reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

Dziekuje za zyczenia, oby sie w koncu spelnily, oby sie spelnily Nam wszystkim :* !!!
U mnie po poludniu jakies takie dziwne cos, ni to sluz, ni plamienie...nie wiem co to przylazlo i po co.
I znowu jak miesiac temu kluje mnie w szyjce :angry: musze sie ginki spytac, czemu sie tak dzieje :zawstydzona/y:
Tempka jutro moze byc zaburzona, bo dzis wieczorem wychodzimy spotkac sie ze znajomymi, ale kolo polnocy wracamy wiec 4h snu odbebnie :blink:

Milego wieczorku :*

reklama
patuska to trzymam kciuki za skok jutro.

nuska hmm te klucie dziwne , faj0ktycznie powiedz gince.

my dzis z m odgruzowalismy w domku, dzieciom pozadek w zabawkach zrobilismy i tak czysciutko ze az milo.

dzis dostalam list ze na dniach beda nam zmieniac ogrzewanie z elektrycznego na gazowe...jezuuu ile tu bedzie syfu :/:/

Witam

Patuska - trzymam mocno kciuki ;)

Nuuuuska - dziwne to kłucie skoro sie powtarza. Trzymmam kciuki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA, A PRZEDE WSZYSTKIEM DWÓCH KRESECZEK.

Ja dzis caly dzien na budowie i ledwo sie ruszam..... Koncze piwko i spac.

Dobrej nocki

Hejka u mnie jak widac bez skoku....No moze jutro?Test pozytywny. Ale kurde wielkosc pecherzyka wskazywala by ze albo lada moment peknie alebo bedzie z tego torbiel.

Wczoraj Ł %%%%%%%%%%%% i nici z przytulanek ale w sumie nic na sile. I nawet nie zaluje bo owu przedemna.

hej hej :*

akuku, tysia kiedys szperalam w necie na ten temat, i jedyne co wiem, to to, ze takie mocne klucia w szyjce macicy, albo sa na podlozu stresowo-nerwowym, albo to objaw jakies infekcji :zawstydzona/y: wiec jak juz pojde do gin na pewno jej o tym powiem, bo nie tyle mnie to ciekawi, co troche niepokoi, bo wczesniej tak nie mialam, a nie wiadomo nawet pod co to mozna podciagnac.

patu$ moze owu jutro ? choc przy takim gigancie zeby jeszcze owu nie bylo to az jestem zdziwona :wściekła/y: oby jutro sie pojawila :tak:

Milego dnia dziewczynki :*

Nuuuska lepiej zeby to bylo dzis,a jutro skok. Mnie tez dziwi to ze owu jeszcze nie ma mimo ze pecherzyk taki duzy byl. No coz zobaczymy jutro jak do 16 dc nie bedzie owu to bed emiec piekna torbiel podejrzewam,ale tescior max tluscioch wiec....

No nie ma co gdybac czekam do jutra.

Hej dziewczynki :*
Nie było mnie cały weekend bo miałam strasznie dużo roboty i latania... A dziś znowu mam "kryzys" jeśli chodzi o samopoczucie. Ach szkoda gadać!

Patu$ka mam nadzieję że pęcherzyk pęknie a jie będzie z tego torbieli.

Nuuuśka jak tak po urodzinkach?

Dobrej nocy :*

hej bylam dzis na tym rynku, pozniej sprzatnko cd w domku, spacer, obiad i tak dzien zlecial.

na rynku udalo nam sie kupic przewijak z wanienka za 15f kilka ciuszkow dla malucha w tym kombinezony. drugi mikser nowka za 2, 50 hehe, bo mi maluchy chca pomagac i na jednym ciezko ich podzielic.
kupilismy taki pchaczyk dla malucha ale to postoi sobie, ale za 3, 50.., hehhe
dres dla Alexa za 2, 50 nowka, dzwig dla chlopakow za 3f torebke mala sobie kupilam tez nowa za 2 f, dwa samoloty za grosze, i chyba to wszystko. szukalismybwozka ale nie bylo.
z duzych wydatkow zostal nam wozek do kupienia, a tak to chybanwszystko mam, jedynie moge posciel i takie duperela kupowac.

