reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka nowlasnie nikt nam niezagwarantuje sukcesu po kolejnej iui,jak czytam watek dziewczyn po iui to az mi ich szkoada 4 razy 5, 6 i nic. Ja juz po 3 bym sie poddala inv. Szkoda czasu i pieniedzy...

Ale czego sie nie robi dla maluszka....

My do konca roku odpuszczamy insemke, Ja Ł zrobie te hormony sobie tez powtorzymy badanie nasienia i odpoczniemy psychicznie...to dla nas na razie jedyne wyjscie. Bo finansowo to bysmy do konca roku szli na styk...

Jeszcze Ł skarazy sie na bol lewego jajka,mowi ze go pobolewa czasami po dluzszej wstrzemiezliwosci albo po jakims ostrzejszym seksie. Niby czytal w necie rozne rzeczy i tylko sie zmartwil bo nawe tpisali ze jak jakas zyla jest dluzsza to nasienei moze byc slabsze bo jest slabe ukrwienie czy cos... Nie wiem,mowil mi ze go czasami cmi. Jesli go nei przejdzie to pojdzie do lekarza POZ po skierowanie do urologa moze zrobi mu usg czy cos...

Moze faktycznie cos jest na rzeczy ze plemniorow tak malo?

Tyle domyslow nic do przodu...

W ogoel remont rozgrzebany przez te dlugi stoimy w miesjcu ale ciesze sie ze kasa pozyczona ur odzicow tylko bo im mozemy oddac w jakis przyzwoitych ratach... a nie w banku czy u obcych

reklama
paulinka stara bieda:) widze ze tempka ci wzrosła-w tych dniach zawsze tez mam najwyzszą, ale trzymam kciuki zeby u Ciebie juz tak zostało;) zresztą trzymam kciuki za nas wszystkie:)
ja staram sie żyć przeprowadzką, jutro kładziemy panele, zostana tylko płytki przy drzwiach i wstawienie drzwi-no i przeniesienie mebli...no i tapety:) które lada dzien przyjdą:) dzis ide szorowac stare meble-bo bedziemy je malowac -zeby stały sie "nowe":)chyba przemalujemy na biało-lubie takie klimatY :)

PATUŚ ZOBACZYSZ ZE WSZYSTKO SIE UŁOŻY, moze nie bedzie to potrzebne, dajcie sobie czas, odpocznijcie przygotujcie sie psychicznie na walke na 2014 , a moze nie bedzie konieczna!!!!

kasiol taki mamy zamiar...chcemy skonczyc ten remont do gwiazdki...moze jak tym sie zajmniemy to mozg odpocznie...kupie malzowi witaminy podrasuje go troche i zobaczymy.

Nuuuska Twoj zestaw wiatmin dla Ł jest szokujacy ja bym chyba tyle Ł nie podala...

Ja chyba kupie mu salfazin i lkarnityne na poczatek...

Tysia może jeszcze się odezwą... Taka pogoda, że pewnie nie chcę wchodzić na dach. My w tamtym roku mniej więcej o tej porze dach robiliśmy, ale pogoda była fajna:)

To ja widzę, że tu wszyscy remonty mają:) My dopiero za jakiś rok ruszamy znowu z remontem... Tym razem góra, a tak to tylko coś tam Łukasz "dorabia" a to listwy przykręci, a to plafony i kinkiety zakłada. Jeszcze okap i wieszak na ręczniki trzeba przykręcić. No i w łazience ściany trzeba zrobić:)

Ale w przyszłym miesiącu muszę kupić jeszcze jeden wózek dla malutka, bo parasolką ani ja ani babcia nie lubimy jeździć, a acoustic po spacerowaniu babci to z lekka utargany, brudny i co rusz babcia coś nakombinuje i popsuje i trzeba naprawiać. No i szkoda mi tego wózka.

Własnie chodzi o to że pogoda dzis w koncu ladna. Własnie sie dodzwonilismy do ekipy. Jutro na 100% będą. Jesssuuuu jak ja nienawidze budowlańców. A to dopiero początek u nas.....
Mój G siedzi wieczorami na necie oglada filmy instruktazowe co jak się robi. Biedni fachowcy co przyjda do ans robic niektore rzeczy.... G im zyc nie da ;) Ale przynajmniej bedzie solidnie zrobione ;)

No chyba tak, ale jakoś się nie czuję jak po owu, bo mnie (.)(.) bolą od czasu do czasu i jajniki też sporadycznie zakłują, a tak to cisza kompletna. Tak więc nie mam pojęcia czy to była owu, bo w dzień owu była cisza, a potem dopiero 1dpo bolało i wczoraj się uspokoiło i dziś też cisza. Więc może to tylko taki chwilowy skok tempki. A dzisiaj nie mierzyłam, bo w nocy się budziłam co chwilę i w końcu jak popatrzyłam na zegarek to było przed 5, a ja nie spałam już jakieś 0,5gdziny więc nie było sensu mierzyć. Do 6 już nie zasnęłam. Może jeszcze profilaktycznie jutro tempkę zmierzę, a potem odkładam termometr na jakieś 10 dni:)

No fakt Tysia Ty mieszkasz na drugim końcu Polski:) U nas dzisiaj paskudnie:( Nad niektórymi budowlańcami trzeba mieć piecze, bo wszystko na odpierdziel robią:) Z drugiej strony nikt chyba nie lubi jak się mu na ręcę cały czas patrzy:)))) Może z czasem mąż wrzuci trochę na luz:)

Patuśka ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy:)

Oby :)

Ale ja to juz sie nei bede nastawiac,moze swiadomosc ze narazie musimy odlozyc kase na IuI i pelna prywatna diagnostyke da odpoczac mysla i mozgowi. Bo to naprawde juz jest meczace. Staramy sie juz prawie dwa lata efektu nie widac wiec moze faktycznie tu tez glowa odgrywa wazna role.

reklama
Patuska - bardzo mocno trzymam kciuki i wierze ze wam sie uda juz wkrótce ;) Tylko nie znikaj chociaz od nas.

Paulinka, jakby mój g miał tyle czasu zeby stac nad budowlancami i na rece im patrzec to by szybciej sam wszystko robil ;) A tak jest na budowie w przelomowych pracach jak np lanie stropu. Prawda jest taka, że jak wiedza ze sie zleceniodawca interesuje to potrafia zrobic porzadnie, a jak sie ich nie pilnuje to robia jak im wygodnie.....

Do góry