reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuska, u ciebie ewidentnie miesza tarczyca. wierzę, że jak unormujesz hormony to chwila moment się uda. Musi sie udac :tak:

reklama
Hej :-)

Tysia no coś nam dziewczyny pouciekały wczoraj i jeszcze nie wróciły hehe :-) oby to tylko chwilowe było!

Wiecie co Wam powiem? Mam nadzieję że nie zapeszę ;-) w ostatnich dniach moja temperatura jest tak stabilna jak nie moja :-) mam nadzieję że to dobry znak! Wczoraj nie udało mi się skoczyć do gina bo jak zadzwoniłam (na szczęście zadzwoniłam bo pomyślałam że może w nowym roku przyjmuje w inne dni!) to się okazało że dyżur w szpitalu miał :-) także jak się uda, tzn. Jak wcześnie wrócimy to polecę dziś podpatrzeć co tam w środku się dzieje.

Miłego dnia :-)

hej
natka bomba:) w odpowiednim czasie masz wizytke;) ten cykl faktycznie wygląda idealnie , nie chce zapeszac ale oby druga faza tez była taka stabilna i taka została:)
ciekawe jak Akuku i jej synek:)
ja na razie pasuje z wszystkim co jest związane ze staraniem, mam dosc dzis rano jak specjalnie nastawiłam budzik na tempke( bo mam urlop) serce biło mi jak oszalałe... i beczeć mi się chciało nad sobą,co ja właściwie wyrabiam?nie czuje sie ze sobą dobrze, wiec czas to zmienić. Tez musimy auto kupic w tym roku i czeka nas dużo wyrzeczeń do czerwca jak nie dłużej ;/ ale jak mus to mus;/wiec czas wziąś sie w garść zacząć żyć a nie czekac na kolejne fazy-kurde chyba @ sie zbliża bo doła łapie;/;/;/;///

Kasiol Tobie to się robi wykres trójfazowy:)
Naka no tempka stablina bardzo. Mam nadzieję, że po wizycie same dobre wieści będą:)

Kasiol, a mam pytanko.... U ciebie kiedys zdarzylo sie ze wyszedl test pozytywny, prawda? Czy po tym nie masz zalecenia brania jakigos wspomagacza w drugiej azie cyklu - Dupka albo luteiny?

Natka - mocno trzymam kciuki ;) Ktos przeciez musi przejac brzuszek po Akuku ;)

tyśka tak , brałam dwa cykle temu końską dawkę dupka ( 2 razy 1 przez 14 dni) kolejny cykl tez brałam 2 razy przez 10 dni, a ten cykl nie biore nic-bo nie miałam recepty no i nie chce wydłuzac znów sobie cyklu bo w lutym z pracy do spa jedziemy więc powinnam być już po @ do tego czasu... mam chyba 6 tabletek ale bez sensu je łykać teraz...

u patuśki tez pozytywnie widzę :)
nusska ciekawe jak dzisiejsza wizyta:) mam nadzieje ze to nie torbiel i jeszcze się ruszy ten cykl
lece z Kali do alergologa:)

Hej ja na sekundke, pozniej was nadrobie troszke i poodpisuje.
A wiec Emilek urodzil sie 07.01.2014 o 00.02 z waga 2940 i 52cm. Jest przeslodki, slicznie spi i staramy sie karmic piersia, narazie mam malo pokarmu i dwa razy dokarmialam po 15 ml formulki.

Odezwe sie jak sie ogarne

reklama
Cześć dziewczynki :*

No więc tak, z dobrych wieści powiem że w końcu udało nam się i badanie nasienia zaliczone. Warunki w klinice super- osobny pokój z łazienką, bez problemu można przebywać z partnerką. Jak ktoś chce to w pokoju są filmy i gazety, no a przede wszystkim personel naprawdę miły i pomocny! Także jak badanie to naprawdę polecam KLN.

Co do wizyty u gina to niestety potwierdził to co przeczuwałyśmy i o czym rozmawiałyśmy- prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna :-( dziś pęcherzyk 17,8mm, dostałam zastrzyk z pregnylu. W poniedziałek kontrola i prawdopodobnie duphaston. Po wielkanocy chciał zrobić laparoskopię ale w związku z moją czerwcową obroną mgr przekładamy to na początek wakacji bo nie ma co ryzykować że będą powikłania i nie będę mogła podejść do obrony. Także wizytka moja za dobrych wieści nie przyniosła :-(

A jak u Ciebie Nuuuśka?

Akuku gratuluję jeszcze raz i czekamy na Twój powrót :-)

Do góry