reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku wiem że potrzebuje wsparcia, staram się to wsparcie mu dawać choć szczerze muszę powiedzieć, że coraz częściej brakuje mi sił i mam życia zwyczajnie dosyć :-(

A tu dziś znowu cichutko... Wszystkie jeszcze śpicie? Oj, jak ja Wam zazdroszczę :-)
Miłego dnia :*

reklama
hej:)
ale cisza dziś, sprzątanie jako tako idzie choć jeszcze troche pracy mi zostało,
patuś jaki piękny skok dzisiaj i trafione staranka:)
natka brak pracy potrafi zgnębić człowieka, myślisz że znów myśli o wyjeździe ? moze dlatego staranka chce odkładać?
nuśśka tyśśka jak sobota wam leci?

Hejka!

Natka widze ze obie mamy podobne problemy...Klopoty sie nawarstwiaja,dziecka brak.... i tak po nitce do klebka bomba tyka az w koncu wybuchnie..

kasiol nie wiem czy myśli o wyjeździe, nic o tym nie mówi.. A w sumie szuka pracy na miejscu także nie sądzę żeby o wyjeździe myślał tak intensywnie jak kiedyś.
A Wy na jak długo jedziecie? Miłego odpoczynku :-)
My dziś idziemy do klubu, jak za starych dobrych czasów... Mam nadzieję że będzie fajnie :-)

Patu$ u Was też takie problemy? Ehh :-( szkoda gadać bo jak się wali to się wali wszystko po kolei.. A Twój Ł nadal pracuje w delegacji? Pewnie przez to też nie jest łatwo...

natka a ja mysle, ze to wszystko to przejsciowe, idziecie do klubu, zabawcie sie, odreagujcie, kazdemu jest to potrzebne raz na czas :tak: bedzie dobrze, zobaczysz :blink:

kasiol a u mnie sobota pracowita, tzn w domku ale duzo musialam zrobic i nadrobic. A i tak jeszcze nie wszystko zrobilam. Jutro ide do pracy na caly dzien wiec dzien w plecy niestety.

patu$ ale skok wow ! kciuki za staranka

natka super ,że wychodzicie:-) trochę się ostresujecie i najważniejesze że wspólnie!!
my jedziemy tylko od niedzieli do środy -więc będzie to okres mega zaburzenia:-) :) właśnie się spakowaliśmy-w szoku jestem ile rzeczy musimy zabrać:szok:

Nuuuśka no właśnie to sobie wmawiam- będzie dobrze, bo przecież w końcu musi być, no nie? :-)

Kasiol zawsze to chociaż parę dni zmiany klimatu, wypoczynku :-) tempka zaburzona będzie to może w ogóle nie bierz termometru, odpocznij i od niego ;-)

natka nie ma co sie kochana zamalywac na prawde ! nie mozemy i juz. Jestesmy mlode, kurcze nie mozna zakladac ze bedzie zle, ze sie nie uda.Bo i nie takie jak my juz w ciaze zachodzily wiec czemu Nam ma sie nie udac ? uda sie, na pewno :happy2:
Jesli masz gorszy dzien, zrob cos dla siebie i staraj sie go na maxa polepszyc, a jesli cos chcesz wiedziec wejdz do Nas watek, napisz do piranhi, ona na pewno doradzi :*

Milego wieczorku :*

reklama
Nuuuśka dzięki kochana, Ty zawsze potrafisz człowieka podbudować :* staram się na maxa polepszać te gorsze dni, mam nadzieję że będzie ich coraz mniej.

Byliśmy wczoraj w klubie, już sobie przypomniałam czemu nie lubię chodzić w soboty ;-) bo ludzi było tak dużo że masakra ;-) no ale przynajmniej miałam pewien dowód że M. tak tylko to wszystko gada a tak naprawdę mnie kocha i nadal jest zazdrosny jak za dawnych lat hehe :-)

Miłego dzionka :*

Do góry