reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ja mam bez skrętnych kółek i na wiejskie tereny taki jest lepszy:) A porównanie mam:) ten ze skrętnymi lepszy jest do miasta, a na wiejskie drogi to niestety skrętne słabo wypadają. A na blokadzie można jeździć tylko i wyłącznie do przodu, bo jak się przejedziesz do tyłu to się mechanizm kółek może popsuć i to wtedy nie podlega gwarancji. I mój mimo że ma kółka nieskrętne i duże to prowadzi się lżej niż niejeden ze skrętnymi. Do tego się buja i kołysze, a tamte tak są amortyzowane, że to nie jest możliwe. No i gondole ma większą:) Ale za to jest ciężki do noszenia ( do bloku się raczej nie nadaje), zajmuje dużo miejsca w bagażniku- nam to nie przeszkadza, bo wcześniej mieliśmy lagunę kombi, a teraz zafirę:) No i lepiej się lawiruje tym ze skrętnymi:) We wszelkiego rodzaju galeriach, marketach czy nawet na równym twardym terenie jest w sumie łatwiej skręcać i fajnie się prowadzi, ale na trawie, w śniegu, piachu czy po wertepach to trzeba w to włożyć trochę wysiłku. A tak w sumie to jeździłam wieloma wózkami w życiu, bo mam starsze kuzynostwo i dzieci im bawiłam, no i koleżanek dzieciaki też, więc miałam okazję jeździć różnymi wózkami i stwierdzam, że najgorszy jaki miałam okazję prowadzić to chicco:)

reklama
....bry

Po całym dniu na budowie ledwo zyję. Doczytałam kilka postów a wy tu o wózkach ;)

Paulinka - o jakim wózku piszesz? Ja miałam Roan MArita i normalnie jak czytalam twojego posta to jakbym o naszym wózku czytała.

Testuje ktos na dniach?

Trzymam kciuki za was wszystkie ;)

hej dziewczynki :*

paulinka wal Slonko :-)

patu$ jak tempka ?????

Powiem Wam, ze w tym cyklu cos dziwnego dzieje sie w moja temperatura. Jest o wiele wyzej niz poprzednio w I fazie. Owulacji na pewno jeszcze nie bylo, bowczorajszy spadek, byl tym ktory zawsze mam przed owu, takze jej samej spodziewam sie jutro, najdalej pojutrze. Zobaczymy:tak:

Cześć dziewczynki!
Nie było mnie wczoraj (chociaż tak właściwie mówiąc szczerze to czytałam co pisałyście ale jakoś nie miałam siły odpisywać). Dziś już jestem.

Nuuuśka patu$ka na wykres naniosła dzisiejszą tempke- niestety spadek :-(
Nie testowałaś dla pewności Patu$? Przykro mi kochana, że poleciała :*
Nuuuśka a masz pewność że to nie owu i dlatego temp wyżej? CLO przyspiesza wzrost pęcherzyków więc tym samym owu może być wcześniej także kto wie :*

Dzien Dobry...

Tak jak Natka napisala tempka poleciala cyce bola brzuch boli,nic tylko czekac o ktorej sie ta @ pojawi wtedy sie zacznie ryk....

Ide zajac sie obiadem bo zaraz zwariuje.

Akuku co do wozka, paulinka wszytsko juz napisala co ja chcialam. Na wies i dziurawe drogi skretne kola sa do bani...

natka wiesz co nie wiem, ale test robilam wczoraj - negatywny. U mnie w cyklach przewaznie jest tak, ze przed owulacja mam tzw przedowulacyjny spadek temperatury, a dopiero po Nim okolo 2-3 dni jest wlasciwy. Wiem, ze CLO moze przyspieszyc, ale usg mialam w srode, nie bylo widac jeszcze nic, czy ja wiem czy przez dwa dni pecherzyki sa w stanie urosnac do rozmiarow pekniecia i peknac ? Troszke chyba za szybko. Jutro mam usg to zobaczymy jak sytuacja wyglada, stawiam sama po sobie ze owu jutro najdalej pojutrze :tak: Dzis w domu bylo strasznie goraco, Ł. zamknal wszystkie okna w domu, do tego kurde wlaczyl kaloryfer, wielki ktory mamy w sypialni i praktycznie cala noc sie wiercilam, bo goraco mi bylo - a dopiero rano zorientowalam sie czemu. Glupek jeden no :wściekła/y: o 12 zrobie kolejny test, potem o 19.
Pod spodem wklejam zdjecie wczorajszego testu :

Zobacz załącznik 583912

Nuuska na owu za wczesnie... Ja obstawiam u Ciebie 15 dc. Cykla asz podobne do moich wiec owu tez sie tak zjawi ja na naturalnym jak i stymulowanym owu mialam w podobnym czasie wiec...i ty w polowie cyklu sie spodziewaj...

reklama
Nuuuśka kochana, Ty znasz swój organizm najlepiej :* zobaczymy w takim razie jak tempka jutro :-) w razie czego przytulanki były także nie ma się czym martwić :*

Do góry