reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Czesc:*

U mnie tak jak wczoraj- cień na teście ni to jest, ni go nie ma. Gdybym tak bardzo nie chciała zobaczyc tych dwoch kresek to pewnie bez wahania uznałabym go za negatyw. Wczoraj o tym myślałam i nie będę się nakręcac- skoro w przepisowych 5 min negatyw to tak jest, bie będę się doszukiwać niewiadomo czego... Czekam cierpliwie na @, jak nie przyjdzie to zobaczymy co dalej:-)

Miłego dnia:*

reklama
Natka postarqj sie gdzies bete zrobic. Niektore testy pokazuja cien kreski czy to ciaza czy nie . Aczkolwiek ja bez ciazy nawet cienia kreski nie mialam. .. trzymam kciuki

natka kochana jesli robisz testcaly czas ten sam, 25 to nie dziw sie ze jest cien - pewnie zbyt duza czulosc jak na ten etap jeszcze :tak: na 10 na pewno bylaby piekna druga kreseczka !

No zobaczymy co się z tego dalej rozwinie:-) kupiłam wczoraj 2 różne testy i może zamiast dziś robić ten bobo mogłam zrobić ten drugi- ale już za późno.
Szczerze Wam powiem że rano byłam pewna że zaraz @ dostanę tak mnie brzuch bolał i ogolnie strasznie "mokro" się czuje.. Ale na razie ból ustąpił. Nie nakręcam się więc wolę cierpliwie poczekać...

Nuuuśka a u Ciebie też tempka nie spadła:-) nadal zaciskam kciuki:*

natka no tak, moglas zasikac dzis tego drugiego testa dla porownania :) ale nic straconego, zasikasz jutro :) Smie watpic jednak zeby z tego miala sie pojawic @ bo sama zobacz ze tempka leci w gore, a dzis juz masz 13 dpo, gdzie owu potwierdzona w danym dniu, wiec nie ma co sie negatywnie nastawiac tylko wrecz przeciwnie :)

No, moja głupota nie ma granic hehe :-) zobaczymy co będzie, nadzieja mimo wszystko jest mimo że się nie nakręcam.. A Ty jak tam, nie zamierzasz powtarzać testu na dniach?

natka podejrzewam ze jutro tempka poleci, w sumie to czekam na jutrzejszy pomiar, bo przewaznie tempka leciala w 12dpo ale zdarzalo sie, ze poleciala i w 13dpo wiec czekam do jutra i zobaczymy, ale nie spodziewam sie wzrostu w zadnym wzgledzie. :no:

Może to i lepiej nie spodziewać się tylko się pozytywnie zaskoczyć :-) już dobrym znakiem jest to, że nie spadła tylko od paru dni utrzymuje się na tym samym poziomie. Najbliższe dni będą decydujące... :-)

reklama
natka zobaczymy, uch najblizsze dwa dni dokladnie, bo jesli owulacja byla wtedy kiedy zaznaczylam a raczej tak, no to za dwa -najdalej 3 dni powinna pojawic sie @.Ty dupka juz nie bierzesz kochana ? ja dzis mam ostatnie dwie tabletki.

patu$ dziekuje ale wiesz sama....ile razy to juz cos widzialysmy na tych testach a potem nic.U Nas dzis bylo -14 jak wychodzilam do pracy.

Do góry