reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

kasiol wróciłaś :-) też tak właśnie myślałam gdzie się podziałaś :-)

Nuuuśka no naprawdę piękną i bardzo stabilną masz tą tempkę :-) może faktycznie CLO nie tylko namieszało ale też trochę ustabilizowało! I oby cykl okazał się szczęśliwy :*
Co do mojej tempki to tylko raz miałam taką wysoką i to tylko przez dwa dni a później spadła do "standardowego" poziomu drugiej fazy ;-) a w ogóle cały ten cykl jest inny- śluz, bóle, samopoczucie. Ale trzymam się zdania ze to przez hsg te zmiany.

reklama
Do mnie w piatek @ przyszła....ale jakby jej nie było- troche krwi w piatek, troche w sobote, wczoraj lekkie plamienie. A nocami całkiem sucho........ Nie wiem o co chodzi. Dzis siedze czytam o kobietach co miały krwawienie jak okres, a były w ciąży.... Ale ja jestem głupia - PROSZĘ MOCNO KOPNĄĆ MNIE W D...Ę.

Jeszcze 1,5 godzinki i do domku :) Wybitnie mi dzis robota nie idzie..... Chyba przez ta superancką pogodę - cieplutko i słonecznie dzisiaj ;)

Jak Cię to uspokoi to zrób test Tysia. Po terminie @ powinien być już b. wiarygodny. A co do @ to czasem zdarzają się takie skąpe- też tak ostatnio miałam :(

tysia dokladnie tak jak pisze natka - jesli ma Cie to uspokoic zrob test. Kazdy organizm jest inny, malo tego jak juz na pewno sama sie przekonalas, kazdy cykl jest inny wiec nie mozna przewidziec jaki bedzie nastepny. Byc moze ten akurat mial taki byc, i skapy @ jest w porzadku, ale czesto zdarza sie ze u kobiet w poczatkowym etapie ciazy zdarzaja sie plamienia czesto mylone z @, wiec Ty sama juz musisz wiedziec co najlepsze dla Ciebie :*

natka to ja bede trzymac kciuki zeby te zmiany byly na lepsze dla Ciebie :* Nie wiem co u mnie jest zasluga tej temperatury ale milo w koncu poparzec na cos w miare normalnego a nie na wykres gdzie nie wiadomo nawet tak do konca kiedy byla owulacja :zawstydzona/y:

hejka!

Ja ząbkuje od wczoraj,kolejny etap wyrzynajacej sie osemki :wściekła/y: Boli jak cholera i mam goraczke...qrwa zasrane zeby z nimi zawsze problem.

Nuuuśka a u Ciebie to już powoli czas owu :-) pewnie lada dzień tempka skoczy :-)

Patu$ka oj, Ty to masz pecha z tymi ósemkami... Mam nadzieję że szybko przejdzie.. A dentysta nic Ci na to nie poradził?

Ja dziś znów nadgodziny wyrabiałam i dopiero niedawno wróciłam z pracy... Dobrze że chociaż kasa lepsza za to będzie :-)
Miłego wieczoru :*

patu$ Ty zabkujesz a Ola dzis sobie zeba wyrwala :wściekła/y::wściekła/y: trojke na dole, normalnie maly sadysta :wściekła/y:

natka wydaje mi sie, ze owu bedzie jutro najdalej pojutrze, dzis juz wyrazna krecha wieczorem choc jeszcze na pewno nie mozna go potraktowac jako testu pozytywnego. Ł. robiac zdjecie obcial mi godziny - ten na gorze by o 12.30, na dole o 21. Jutro od rana bede powtarzac, oby udalo sie wgrac w czas :blink:

Zobacz załącznik 590915

Dzień dobry :*

No rzeczywiście Nuuuśka, krecha wyraźna więc dziś na pewno będzie ciemniejsza. Patrząc po wczorajszym spadku temperatury obstawiam, że dziś skoczy :-)

Miłego dnia :*

hej
nuśśka ovu na dniach:)
dziewczyny jak sobie liczycie tempke-po zmianie czasu? ja w sumie budzika nie przestawiałam wiec nie wiem czy odejmować:)
tyśka ja tez miałam słabe @, zazwyczj co druga była słabsza-jedna to wogóle była mega skąpa
patuś mierzysz tempke ale nie nanosisz tak?:)
miłego dnia dziewczynki:)

reklama
kasiol ja mierzę i zapisuje normalnie bo nie zauważyłam różnicy po tej nocy gdy była zmiana godziny a tak to śpię taką samą ilość godzin jak poprzednio :-)

Do góry