reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć :*

Patu$ka doskonale Cię rozumiem... Kurcze, z całego serca życzę Wam żeby się udało i maleństwo przyszlo do Was na Dzień Dziecka :*

Nuuuśka super ze wyniki Oli się poprawiły! Może zupelnie obędzie się bez zabiegu :*

Wiecie, w takie dni jak ten mam wszystkiego dość. Tempka nisko, owu jak widać ma wszystko gdzieś i postanowiła nie przychodzić... A tak mnie wczoraj podbrzusze i jajniki bolały popołudniu ze myslalam ze to to... I śluzu b dużo było ehh... Mam naprawdę dość tego :-( kaam wrażenie ze po tym pregnylu zamiast lepiej jest tylko gorzej.

reklama
hej
ja czekam na @ tempka spadła, popadam w depresje normalnie:( dół na całej lini, jak co miesiąc -najgorszemu wrogowi nie życze się tak czuć ;/ patuś ja też już tylko sie modle, bo nie mam sił na latanie i słuchanie od lekarzy ,że zdrowa ,że odpuścić...
m. odziwo chwycił witaminy i łyka jakiś rok temu miał je skączyć wiec nie wiem czy da rade codziennie je łykać... moze do piwa mu je podrzucić to codziennie łyknie;/

doberek....

Natka :szok: to az dziwne ze ci pechol nie pekl mimo Pregnylu... hmmmm

Dziekuje dziewczynki za otuche :) Powiem Wam ze to dzieciatko jest najbardzije wyczekanym w naszej rodzinei bo do tej pory dzieci rodzily sie od razu z planowania z przypadku... a u nas....

Moi rodzice za dwa tygodnie maja "wesele" 40lecie i moglibysmy im zafundowac taki prezent :)

A u mnie tempka figluje i sobie idzie do gory...hmmm ciekawe... A moze moze...ale nie robie sobie nadziei za bardzo...

Nuuuska w Waszym przypadku oboje jestescie zdrowi,wiec u was potrzeba czasu,ale i iagnostyka jets ciezsza bo gdzie szukac przyczyny? Nie wiadomo...

Akuku jak brzucholek pokaz nam sie? Jak sie czujesz? Opowiadaj...

hej :*

natka a mowilas to ginowi ? nie wiem, moze ja slabo sie znam, ale patrzac na Twoj poprzedni wykres i terazniejszy jest roznica, gdzie poprzedni byl bez zadnej stymulacji :cool: to dobry lekarz ?

kasiol przykro mi, mimo wszystko mialam nadzieje, ze po wczorajszym wzroscie @ sie rozmyslila ale jednak chyba nie :-(

patu$ powiem Ci, ze chyba najgorsza jest we mnie bezsilnosc i zlosc wlasnie dlatego ze teoretycznie wszystko jest w porzadku, a lekarze rozkladaja rece i od jednego slysze o IUI, od drugiego o kuracji na wywolanie owulacji ktora mam...szkoda slow. Czlowiek stara sie nie myslec, wyluzowac, ale nawet to nie pomaga. Albo robie to zbyt slabo, ale jak zrobic inaczej ? Boze, jak ja bym chciala choc przez miesiac o tym nie myslec.

U Nas dzis leje od wczoraj w sumie, i nie zapowiada sie zeby mialo sie to zmienic. Jesien nadchodzi wielkimi krokami niestety :zawstydzona/y:

Wrzesień 2013

kasiol - termin @ 17.09
patu$ - termin @ 22.09
natka - termin @ 27-28.09
paulinka - termin @ 27.09
tysia - termin @ 29.09

Październik 2013

Nuuuśka - termin @ 10.10.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka tak, to bardzo dobry lekarz, jest doktorem a poza tym wszyscy go chwalą za pomoc pacjentkom przy niepłodności. Też bardzo dlugo starali się z żoną o dziecko, także można rzec że problem zna "od dwóch stron".
Nie mówiłam o tym pregnylu bo nie było takiego problemu wcześniej- zawsze mimo wszystko owu była. Teraz zresztą też "dziwnie" się czuję- nie dość że jajniki bolą to jeszcze mokro mi jak rzadko kiedy. Ale to chyba za późno mimo wszystko na owulkę... A tak liczyłam że HSG nie bedzie potrzebne... :-(

Patu$ka też mnie to dziwi, zwłaszcza ze dostaję dwie ampułki czyli 10000j...

Natka przy twoim PCO jak lekarz mowi o HSG to nie zwlekaj... to nie boli ( no az tak strasznie) boli mniej niz bol zeba a obraz bedzie jasny...

Nuuuska w waszym przypadku warto moze by przystopowac ze wszystkim,odstawic witaminy,nie mierzyc tempki, testy owu wyrzucic....

Mnie też powoli dół łapie... Owu nie ma. Czyli ziółka pomogły na jeden cykl. Kurcze już mam dość tych bezowulacyjnych!!

Patu$ka wygląda na to, że na początku października będzie pora na HSG.. Mam dzwonić się umówić zaraz jak pojawi się @.

Paulinka, popieram to co napisała Patu$ka- stymulacja na pewno pomoże- tak więc zapisuj się do gina!

reklama
Natka, przepraszam, jesli pisałaś, a ja nie pamietam. Ale miałas w tym cyklu monitoring, że wiesz ze cykl bezowulacyjny?

Do góry