reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej hej dziewuszki moje kochane :***

Wczoraj u Nas odpust byl, stad nie zajrzalam, bo po Kosciele lazilismy troszke, a potem na obiad do tesciow, pozno wrocilismy.Dzis jedziemy o 11 z Ola do laryngologa, na ostatnia konsultacje przez operacja, do tego powtorka badania uszek,w czwartek Ł. ma wizyte z anestezjologiem i w piatek zabieg. Ciesze sie, bo nie bylam pewna, czy nie bedzie musiala zostac na noc, bo przepisy sie pozmienialy tam w Lecznicy, ale na szczescie bedzie mogla wyjsc tego samego dnia po poludniu :tak:

Od chyba 4 dni jak wstaje boli mnie glowa...i to jak :eek: nie wiem co jest grane, cisnienie, pogoda ?

kasiol strasznie mi przykro, ale moze nie wszystko stracone, dzis poszla w gore wiec kurcze moze @ sie rozmyslila :tak:

natka eh przyznam, ze teraz to ja nic nie rozumiem z tego Twojego wykresu:zawstydzona/y: dziwny ten spadek, od razu przypomina mi sie wykres patu$ki bodajze dwa cykle temu, ona tez miala jednego dnia taki duzy spadek. Bog jeden wie, czemu sie tak robi :cool:
Dzis odbieram moje okularki, wracajac od lekarza zdazymy chyba jeszcze podskoczyc, przed moja praca do optyka bo dostalam sms-a w pt ze juz sa gotowe :-)

tysia Nasza lista to ja nie wiem sama gdzie jest, dawno nikt do niej nie zagladal i chyba zginela smiercia naturalna gdzies paredziestat stron temu :wściekła/y:Zrobie nowa.

Wrzesień 2013

kasiol - termin @ 17.09
patu$ - termin @ 22.09
natka - termin @ 27-28.09
paulinka -
tysia -

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się na listę mogę wpisać wstępnie na 28.09 :-) ale nie wiem czy mi się to nie zmieni bo jak widać owu to u mnie jedna wielka niewiadoma.. Kto wie, może to dziś? Zobaczymy jak jutro będzie. Przed chwilą zauważyłam że mam takie dziwne uczucie, nie wiem jak to określić- coś jakby takie skurcze lekkie, nie mam pojęcia co to bo nigdy tak nie miałam. Mam nadzieję że to nie zapowiedź jakigoś zapalenia pęcherza albo coś. Kurde, zamiast coraz bardziej to coraz mniej rozumiem mój organizm :-(

Nuuuśka to juz w piątek? Matko, ale ten czas leci... Na pewno wszystko pójdzie dobrze :-) a co do okularów to ja tez muszę w końcu iść zrobić moje bo nie wiem nawet ile jest ważne to całe zlecenie od lekarza :-)
A te Twoje bóle głowy to może faktycznie ciśnienie? Wypij sobie kawę, może pomoże :-)

Nie nawidze poniedzialkow. Ma takiego nygusa ze glowa mala....

Nic mi sie nie chce... W ogole moj Ł mowi do mnie tak wczoraj a kiedy by sie bobo urodzilo gdyby sie nam teraz udalo. No to mu mowie ze w maju ale on chce wiedziec dokladnie czy to polowa czy poczatek czy jak. No od razu nie moglam mu sie okreslic bo nie mam w glowie kalkulatora,potem spradzilam date i bylby to 31 maja, fajna data ostatni dzien miesiaca albo 1 czerwca. Ojej jak sie ucieszyl mowi ze moglby byc to Dzien Dziecka.

Widze jak on przezywa kazde niepowodzenie,i ze on tez jest zmeczony juz tymi staraniami ale wierzy ze w koncu sie los usmiechnie,a ja juz nie wiem jak pocieszac siebie, jego... na weekend termin @ a ja sie modle zeby sie nie pojawila.

A jak ja nie lubie poniedzialkow !!!!! :no: Matko moja, po prostu sajgon w pracy taki ze palcem do tylka trafic nie umiem juz.

