reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

kasiol mierze i nanosze ale w suwaku nei ustawialam wykresu...

Natka no dzwonie do mojej dentystki ale nie odbiera. Nie wiem czy w kieszonce sie ropa nie zbiera bo do tej pory wyrzynanie tak nei bolalo jak teraz... policzek czerowny gardlo tez i stan podgoraczkowy...

reklama
Witam.

Nuuska - owu niedługo ;) Trzymam kciuki ;)

Patuśka - wspolczuje bólu zęba. Jak dla mnie problemy z zebami to najgorsze co moze byc ;/ Nienawidze dentystów i grzebania w zębach. Trzymam kciuki żeby udalo sie dostac szybko do dentysty.

Ja w przyszlym tyg w koncu bede miala czas przejsc sie do gina. Do tej pory przez budowe ciagle czasu brakowalo. A z mala do lekarza nie pojde przeciez ;) W przyszlym tyg juz powinno byc widac czy sa pecherzyki ile. No i prolaktyne musze w tym tyg zrobic.

Milego dnia ; )

hej hej :*

Obawiam sie, ze pik byl w nocy - teraz krecha juz duzo bledsza niz wieczorem :/ teoretycznie wiec jak serduszkowanie bedzie wieczorem, moze uda sie wstrzelic, ale kurcze jakos nie wiem, nie wydaje mi sie, zeby juz byla owulacja :zawstydzona/y: tempka ciagle taka sama, zero spadku, zero wzrostu.

natka trzymam kciuki :**

kasiol przez ta owu to zwariowac mozna - znowu sprawila mi chyba niespodzianke.

Nuska spokojnje nie spinaj sie o aktcznie owu nie bedzie... czasem jest tak ze wieczorne testy zaklamuj..powinno sie robic ok 12 I np ok 17
Trzyma kciuki

Patuska wspolczuje bolu zeba.. oby szybko minelo. Wstaw link na twoj wykres to wbulubone zapisze I bede zagladac. Please.

Hej chcialam milego dnia zyczyc.

Ja juz obiadek przygotowalam.. polskie mielkne ladnie pachmace mm..az juz sie chce jesc i do tego surowka z pory i krchewki zmajonezem.

Chcialam sie "pochwalic" zdolnoscia mojego synka. Alexa nauczyl sie czytac !!!! Tzn. Narazie czyta wyrazy ale to juz czytanie.. wprawi sie I bedzie dzidz ksiazeczki czytal hehe. Narazie czyta o angielsku bo nie chce mu mieszac..choc dzis juz pisal opo polsku czesc .
Jestem meeeega duma I az miod o sercu mi sie leje bo on to robi z takim usmiechem na twarzy az mu sie oczy ciesza..taki slodziak moj...a jeszcze niedawno pod sercem go nosilam..ahh
No I liczyc potrafi ...jest niezmordowany czytaniem I liczeniem caly dzin potrafi liczyc I czytac...
A zgadnijcie o kim to ma. Po MAMUSI!!! Ja robilam tak samo... cwiczylam tak dlugo az sie udlo..nie oddawalam sie I nie bylo zmiluj.az moja mama sie zameczala mna. Hehe ale ja to przelezalam tyle w szpitalu ze nic inego do roboty nie mialam..tylko ksiazeczki kolorowanki. Ah

Dobra zmykam bo musze dzis kilka spraw pozalatwiac.

Milego dnia

Aaa I wozek kupilam wczoraj !!!!!! Ma przyjsc do czwartku !!! Aaaale sie ciesze !

Nuuuśka nie wygląda żeby to była owu moim zdaniem :-) myślę że owu przed Tobą!

Akuku wreszcie zaczyna się układać i udało się kupić wózek :-) i fajnie że synuś zaczyna czytać! Ale musisz być dumna :-)

natka mnie tez sie tak nie wydaje, ale wczoraj tescior byl mega mocny a dzis ledwo co, przed wyjsciem z pracy robilam, to praktycznie bylo juz widac tylko jedna tlusta kreche, nawet cienia drugiej. Nie wiem sama.
Ale sluzu mam meeeeega duzo wiec cos jest na rzeczy :-D mokro w majtach !!!

akuku teraz staram sie mierzyc nawet po 3x dziennie zeby nie przegapic piku, zobaczymy,jutro usg :tak:
super ze wszystko wraca do normy, a ze Alex juz czyta to pieknie !! Ola dopiero teraz zaczyna czytac plynnie, w pierwszej klasie strasznie jeszcze dukala i bylo to bardziej skladanie literek niz czytanie, ale wiadomo, ze kazdy potrzebuje czasu, kazdy z Nas jest inny, najwazniejsze zeby teraz bylo juz wszystko dobrze !! :*

Akuku - aż sie buzia śmieje jak sie czyta Twoje posty jak masz dobry humor ;) Super, że juz lepiej :-):-):-)
Gratulacje dla Alexa ;) Zdolniacha ;)

Nuuusssska - jak dla mnie jestes przed owu. Zreszta, pamietasz co pisalam o testach misiac temu? Pokazuja co chca a na wynik wpływa 10001 czynników. A jak juz wyszedł mi test pozytywny to 3 dni pod rząd był pozytywny, chociaz na trzeeci dzis juz kreska testowa troszke jasniejsza, ale nadal bardzo ciemna.

Nastawiam sie, ze to mugl byc tylko lekki skok LH ale pewnosci nie mam. Fakt taki, ze wczoraj o 21 tescior byl mega mega dwukreskowy, a dzis tak zupelnie nic :dry: robilam test przed chwila i wyglada to tak, jakby kreska znowu miala zamiar sie pojawic, ale nie wiem na pewno. Zobaczymy rano.

tysia u mnie z kolei zawsze bylo tak, ze pozytywny taki na prawde mocny byl jeden dzien, tylko jeden, potem dwie krechy byly jeszcze widoczne, ale juz nie takie mocne. Tu jednak jest niespodzianka o tyle, ze o 21 byly dwie a rano juz ani jednej :zawstydzona/y:no ale nic nie wydukamy, jutro usg ,zobaczymy co i jak, i przede wszystkim jak endo przytylo przez tydzien :-)

reklama
Hej dziewczynki :*

Z testami owu to ja się nie wypowiem jak z ich sprawdzalnością bo jak wiecie ani jednego w życiu nie zrobiłam :-)
Nuuuśka jak tam dzisiaj? Jest skok? O której masz usg? :-)

Moja tempka nadal w górze- normalnie jak nie moja :-D

Miłego dnia :*

Do góry