reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka teraz juz ladnie widac, za dwa dni bedzie ciemniejsza. Chyba moge Ci juz grqtulowac co ,? Widzisz jak to zycoe plata figla..ale fakt taki ze Ty kolejna ciazy sie wogle nie spodziewalas..nie przy takim wykresie.
Gratuluje I zycze nudnych 9 miesiecy!!!

reklama
kaiol ja tez musze zresetowac, przystopowac, bo zwariuje.
Owulacja wedlug mnie w 32dc, ale rzeczywiscie nie doczytalam ze tam bylo juz widoczne cialko zolte,ale z racji serduszka dzis pozniej i temperatury, obstawiam ze musiala byc wtedy, moze gin cos pokrecil, moze nie zauwazyl ?

natka ja zawsze mowie, ze z pokreconych cykli rodza sie fasolki, i czesto okazuje sie ze seksowanie sie po dluzszej przerwie owocuje ciaza, niz w przerwach 2-3-dniowych. :blink:

Nuuuśka u mnie jest tylko punkt pobrań a nie laboratorium diagnostyki więc pobierają tylko rano bo później próbki do badań dowożą do lab w Poznaniu... Spróbuję się z pracy urwać koło 10 i lecieć bo mam 2 min drogi z pracy, może mnie puszczą :-) cieszę się dziewczynki ze widzicie też jakiegoś bledziocha bo to znaczy że nie zwariowałam i mózg nie płata mi figla :-)
Co do owu to ja sobie tak nieśmiało pomyślałam że może wtedy na usg to był pęcherzyk bo gin sobie coś tam pod nosem mówił ale może sam nie sądził ze to mogła być taka późna owulka? Nie wiem sama... Zobaczymy czy beta będzie dodatnia..
A jak tak to w piątek może bym się do gina wybrała, może dupka przepisze w razie czego? Pokręcone to wszystko, zwłaszcza że naprawdę czuję się dziwnie- w sensie jakny miała zaraz przyjść @ :/
Na bete nie muszę być na czczo, prawda??

Dziewczynki dziękuję Wam za dobre słowa ale z gratulacjami poczekajmy jeszcze az będzie pewność :-)

Nuuuśka kochana przykro mi że to wredna małpisko przylazło :-( mam nadzieję że ten cykl będzie dla Was szczęśliwy!! I trzymam za to kciuki :**

natka no ale to normalne ze tak sie czujesz, na bete nie musisz byc na czczo, wydaje mi sie, ze skoro fasolcia rosnie bez Dupka to nie musisz go brac, ale jak masz byc spokojniejsza to pewnie ze tak :tak: Ty sie staralas tyle samo co ja prawda ?
Bardzo mozliwe, ze gin pomylil pecherzyk z cialkiem zoltym,moze inaczej - nie spodziewal sie ze tak pozno moze u Ciebie wystapic owulacja stad pewnie nawet nie przypuszczal ze cos z tego cyklu moze jeszcze byc. :blink: dla mnie top ewidentnie fasolcia, skocz na betke zeby miec juz 100% potwierdzenia ale ja wiem ze to to :-)

Natka widzę!!! Nie żaden kwadrat już, a piękną kreseczkę!!! W ciąży jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

No ale właśnie myślę sobie że jeżeli to fasolcia to może to ze brałam dupka i to w takiej dość dużej dawce- 3 tabl dziennie (zwykle brałam dwie) pomogło się zagnieździć?
To już 13 miesiąc starań, a taki pod kontrolą lekarza to 11sty :-) czyli podobnie jak u Ciebie :-)

reklama
Do góry