania.. Domyślam się że nie nasz wielkich nadziei, w końcu już tyle razy trafiłaś na takich debili że słów brak.. Ale kurcze w końcu musi Ci się trafić ginek z prawdziwego zdarzenia no!! :-)
natka przy takiej wartosci tempki i tym ze wysoki progesteron mialas stawiam na betke powyzej 50
A termin...no wlasnie. Juz na przyszly czwartek wiec nie wiem ile ta cala poradnia jest warta, bo wiadomo jak duzy jest problem bezplodnosci wsrod dzisiejszych par i jesli lekarz mialby na prawde dobre opinie i sukcesy w leczeniu to chyba terminy nie bylyby tak krotkie, zwlaszcza ze on przyjmuje tylko raz w tygodniu..
A termin...no wlasnie. Juz na przyszly czwartek wiec nie wiem ile ta cala poradnia jest warta, bo wiadomo jak duzy jest problem bezplodnosci wsrod dzisiejszych par i jesli lekarz mialby na prawde dobre opinie i sukcesy w leczeniu to chyba terminy nie bylyby tak krotkie, zwlaszcza ze on przyjmuje tylko raz w tygodniu..
reklama
Nie ma jeszcze, zaraz chyba na zawał tu zejdę...
Miejmy nadzieję Nuuuśka że to że oczekiwanie tam jest krótkie to nie oznacza że poradnia jest kiepska! Oby byli lepsi niż ci wszyscy poprzedni. Powinni mieć (przynajmniej w teorii...) większą wiedzę skoro specjalizują się w leczeniu niepłodności :-)
Miejmy nadzieję Nuuuśka że to że oczekiwanie tam jest krótkie to nie oznacza że poradnia jest kiepska! Oby byli lepsi niż ci wszyscy poprzedni. Powinni mieć (przynajmniej w teorii...) większą wiedzę skoro specjalizują się w leczeniu niepłodności :-)