Akuku
Fanka BB :)
Kasiol przykro mi ze tempka spada, Twoje wykresy co miesiac sa idealne, faktycznie zbadaj swojego m moze sie cos dowiecie i wtedy witaminki i sie uda. Ja w to wierze ! Wiem ze dzisiaj Cie nic nie pocieszy, pamietam jak ja cierpialam w tych dniach, ale wiem tez ze w koncu sie uda!!!
Patuska a kto wie, moze teraz Tobie brzusio urosnie !!! Trzymam mocno kciuki . Ja sie rozpakowalam to teraz Ty sie zapakuj, oby.
Nuska jak tam ?mam nadzieje ze dzis masz lepszy humorek.
Natka, dobrze ze owu potwierdzona, to teraz mocno trzymam kciuki!!!!
Paulinka jak sie czujesz? Kiedy bedziesz miala usg jakies ??
Tysia jak tam u Ciebie ?
Ja was czytam ale nie zawsze mam czas odpisac.
A ja dziewczyny codziennie zasypiam z mysla ze tak fajnie mi sie z brzuszkiem chodzilo i tak fajnie mi sie rodzilo ze bym czas cofnela, coprawda koncowka ciazy meczaca byla, ale teraz taki sentyment mam i az mi zal ze juz nigdy wiecej. Chyba mi odbija bo wiekszosc kobiet wrecz mowi nigdy wiecej, a dla mnie porod to takie mile przezycie ze ja bym mogla rodzic hehe. Te emocje i wrazenia z porodu takie piekne dla mnie..ahh
Patuska a kto wie, moze teraz Tobie brzusio urosnie !!! Trzymam mocno kciuki . Ja sie rozpakowalam to teraz Ty sie zapakuj, oby.
Nuska jak tam ?mam nadzieje ze dzis masz lepszy humorek.
Natka, dobrze ze owu potwierdzona, to teraz mocno trzymam kciuki!!!!
Paulinka jak sie czujesz? Kiedy bedziesz miala usg jakies ??
Tysia jak tam u Ciebie ?
Ja was czytam ale nie zawsze mam czas odpisac.
A ja dziewczyny codziennie zasypiam z mysla ze tak fajnie mi sie z brzuszkiem chodzilo i tak fajnie mi sie rodzilo ze bym czas cofnela, coprawda koncowka ciazy meczaca byla, ale teraz taki sentyment mam i az mi zal ze juz nigdy wiecej. Chyba mi odbija bo wiekszosc kobiet wrecz mowi nigdy wiecej, a dla mnie porod to takie mile przezycie ze ja bym mogla rodzic hehe. Te emocje i wrazenia z porodu takie piekne dla mnie..ahh