reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuuśka kochana, po tym co przeczytałam wydaje mi się że faktycznie ten lekarz chyba się po prostu na tym wszystkim nie znał :/ ale normalnie szok, jak można tak lekceważyć pacjentkę... Mógł powiedzieć cokolwiek ale milczenie? No masakra po prostu... Ale wiesz co, dobrze że chociaż Ty sama masz już sporą wiedzę bo czasem myślę sobie że niekiedy najlepszymi lekarzami jesteśmy dla siebie... My same :/
A jakie masz dalsze plany? Kiedy ta wizyta w Poradni- umówiłaś się już?

Kasiol no wiem że po 18, nadal nie ma :/ sprawdziłam wszystkie w historii i raz najpóźniej były o 20:15... Czekam jak na szpilkach :-(

i ja sie dolaczam w czekaniu :))))

natka zapisalam sie kochana na przyszly czwartek miedzy 8-11 mam podejsc. Ale jakos nie mam juz wielkich nadziei powiem Ci :zawstydzona/y: Najgorsze jest to ze ja na prawde nie potrzebuje ani nie szukam cudaka...tylko lekarza takiego od serca eh :-(

Dzięki za wsparcie dziewczynki :** lada moment wynik będzie bo już jest wszystko wprowadzone w system i napisali "wynik jest wykonywany" :-)

Nuuuśka już na czwartek? To krótki termin oczekiwania.. Domyślam się że nie nasz wielkich nadziei, w końcu już tyle razy trafiłaś na takich debili że słów brak.. Ale kurcze w końcu musi Ci się trafić ginek z prawdziwego zdarzenia no!! :-)

natka przy takiej wartosci tempki i tym ze wysoki progesteron mialas stawiam na betke powyzej 50 :tak:

A termin...no wlasnie. Juz na przyszly czwartek wiec nie wiem ile ta cala poradnia jest warta, bo wiadomo jak duzy jest problem bezplodnosci wsrod dzisiejszych par i jesli lekarz mialby na prawde dobre opinie i sukcesy w leczeniu to chyba terminy nie bylyby tak krotkie, zwlaszcza ze on przyjmuje tylko raz w tygodniu..

reklama
Nie ma jeszcze, zaraz chyba na zawał tu zejdę... :p

Miejmy nadzieję Nuuuśka że to że oczekiwanie tam jest krótkie to nie oznacza że poradnia jest kiepska! Oby byli lepsi niż ci wszyscy poprzedni. Powinni mieć (przynajmniej w teorii...) większą wiedzę skoro specjalizują się w leczeniu niepłodności :-)

Do góry