Bylismy u laryngolog, a tu niespodzianka - WYNIKI BADAN OLUSI BARDZO SIE POPRAWILY :-):-) !!
Stad drenaz przesuniety, doktorka powiedziala, ze damy jej szanse, bo byc moze uszka zaczely sie regenerowac, bo na prawym z 4 odruchow - 3 wlasciwe, a na lewym ktore wlasnie mialo byc operowane, i na ktorym jeszcze w marcu nie bylo ani jednego odruchu dzis byly 2 na 4 wlasciwe, wiec bardzo sie ucieszylam :happy: No i poki co zrobilismy tak, ze termin ma przesuniety na kwiecien przyszlego roku, przed zabiegiem powtorka badania sluchu i zobaczymy jak te wynczki wyjda. Jak tak jak dzis, badz lepiej to na stale odstepujemy od drenazu. Jesli gorzej to podchodzimy po raz trzeci. Szansa jest duza, bo uszko zaczelo samo pracowac, na razie bez szalu, ale najwazniejsze ze samo sie ruszylo :-)

natka to recepty na okularki, jest teoretycznie wazne miesiac, ale w tej chwili optyk w momencie wyrobienia okularow proponuje Ci rowniez badanie u siebie, wiec nawet jak nie masz tej recepty to nic sie nie stanie, bo nie jest to teraz juz wymagane :tak:

tysia dopisuje :)

patu$ ja wierze ze w koncu kazdej z Nas sie uda, nie moze byc inaczej. Mnie juz coraz bardziej bola niepowodzenia, ale staram sie tego po sobie nie pokazywac, bo wystarczy ze z Nas dwojga, ja wszystko przezywam x2. Niech on chociaz ma spokojna glowe od tego :zawstydzona/y:
Choc czasem to na prawde wszystko ciezkie. Kurde, kto by pomyslal ze bede miec takie dylematy jak teraz....szok. Najbardziej wnerwiaja mnie komentarze osob ktore wiedza, ze sie staram - Odpusc na pol roku ostatnio uslyszalam. Spytalam , czy uwaza ze to smieszne,odparla, ze to mial byc taki zarcik, wiec spytalam czy z tego da sie zartowac bo chyba nie bardzo...

Wrzesień 2013

kasiol - termin @ 17.09
patu$ - termin @ 22.09
natka - termin @ 27-28.09
paulinka - termin @ 27.09
tysia - termin @ 29.09

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10.

Ostatnia edycja:
Nuuuuuska - super, że wyniki Olusi się poprawiły ;) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wierzę, że zarówno dobre jak i złe wieści chodza parami. Więc teraz u ciebie trzymam kciuki za ciag pozytywnych wieści ;) Czyli II oczywiscie ;)

Nuuśka mnie też by trzeba jakoś na tej liście pozmieniać, ale nie wiem jak, bo owu nie ma... Może mimo bezowulcyjnego przyjdzie planowo 27.09...

Patuśka Kochana jak tak piszesz to aż mi na sercu ciężko... Jak ja bym chciała, żeby Ci się w końcu udało...

Nuuska to bardzo dobrze, że wyniki Olusi się bardzo poprawiły... Teraz tylko trzymać kciuki, żeby drenaz poszedł w zapomnienie:)

reklama
patus ja Ci zycze 2kreseczek, co ja mowie ja Ci zycze bys byla w ciazy, by test to pokazal a usg potwierdzilo. jejku jak ja Cie rozumiem, wiem jak to boli tyle czekac...tylko ze ja juz mialam 2 dzjeci w trakcie staran, a Ty nie wiesz tak naprawde na czym stoisz... nie ma slow ktore Cie teraz pociesza, prawdziwa radosc na twojej twarzy pojawi sie razem z dwo a kreskami, czekam na to razem z Toba. i wiem ze sie uda, oby to bylo szybciej niz pozniej. tymczasem prosze, postaraj sie o tym nie myslec..ale jak tu nie myslec ?

nuska super ze wyniki Olusi sie poprawily. a bedzie jeszcze lepiej zobaczysz.

nie mam czasu zbytnio pisac, dzisiaj caly dzien bylam zajeta. i tak poniedzialek minal, jutro wtorek..i zaraz znowu weekend a mi czas przez palce przecieka.

a ja jestem w szoku bo moj Alex zaczyna czytac, wszedl w etap taki jak ja pamietam tez mialam, czyta literki gdzies na sklepach, duzo sam pisze. coraz lepiej laczy literki w wyrazy, niektore czyta od tylu. ale zaznacza sobie ptaszkiem jak sam przeczyta a jak nie to krzyzykiem.
no dumna jestem mega mega mega.
najbardziej sie ciesze ze on to robi bo chce.
narazie uczy sie czytac po angielsku nie chce mu mieszac, bo to calkiem inaczej sie czyta... choc juz dzis zwrocil uwage ze jest napisane mum a czyta sie mam...no i dla czego hehe

Do góry