mnie po sprzataniu i prasowqniu biodra bola...masakra... ale dam rade.

wogle jaki ja dzis zly sen mialam ...ze poronilam...jezuuu cala nic nie spalam.

wogle jak siadam to mam jakies dziwne wibracje w podbrzuszu, jakby trzesienie jakies, ale tylko chwilke i mija...nie wiem co to, z chlopcami tak nie mialam...

sorki zevtak tylko o sobie, ale jestem mega zmeczona dzisiaj...

dobranoc

hej miałam problem z zalogowaniem sie , nie wiem dlaczego ale z wszystkiego mnie wylogowałao i zapomniałam hasła, na szczescie juz je odnalazłam:)
nuśśka jeszcze raz wszystkieho co dla Ciebie ważne, zdrowia i miłości:)

akuku takie zakupy chyba bardziej cieszą niż normalne:) nie am to jak kupić fajne rzeczy za śmieszne pieniadze:):):) o jak ja tesknie za takimi targami:(
tak myśle o tych twoich biodrach, jestes pod opieka lekarza? masz jakies cwiczenia czy metody na te dolegliwości? rozumiem ze teraz w okresie ciąży to nie za bardzo mozesz z tym walczyc ale po porpdzie lepiej sie tym zając:tak:
dziś tempki nie mierzyłam bo wczoraj lekko przesadziłam z alkocholem, hmmm normalnie mi sie to nie zdzra -dwa drinki są ok, ale tym razem te drinki chyba były potrójne-zorjentowałam sie ze tak było jak juz wstalam;/ mega kac pół nocy mnie meczył ehh juz wiem dlaczego nie przepadam za alkocholem...
jutro powrót do normalnosci bo dzis nadal do tyłu chodze:)
nakta kochana nie dołuj sie -zaraz kolejna ovu:)

reklama
hej dziewczynki :*

kasiol haha to moze Ty nieswiadomie opijalas moje urodziny ? :wściekła/y: Dziekuje za zyczenia :)

natka wiesz co ogolnie fajnie bylo, wieczorkiem poszlismy na chwile spotkac sie ze znajomymi, po polnovy chwile bylismy w domu. Dostalam bon na zakup okularow :-D bo Ł. wiedzial ze jak da mi pieniadze to wymysle sposob zeby ich nie wydac, bo takiej sumy mi szkoda. No i jutro chyba albo nawet dzis jak sie uda, pojedziemy po okulary dla mnie. W koncu nie bede slepa :-D !!

patu$ mam nadzieje, ze dzis zanotujesz piekny spadek ! :blink: Trzymam kciuki kochana :*

akuku no wlasnie, powiedz czy Ty jestes pod kontrola lekarza w zwiazku z tymi biodrami ?
Co do targow to zazdroszcze jak juz kiedys pisalam, zaluje ze u Nas takich nie ma, jedyne miejsce to allegro dla mnie gdzie nieraz moge cos kupic po kosztach, ale wiadomo, ze najlepiej jest zobaczyc za co placisz, bo potem moze sie okazac odbiegajace od tego co widzialas na zdjeciach.
Wczoraj zamowilam sobie dwa sweterki i spodnie, bo nie mam normalnie w czym chodzic, chlodno sie juz robi, a ja w szafie same letnie ciuchy, bo zeszloroczne Ł. mi wyrzucil bo mowil, ze nie da sie juz na nie patrzec a co dopiero w Nich chodzic :wściekła/y:

Dzis taki dzienh ze najchetniej nie wstawalabym w ogole z lozka, a tu od rana w pracy:zawstydzona/y:

Do góry