reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Czyżby u mnie owu? Jeśli tak to jakby nie patrzeć cykl stracony... Jestem zła... Pół ranka przeryczałam. A teraz się już z tym pogodziłam. Czekam na @ i walczymy dalej.

reklama
Jestem! nie milm wczesniej czasu napisac...

Tempka lekko w dol brzuch boli ale tak jakos inaczej i piersi nie bola cale tylko od gory mierzac od szyi...

Ł wrocil,pogadalismy i zobacyzmy po pazdziernikowej wyplacie,a jelsi nei podolamy finansowo to sprobojemy odlozyc i od stycznia dzialac. Znalazlam tu na forum dziewczyne leczaca sie u dr Hadasia od 1,5 roku i mamy wymienic sie informacjami :)

Ogolnie powiem Wam ze jak sie pogada osobiscie to jest inaczej a takie smsowanie jest dobre w temacie co slychac jak sie czujesz a nie o dziecku...

A jak u Was weekend? Jutrzejsza tempka bedzie decydujaca,jak nei spadnie bardziej to testuje :-D

patu$ no pewnie, ze pogadanie jest najlepsze dlatego pisalam wczoraj zebyscie na spokojnie porozmawiali i na pewno wszystko sie wyjasni, bo przez sms-y nie da sie porozmawiac to raczej albo monolog z jednej strony albo z drugiej,dobrze ze doszliscie do porozumienia :tak:Teraz tylko trzymac za Was kciuki kochana, choc ja ciagle wierze ze uda sie bez !! Tempka jest obiecujaca :-)

paulinka eh przykro mi :( mnie sie wydawalo tak wlasnie, dlatego pisalam czy jestes pewna ze owu nie bylo, bo tempka poszla ladnie w gore. Nie smuc Cie Kochana :-(ja wiem jak to jest, ale musimy wierzyc ze bedzie lepiej !

U Nas spokojny dzien. Ł. odsypia jeszcze nocke, za niedlugo pewnie wstanie, obiadek i dzis po poludniu odpoczywamy. Jutro czeka Nas obiad u mojej Babci :-)

Milego dzionka :*

Patuska no zawsze pogadac lepiej niz pisac.
Trzymam kciuki bys jutro mogla zatestowac i by wyszly 2 kreski.

Paulinka moze zadzialajcie jeszce dzisiaj. Bedzie dobrze.

Nuska ja siedze w domku i szukam wozka a m na spacerze z dziecmi.

Chodze do tego b&b raz na jakis czas i zbieram kaske i albo kupie za to wozek albo zrobie usg prywatne...ahh jakie dylematy.

Znalazlam dwa wozki co mi sie podobaja, same zobaczcie.

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-5-IN-1-PRAM-NEO-16-PIECES-AVAILABLE-IN-28-COLOURS-360-SWIVEL-WHEELS/111141351056?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid% 3D555001%26algo%3DPW.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D1723 3%26meid%3D1442489103665372477%26pid%3D100010%26pr g%3D8045%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D400478876134%2 6

Co myslicie o tym wozku ? Fotelik samochodowy ma taki dziwny adaptor, spotkala sie ktoras z was z czyms takim? Bo nie chcialabym ze srubokretem chodzic...

http://www.amazon.co.uk/i-Safe-System-Stroller-Complete-Raincovers/dp/B00CJI0PFG/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1379764708&sr=1-1&keywords=i+safe+travel+system

Jeszcze ten mi sie podoba, jest mocno przeceniony. Ale kola niepompowane, w sumie mi to nie przeszkadza..hmm

akuku oba wozki sa ladne :-) jakbym miala wybierac sama dla siebie, chyba wybralabym jednak ten pierwszy, kolory ma przepiekne :tak:nie wiem ale ja osobiscie mam sentyment do wozeczkow z pompowanymi kolami, nie zdecydowalabym sie chyba nigdy na trojkolowca, nie podobaja mi sie te wozki, choc wiele osob mowi, ze sa praktyczniejsze, ja jednak chyba wole takie - zwyczajne :happy2:

Nuska ale ten drugi tez jest 4 kolowy, tylko wlasnie niepompowane kola, ale ja tu mam proste chodniki wiec tragedii nie ma.
Tylko wlasnie jesli chodzi o kolory wybrala bym pierwszy, bobten drugi moge wziac ten lub czerwony. Ale ja sie boje tego adaptera do fotelika samochodowego, bo ja pewnie bede duzo fotelika uzywac, bo codziennie autem do szkoly, a parkowac nie moge pod sama szkola, wiec bede chodzic z wozkiem i nie chce dziecka z fotelika wyciagac, wiec teraz nie wiem jak ten adapter sie naklada... nie wiem czy zwrocilas uwage, na jednym zdjeciu fotelika jest pokazany ten adapter...ale nie wiem jak to sie naklada. A nie chcialabym ze srubokretem cos dokrecac hehe.

Akuku dzisiaj rano podziałaliśmy, ale na bank już za późno... W sumie jeden raz w ciągu dni płodnych to musiałby być cud... Kurcze, żeby chociaż śluz był wczoraj taki płodny czy żeby jajnik kłuł, a tu nic... A dzisiaj jak juz po owu to i jajnik kłuje(prawy;///?)) i Śluz preźroczysty bardziej płodny. A jeśli chodzi o wózki to oba fajne, ale ja wybrałabym ten pierwszy:) Śliczne kolorki i taki jakiś zgrabniutki się wydaje:) Bardzo ładny:)

Akuku skoro to zestaw 3 w 1 to musi fotelik pasować do stelaża:) więc się nie martw:) a poza tym zawsze możesz poszukać info o nim na jakiś polskich stronach:) na pewno będzie napisane jak to z tamtymi adapterami jest.

Akuku ja bym miala dylemat co do wozka,ale tez jestem tradycjonalistka 4 kolka pompowane :) Godolka spacerowka i nosidelko :) zeby nie kupowac osobneo. Mieszkam na wsi wiec pompowane kola to priorytet :)

A kolorki...mmmmmm bajka....

W poludnie tak zabolal mnie brzuch ze myslalm ze mnie zalalo juz,patrze a tu nic. I po pol godziny bol minal i jest ok... nie wiem czy to skurcz czy co??

reklama
Patuska jak bedziesz wozek kopowac to pompowane ok, ale zwroc uwage by sie skrecaly (mozna zablokowac) bo tak to co zmiana kierunku to trzeba wozek podnosic naciskac a po jakims czasie zacyna skrzypiec...

Do góry