Hej Kohane Moje
Zrobilam tescior rano i ja no i - JEDNA KRECHA. Wiec zadnej z Nas się nie udało w tym miesiącu :-(Liczylam, ze jak Akuku zobaczę choćby cien cienia, ale mimo chuchania wyrazna jedna krecha i koniec kropka. Jutro wiec testu nie robie,bo nie ma sensu, poczekam na @ a potem mam już plan na marzec. Co dwa dni przytulanko, w dp i owulke codziennie. Nie wiem, wierze i Boga proszę żeby Nam się w marcu poszczescilo, bo przy takim trybie zycia można dostać na glowe.
Akuku nie martw się, wiem ze to marne pocieszenie ale nie jesteś sama,poki @ nie ma, zawsze jest jakas nadzieja, choć mala ale jest.
Tez starałam się nie nastawiac, ale sama wiesz jak to jest. Już sobie wszystko wyobrazalam, a dziś dwa razy snilo mi się w nocy ze zrobiłam test i wyszla jedna krecha. Jak wstałam o 8 cieszyłam się ze to był tylko sen, ale po chwili zalowalam ze i ta chwila nie jest snem.
Wspolnymi silami w końcu damy rade zobaczysz !
patu$ka wspolczuje
Ja jutro czekam na @.I jak przyjdzie to od jutra zaczne mierzyc tempke jak pisalysmy, będę notować i pokaze Wam za jakiś tydzień gdyby cos zbytnio szarzowalo w gore lub w dol. Mam nadzieje, ze żadna z Was nie odejdzie do marcowek i pozostaniemy w tym samy gronie tu. Kochana a mam pytanie - jak bylas teraz na usg tez lekarz widział ten plyn ? Bo zastanawiam się czy to takie calkiem normalne, ten plyn za jajnikiem. Niby gin powiedziała ze pekl pęcherzyk, ale po lewej stronie tez były pęcherzyki tylko mniejsze a plynu nie było.Widzialam wczoraj ten Oeparol, chciałam kupic ale w końcu bardziej zajelam się testami
opakowanie po 30 kapsulek kosztuje 10,99zł ( w tesco) bierze się 2 razy dziennie po 1-2.Podajesz Ł. jakies dodatkowe witaminki w tym okresie ?