reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

rozumiem cie patuśka , mam nadzieje ze nie spadnie jutro pojutrze i wogóle :)
ja jakieś bóle na @j już czuje więc tescior sie nie mylił tym bardziej ze cienia cienia nawet nie było:(
szukałam w diagnostyce o której piszecie tego badania nasienia podstwowego ale nie moge znaleść:/
natka super wieści -teraz pozostaje tylko czekać cierpliwie:)
tyśka dokładnie chyba lepsze dowiedziec sie ze jest jakaś przyczyna niż być utwierdzanym w braku problemów a mimo to ciągłe porażki:/

reklama
Kasiol, mimo wszystko trzymam kciuki ;)

Natka - u ciebie chyba najwiekszym problemem były cykle bezowulacyjne - skoro owu w koncu była to mocno trzymam kciuki ;)

Hmmmm, zastanawiam sie czy prolaktyny jeszcze nie powtorzyc, tylko tym razem z obciazeniem. Ale skoro owu jest to chyba nie ma sensu? Kurdeeee, sama nie wiem.

Hej :*
Dobrzr że wczoraj owu potwierdzona bo dziś tempka trochę spadła i miałabym wątpliwości :-)

Tysia ja z prolaktyną nie pomogę- nie wiem jak to jest z tym obciążeniem.

Patu$ka, kasiol trzymam kciuki :*

Nuuuśka jak tam, @ nadal nie ma?

Miłego dnia :*

Hejka!

KAsiol tule mocno, t trzeba przetrwac teraz najgorsze kilka dni a potem znowu pojawi sie nadzieja :)

U mnie jak widac tempka idzie w gore ale brzuch pobolewa,znaczy od czasu do czasu. (.)(.) tez bola. Ale za to nadal pryszczy brak.

Czekam spokojnie te kilka dni bo to moze byc roznie,ale ktoras z nas powinna przejac Akukowy brzuch...

Patuśka Akuku Tobie wysłałą skarpeteczki o ile dobrze pamiętam to i brzuch dla Ciebie trzymała:))) Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno:)

He he swoją droga to ja też chyba powinnam jakieś szczęśliwe skarpetki komuś wysłać:)

Paulinka no fakt skarpeciolki mam i czesto je wyciagam z pudelka ogladam i czaruje :)
Wiec kto wie moze i Akukowy brzuch jest dla mnie:-)

Po marzyc mozna,a noz...sie spelni :)

Witam.

Kasiol.... przykro mi że tempka poleciała...... skup się moze na namówieniu swojego męża na badania. Takie zadanie na ten cykl ;)

Patuska - mocno trzymam kciuki ;) Piękna temperatura ;) Brzuszek Akuku tobie chyba najbardziej się nalezy bo wy najdłużej się staracie ;) Kiedy testujesz?

Nuuuska - gdzie ty?

Tysia- mysle o czwartku to bylby termin pierwszy @ z kalendarza, bo wczorajszy to wedlug fazy lutealnej. Czekam za tempkami do czwartku jak beda na tym samym poziomie albo wyzsze to na bank zatestuje.

reklama
Kasiol kochana wiem co czujesz ale nie załamuj się... :* i tak jak pisze Patu$ka- byle przetrwać te kilka dni a zobaczysz że nadzieja wróci...

Patu$ka fazę lutealną masz dłuższą a zawsze trwała 14 dni. Ja bym testowała :-) trzymam kciuki!

Tysia i jak tam z badaniem nasienia? Udało się Wam uzgodnić pasujący termin?

No właśnie, gdzie nam nuuuśka zniknęła?

Ostatnia edycja:
Do góry