reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

patu$ dobrze, ze odespalas, daj koniecznie znac po wizytce, kciuki mocno zacisniete :-)!!

kasiol dziekuje na kciuki, ale temperatura znowu jak i w poprzednim miesiacu - zaczyna byc do bani. Coz :zawstydzona/y: trudno, juz mi sie nie chce o tym myslec eh, dobrze ze na prawde nie nastawialam sie ze sie udalo - wtedy jakos tak lepiej przyjac kolejna porazke.

paulinka dzis doszlam do wniosku, ze albo ja jestem na prawde takim niskotemperaturowcem albo na mnie ziolka nie dzialaja jak nalezy :zawstydzona/y: nie oczekiwalam cudow, bron Boze, ale po cichu myslalam ze podniesie mi troche temperature w fazie lutealnej a tu kiszka, jak w poprzednim cyklu, i jak w poprzednim cyklu - pieknie juz zaczyna spadac. Do bani to wszystko. Jutro koncze Castagnusa - 3 miesiace brania go i ani jednego wiecej bo i tak nic nie dal.

natka oby weekend byl sloneczny - jutro MOJE URODZINKI :-):-)

reklama
kasiol - być może i tak. U nas w przedszkolu zajęcia plastyczne były extra. Oczywiście plastykę mają też w ramach zajęć, ale na tych płatnych mieli tak fajne materiały i tak zdolną kobitkę, że moje dziecko pokochało to. poza tym były zajęcia teatralne, dzięki którym moja strasznie nieśmiała córka się znacznie otworzyła. No i angielski. Może nie był za super, ale był 2 razy w tygodniu, do tego chodziła dodatkowo i były efekty. Chodziło o częstotliwość kontaktu z językiem, a poziom poziomem. Poza tym wielu gorzej zarabiających rodziców miało jakąkolwiek szansę na posłanie dziecka na dodatkowe zajęcia, a teraz jej nie mają.

witajcie.

Kwestii zmian zajec dodatkowych nie skomentuje. zobacze co u nas w przedszkolu w praktyce sie zmini.
Rzad powinien zajac sie poprawieniem warunkow funkcjonowania firm w polsce a nie grzebac tam gdzie nie trzeba.

Jakos weny ani ochoty na nic dzis nie mam.

U mnie pierwszy cykl z ziółkami. Dzisiaj 8 Dc a u mnie śluz płodny i brzuch pobolewa. Czyzby owu tak wczesnie? Az tak ziółka mi namieszały???

Tysia u mnie pobolewać zaczęło wcześniej, a w 13 i 14 dniu to miałam taki ból, że po ścianach chodziłam. 14 dnia najpiękniejsze białko jajaka jakie w życiu widziałam, a owu dopiero 16 dnia cyklu... Więc obserwuj wykres:)Te ziółka stosuję przeważnie osoby z problemami z owu. Ja owu w ogóle nie miałam ,więc było ok:) Wy owu miałyście, więc różnie może ten wykres wyglądać:) W każdym razie mam nadzieję, że obie będziecie miały taki sam fasolkowy finał:-)

ja sie przespalam...ahh moglabym spac i spac.

bylam dzis u okulisty i tak ja czulam wzrok mi sie pogorszyl, wiec zmiana okularkow...we wtorek do odbioru i mam nowe dwie pary.

musze wstac i przygotowac obiad do konca i jeszcze mialam zamiar posprzatac dzisiaj...a poszlo mi jak nigdy :/:/ masakra... nie chce mi sie...

dobra zmykam bo ani obiadu ani nic nie bedzie dzisiaj.

tysia wiesz co, to co u mnie moge powiedziec na + wzgledem ziolek to sadze ze owulacja w koncu w 14 dc a nie jak to bylo ostatnio - 17, 18 dc.
Choc co musze powiedziec, cykl troszke pogmatwany, ciezko mi sie w Nim odnalezc. W kazdym razie, wcale bym sie nie zdziwila jesli ziolka przyspieszylyby Ci owulacje Kochana :tak:

patu$ dzis juz na Niego nakrzyczalam, bo wiem ze znowu cos kombinuje, a nie lubie jak wydaje na mnie pieniadze ( wiem, jakas INNA jestem :-D) ze nie chce zadnego drogiego prezentu :wściekła/y:

Hej, ja wróciłam z pracy, posprzątałam trochę i muszę usiąść i odpocząć bo znowu napiernicza mnie lewy jajnik :/ i to naprawdę mocno. Kurde nasiliły mi się te bóle pare dni przed @ i mam wrażenie, że jest coraz gorzej :/ wiecznie musi się coś dziać, nie może po prostu być dobrze, no!

Akuku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę- też chciałabym móc tyle spać :-)

Nuuuśka oj tam, niespodzianki są przyjemne :-) daj mu się wykazać :-)

reklama
natka a ja bym chciala miec wiecej sily... bo tylko w glowie sobie ukladam co chce zrobic, ale tak sie boje bolu bioder ze tego nie robie, a efekt jest taki e w domu sie odnalesc nie moge...
ale zycze Ci odpoczynku .

Do góry