reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku kochana glowka do gory, ja wierze ze wszystkie dolegliwosci z czasem Ci mina i biodra juz nie beda doskwierac jak teraz :-( Poki co staraj sie duoz odpoczywac, zajmowac glowke fajnymi rzeczami i przede wszystkim sie nie smuc bo dzidzia tez sie wtedy smuci :*

natka wiem, ze niespodzianki sa fajne, pewnie ze tak :-) ale przez Nas ograniczony budzet czasem Ł. przesadza i potem kurcze nic tylko sciany gryzc :wściekła/y:

reklama
To chyba dowód na to, że my- kobiety zawsze wszystko na przekór hehe ;-) chcemy to czego nie mamy/nie możemy :-D ciągle się śpi - chcemy nie spać, mamy proste włosy - chcemy kręcone itd ;-)

Nuuuśka znam to, mój M też zawsze sporo wydaje (m. in. na mnie, ale nie tylko) - a tak jak piszesz - budżet niestety ograniczony :-(

natka tak natuś a to wszystko wynika z faktu, ze oni nie zajmuja sie tym wlasnie budzetem i czasem mam wrazenie ze Ł. mysli ze my tacy bogaci jestemy, a potem jak pyta mnie ile zostalo Nam pieniedzy to robi wielkie oczy dlaczego tak malo :wściekła/y: facet w pelnej postaci :wściekła/y:

Ooo dokładnie, jakbym czytała o naszej sytuacji :-) M np. nie płaci rachunków, zawsze ja to robię :-D a w tym miesiącu to już totalnie nam się budżet ograniczył przez ten wyjazd nad morze - bo wydaliśmy znacznie więcej niż zamierzaliśmy. Teraz już odliczam do 10tego bo wtedy M dostaje wypłatę :-)

Ł. dostaje 8-go wiec on juz dzis po wyplacie, ja dostaje 10-go wiec jeszcze pare dni :blink: ale jutro na zakupy, tu tu rachunki sie oplaci i kurcze z tej pieknej sumki jaka jest teraz niewiele zostanie :zawstydzona/y: grrr...

A u Nas budżetem zjmuje się Łukasz... Płaci rachunki, robi mniejsze zakupy i uwierzcie mi, że wydawać to też wydaje. Na sobie to raczej nie oszczędza, chce to to to musi mieć... A potem tylko słucham non stop kwękania, że tak mało kasy zostało...

hejka ja po wizycie.

USG trzy razy mi robil bo ja uwazalam ze cos jest na praywm jajniku i byl jeden 9.3 a na prawym 6 mm ale kazalam mu jeszcze raz zobaczyc prawy i fakt schowal sie pechol uwaga 23.6 mmgranicy pekniecia takzew mam nadzieje ze peknie :) Chlopa za nogi dzis wtargam na lozko

patu$ ale super :DDD !!! dwie dobre wiadomosci, w przeciagu dwoch dni, lepiej byc nie moglo :-) Ja dzis tez mam w zamiarze Ł. do wyra zaciagnac, a za Twoje serduszkowanie trzymam mocno kciuki :* Teraz musi byc dobrze, mowie ci Z TEGO BĘDĄ DZIECI :-):-) !!

Ostatnia edycja:
reklama
Wow Patu$ka ale gigant! Aż dziwne że jeszcze nie pękł :-) no to działajcie :-)
A ja mam wizytkę w środę. I podejrzymy co tam się dzieje, mam nadzieję że nic złego na tym lewym jajniku- że mimo wszystko torbiel się wchłonęła. To już będzie 13 dc więc jeśli owu będzie to coś powinno być widać.

Nuuuśka a ja już dawno po wypłacie bo ja mam 28 ;-)

Do góry