reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
natka jesli widzisz tam kochana cien to na pewno nie Twoje przywidzenia, temperatura jest tak wysoko, ze albo rzeczywiscie pozniej byla owulacja albo to na prawde fasolcia sie zagoscila u Ciebie :tak: o ktorej bedziesz dzis konczyc prace ?

Witam ;)

Paulinka, a ty spać nie możesz? ;)

Natka - ja bym bete powtórzyla. Serio.

Nuussska, Kasiol :baffled: poleciala widze temp..... :crazy::crazy::crazy:

Cel na najblizsze dni: dotrwac do konca tygodnia ;) Bezstresowo i szybko. A potem tydzien wolnego. :-):-):-)

Wczoraj bylam z moja mama na zakupach, ale nie szło nam nic. Zamiast prezetów to kupilam sobie dwie bluzki i spodnie a moja mama ksiazke ;) To chyba przez pogode..... Szaro, buro i sennie. Do tego mgła i ani grama sniegu. Swieta podobno tez maja takie byc..... Z drugiej strony swieta bez sniegu = latwiej bedzie wszedzie dojechac.

Nuuuśka do 15 pracuję dzisiaj...
Ale ten cień wygląda naprawdę podobnie do tego co kiedyś już miałam na pepino :/ tamten chyba nawet był bardziej widoczny... A (.)(.) to mnie tak bolą że masakra, chyba @ nadchodzi :-(

Tysia naprawdę nie mam możliwości pójść na betę :/

Próbuje dodać foto z telefonu, może sie uda. Może cos zobaczycie, w każdym razie cień jest dalej...

Załączniki

• DSC_0211.jpg
    DSC_0211.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 44
Natka ja to jakiś kwadrat tam widze... Chyba mi na oczy coś padło...:)))) W każdym razie liczę na to, że środowy test nie pozostawi żadnych wątpliwości i będziemy Ci mogły gratulować:)

Kasiol ten dalej to jakby koniec tego kawałka testu na którym kreski się pojawiają :p nie wiem czy rozumiesz co mam na myśli :-) w każdym razie ciężko było zrobić tak zdjęcie żeby coś było widać :-)
A co do owu to ja już nie mam pojęcia kiedy ona była :-)

Paulinka za to kwadrat który widzisz to dla mnie wielka zagadka hehe :-)

reklama
Natka jak się tak intensywnie w tego teściora wgapiam to taki jaśniejszy, lekko różowawy obszar widzę:) Ale ja mamwadę wzroku to mi trzeba wybaczyć:p

Do góry