reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

:-) tylko cały czas wydaje mi się ze to wadliwy test :/ bo przecież ta beta była negatywna... No i przed chwilą tak mnie rozbolał jajnik że masakra, aż się musiałam położyć.. Coś mi się zdaje że niestety @ naprawdę nadchodzi :-(

reklama
natka ja tam widze cien, ale to dlatego ze przez ostatnie 3 dni naogladalam sie swoich i wiem gdzie patrzec i pod jakim katem :wściekła/y: @ przy takiej temperaturze ?? No cos Ty, zwariowalas chyba, to by dopiero byla anomalia. Czyli tescior powtarzasz dopiero w srode tak ? Czy jutro ?
Mam nadzieje, ze choc Tobie uda sie w tym zaczarowanym grudniu :tak: Niech bedzie szczesliwy :*

paulinka kwadrat ? hah gdzie Ty tam widzisz ten kwadrat :-p ?

kasiol widze, ze u Ciebie nadal @ brak. To tak jak u mnie, a juz myslalam ze nadejdzie dzis, taka nabuzowana jestem ze nie wiem, a (.)(.) bola strasznie :-(
Ale wyladowywuje sie na porzadkach, dzis wreszcie ruszylismy choc mamy tyle roboty ze nie wiem jak to ogarniemy przez ten tydzien :baffled:

Nuuuśka, test jutro powtarzam, o ile oczywiście temperatura nie spadnie znacząco i @ się nie pojawi. Dziś tempka spadła o kilka kresek ale nadal wysoko. Choć czuję się strasznie :/ na przemian bolą mnie jajniki i brzuch. O (.)(.) nie wspominając... Ach, ta niepewność jest straszna!

Miłego dnia :*

Witam ;)

Natka
- trzymam cąły czas kciuki. Od 27 Dc twoja tem caly czqs idzie do góry ;) cos musi byc na rzeczy ;)
Oby jutrzejszy test rozwiał wątpliwosci.

U nas w koncu swieci piekne słoneczko ;) Od razu chce się zyć.
Miłego dnia dla wszystkich.

reklama
Dziękuję Wam dziewczynki :*
Co do bety to w tym tygodniu chyba w ogóle nie mam jak wyjść z pracy żeby podskoczyć do laboratorium. Mamy masakryczny tydzień- do piątku musimy rozgrzebane sprawy dokończyć bo od poniedziałku już dużej ilości rzeczy nasz system nie zaksięguje- dopiero po nowym roku :/
Jestem z jednej strony zadowolona z tego że mam tyle pracy bo nie myślę za duzo :-) tylko latam do wc co chwilę bo cały czas mi się wydaje że @ dostałam a.to fałszywy alarm :-)

Do góry