reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka a ja mam wspomnienia że najwecej bałaganu to właśnie przy remoncie łazienki:) my na szczescie po większych remontach na swoim-jest pieknie i cudownie:)
musze wam wkleić zdjecia przed i po remoncie:)metamorfoza nie do uwierzenia:)ale najpierw musze sprawdzic jak sie wkleja -zdjecie obok drugiego ( przed-po);/
co do nart-mnie jakoś nie ciągnie-no i ta odległość-gdyby to było lazurowe wybrzerze skusiłabym sie na taką podróż, a dla zimy jakoś mnie nie kręci:)za to mój m. pojechałby choćby dziś:)my jedziemy do spa-wyjazd z pracy:)
natka ile wy sie juz staracie? ty masz pco tak?
nuśśka kurcze paski są tylko w doz aptece ale tylko 2 sztuki:/ jak narazie doszły testy z allegro, mam nadzieje ,że to moje ostatnie zamówienie:(
akuku jak Emilek?
a mój siostrzeniec ma już drugiego ząbka :) 5 miesięcy skończył niedawno i jest mega fajny:)mój chrześniak-jak na razie jest moim upragnionym synkiem:)

reklama
Dzien dobry.

Nuuuska - rzeczywiscie slicznie TSH spadło. Ostatnio siedziałam czytałam forum na NaszBocian. Masakra jakim problemem jest często unormowanie hormonów .....

Natka - a może odpuście staranka, ale sie nie zabezpieczajcie. Dziecko zrobi wam niespodzianke wtedy kiedy ebdziecie sie tego najmniej spodziewac. Ty masz zdiagnozowane PCO czy tylko domysły? To moze poszukaj porządnego lekarza. Zachodzenie w ciąże z PCO troche niestety trwa. ....

Ja wczoraj byłam z młodą u lekarza, bo drugi tydzien kaszle. Na szczescie osłuchowo czyściutko. Jak do poniedzialku kaszel nie rpzejdzie mamy przyjsc po skierowanie na przeswietlenie płuc. Podobno teraz panuje wirusowe zapalenie płuć. Nie ma objawów poza kaszlem i nawet osłuchowo nie zawsze da sie wykryc. Mojej kolezanki z pracy syn wlasnie to ma i sa od tygodnia w szpitalu ....

kasiol tylko jak bedziesz ich stosowac to na palec i na pasek albo z wacika nakladaj bo jak wczoraj pisalam ostre cholerstwo :wściekła/y:

tysia unormowanie tsh powiem Ci jak dla mnie masakra. Teraz po zwiekszeniu dawki jakos poszlo w dol, ale jaka mam pewnosc ze jak teraz przy niej zostane to nie poleci znowu do gory ? kosmos...:dry:

Nuuuśka matko, nikt Ci nie powiedział że się bada przez braniem euthuroxu? Kurcze, to wyniki faktycznie nie do końca wiarygodne :/ ja wiedzialam że nie bada po zażyciu tabletki ale nawet nie wpadłam na to żeby Ci powiedzieć bo myślałam ze wiesz...
Co do M to na razie nic nie powiedzial. Wczoraj pytałam ale mówi że ostateczbej decyzji nie podjął. Powiedział mi ostatnio że boi się że bedzie złym ojcem, że nie będzie potrafił wziac za dziecko odpowiedzialności.. Dlatego uważam że na to wszystko ma wplyw to ze nie ma tej pracy...

kasiol tak, mam pco. Badania hormonów na to wskazywały, w obrazie usg tez gin znalazl potwierdzenie. Na szczęście leki na mnie działają i owulka jest. A staramy się od grudnia 2012, a pod opieką ginka od połowy stycznia 2013.

Tysia jestem zadowolona z mojego gina, staranka odpuszczac mamy nie z powodu tego że nie ma efektów tylko z powodu sytuacji między M. a mną.

natka kurcze, ale wcześniej chciał dziecka? nagle zmienił zdanie-to może faktycznie przez to ze nie ma pracy... nie dziwie się ,ze macie problemy bo niestety jest to skutek uboczny tak długiego starania się i niepowodzeń:-(

natka no wlasnie kurcze nikt mi nigdy nawet nie wspomnial, wiec sama nie interesowalam sie tym za bardzo dopiero przedwczoraj dziewczyny z forum zaczely pisac, i spytalam o to z glupa , ale odpisaly jak juz bylam po badaniu :no: masakra normalnie, leczysz sie przeszlo pol roku na tarczyce a nikt Ci nawet nie powie jakie sa zalecenia przed badaniami :|
a ja sama no po prostu nie wiedzialam, na tym sie nie znam kompletnie i myslalam ze wszystko jest ok a tu sie okazuje, ze wyniki mozna o tylek rotrzaskac bo od poczatku zle robione :zawstydzona/y:
Ja wierze mimo wszystko ze bedzie dobrze kochana, moze u M. taka sytuacja jest przejsciowa, a prace na pewno przeciez szybciutko znajdzie !! :-(

Wiecie dziewczynki, to nie jest tak że on nie chce, niby mówi że bardzo chce, ale tez z drugiej strony nie chce bo się boi że będzie złym ojcem itd. Tak mi się wydaje że to właśnie przez tą pracę bo ogólnie się taki "inny" zrobił, mówi że powinniśmy się rozstać bo mnie unieszczęśliwia, bo ja płaczę a to znaczy że nie jestem szczęśliwa i takie rzeczy. Widzę że ewidentnie jest zdołowany więc wydaje mi się że to wszystko ma właśnie z tym związek. A ja nie wiem jak mu pomóc :-(
Nuuuśka dobrze że teraz powtórzysz badanie, już "prawidłowo". Będzie wynik wiarygodny i przede wszystkim będzie wiadomo czy dawka euthuroxu jest odpowiednia :-)

reklama
Natka to teraz on potrzebuje wsparcia i zapewnienia od ciebie ze jestescie rzzem na dobre i na zle. Ze prace znahdzie predzej czy pozniej...

U nas ok.

Emilek mial kolke po bialej kielbasie..
Rosnie jak na drozdzach hihi.

Do góry