Nuuuśka a to ciekawe co piszesz :-) ja myślałam że tak 2-3 dni przed owu to w ogóle małe szanse są. Ale później przeczytałam ten artykuł że niby wtedy największa płodność, teraz Ty mi piszesz o tyk że to na dziewczynkę więc kto wie- może jest szansa nawet jak przytulanki były przed owu :-)
A Ty chcesz zaplanować (oczywiście w miarę możliwości) płeć? Nie wiedziałam nawet że dolaczyłaś do tamtego wątku :-) na jaką płeć chcecie się "wstrzelić"?
Co do bólu głowy to nie bagatelizuj tego kochana! Może to na tle nerwowym albo migreny? Może dla świętego spokoju wybierz się do neurologa?
Paulinka ja myślę że nadal jesteś u nas mile widziana że się tak wyrażę :-) także nie tylko czytaj ale i pisz kochana! :-)
Akuku sny to pewnie od tego ze dużo myślisz o tym wszystkim...
Miłego wieczoru :*
A Ty chcesz zaplanować (oczywiście w miarę możliwości) płeć? Nie wiedziałam nawet że dolaczyłaś do tamtego wątku :-) na jaką płeć chcecie się "wstrzelić"?
Co do bólu głowy to nie bagatelizuj tego kochana! Może to na tle nerwowym albo migreny? Może dla świętego spokoju wybierz się do neurologa?
Paulinka ja myślę że nadal jesteś u nas mile widziana że się tak wyrażę :-) także nie tylko czytaj ale i pisz kochana! :-)
Akuku sny to pewnie od tego ze dużo myślisz o tym wszystkim...
Miłego wieczoru :*