reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

natka no to czeka Nas rownie emocjonujacy tydzien jak ten, bo ja z kolei mam w przyszlym tygodniu dostac @. Albo w srode wlasnie jesli owu byla w 11dc, lub w piatek jesli w 14dc:zawstydzona/y: a wiec od poniedzialku zaczynam czarowac, tanczyc czy tam cokolwiek innego :wściekła/y:

reklama
paulinka pierwotna kobiety nie wiadomego pochodzenia ktora nie byla jeszcze w ciazy.

natka no gigant moglby peknac dzis albo jutro. Za dwa tyg wizyta wiec zobacze. Zobaczymy co wykres pokaze na dniach wtedy bede wiedziec czy owulka byla. Najblizsze dni pokaza. Musze sobie test owu zrobic. Boli mnie wlasnie ten jajnik

Czynnik ludzki:) Na innym wątku jest dziewczyna, która w monitorowanym bezowulacyjnym cyklu w ciążę zaszła i ma prawie czteromiesięczną córeczkę:)

I tak się zastanawiałam czy gin nie widział, czy specjalnie powiedził, że nie ma szans, żeby się tak nie spinała.... W każdym razie efekt luzu był:)

Dzien dobry :)

Ja tylko na chwilke, zameldowac sie, powiedziec ze piekna pogoda, sloneczko swieci wiec weekend musi byc udany :DD:-)

Milego dzionka, trzymam kciuki za tempke kasiol, patu$ :*

nuska wszystkiego nalepszego kochana, Ty wiesz czego my Ci tu najbardziej zyczymy . duzo zdrowka , milosci i oczywiscie 2 kreceszek za kilka dni !!!

reklama
Do góry