reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka no wlasnie tak sadze ze daltego plaska, zeby sie nie przestylumowac, potem Ci sie narobi 10 pecholi albo jeden gigant :wściekła/y: po tygodniu juz przyzwyczailam sie do ich smaku - same w sobie nie sa takie zle :-p
A co do tempki, to zaraz jak zaczynalysmy watek to mierzylas wtedy tempke czy tez nie ?
Tak czy siak piekna jest :-)

natka a dlaczego poszedl sam ? :zawstydzona/y: mugl wziasc Ciebie, chyba ze to typowo meskie "pozegnanie" bylo yhmm... Ł. ma juz dawno powiedziane ze imprezy ok, ale sam na pewno nie pojdzie na zadna ale tu chodzi o jego zapedy do %% jak sie juz troche wstawi, wtedy kompletnie traci zdrowe myslenie, ale to jak kazdy facet. Kiedys chodzil sam a potem wracal do domu bez dokumentow, bo mu sie "zgubily" bez pieniedzy...ach szkoda gadac, zawsze mowie, ze na moja dwojke dzieci powinnam miec dwie glowy a najlepiej trzy zeby to wszystko ogarnac :ninja2:

reklama
Mój z kolei jak idzie na imprezę- czy ze mną czy w pracy- to nie wie kiedy ma wyjść, żegna się z towarzystwem chyba z godzinę, a mnie trafia.... Mierzyłam Nuuśka tempkę, ale jak się okazało wszystkie cykle po urodzeniu Mikołaja były bezowulacyjne, więc pierwszej ani drugiej fazy po prostu nie było... Na podstawie wykresu to się tego nie zobaczy, bo nie mam ani jednego od pierwszego do ostatniego dnia cyklu. Pierwszy zaczęłam mierzyć od połowy, a podczas drugiego lekarz powiedział, że przerwa na tabsy, więc dałam sobie spokój...

Paulinka ja bym w tej sytuacji zaznaczyła pomiar jako zaburzony- ja tak zawsze robię gdy wstaję w nocy.

Nuuuśka bo generalnie to jest impreza bez partnerów. I nie jest typowo męska bo będą dwie dziewczyny i ich trzech lub czterech. I wyobraź sobie że wymyślili że może nie pójdą nigdzie do pubu tylko może by to w domu u kogoś zrobili. Ale jeszcze nie mają ostatecznych ustaleń. No normalnie krew mnie zalewa! Ale już zapowiedziałam, że jak tak to ja spotkam się dzisaj ze znajomym którego mój M bardzo NIe trawi ;-)

Hej ja zaczelam polowe ciazy juz.
Dzis jade na taki rynek z rzeczami typowo dla dzieci i niemowlaczkow.
Moze uda mi sie cos znalesc ciekawego.

Ja nadal przeziebiona :/:/ gardlo mnie boli okropnie, katar siedzi w zatokach... Zapominam wieczorem o inhalacji ehh.

Biodra mnjej bola, ale b. Malo chodze a w domu prawie nic nie robie .

Moj Alex zadal wczoraj pytanie :"Mamusiu a jak Tus juz umrze to Ty jeszcze zostaniesz?"
Ja: Alex nigdy nie wiadomo kto pierwszy umrze ani w jaki sposob. Mozna umrzec przez chorobe, ze starosci, albo np. w jakkm wypadku, czy np. jadac na rowerze...i tak mu wymienialam.
Powiedzialam ze czasem jest tak ze male dzieci umieraja...wiec nigdy nie wiemy kto pierwszy od nas odejdzie.
M dodal ze zawsze nawet jak nas zabraknie bedziemy ich baardzo kochac.
no o zadalismy pytanie dla czego mysli ze tatus pierwszy umrze.
Alex: ja tak nie mysle, ja nie chce zebyscie umarli, ja tez nie chce umrzec.
I tak w drodze do szkoly pytal dla czego ludzie umieraja, co sie z nimi dzieje itd..
Kurcze jakie przemyslenia ma moj synus.

Dobra zmykam sie myc wroce po rynku.

natka no i bardzo dobrze !! Nauczylam sie jednego przez cale moje zycie - nie mozna pokazywac slabosci, nawet wlasnemu facetowi, bo niestety ale oni maja w naturze juz to wykorzystywac. Skoro on idzie - powiedz mu z usmiechem na twarzy - A to nawet dobrze sie sklada, bo ja spotkam sie z ... ktorego juz dawno nie widzialam :-) i gwarantuje Ci, ze jesli zobaczy ze szykujesz sie na wyjscie baaaaardzo dlugo, buziakiem go pozegnasz, to na pewno nie Ty bedziesz miala nieudany wieczor :rofl2: znam to z autopsji.

akuku Ola na szczescie o takie rzeczy nie pyta, szczerze ? wole z Nia o seksie, antykoncepcji, gejach i lesbijkach rozmawiac niz o smierci. Dla mnie to zbyt ciezki temat :zawstydzona/y:

No Akuku zaczął wchodzić w okres kiedy może zrozumieć śmierć i ewentualne życie po niej, więc się chłopak interesuje:)

Natka czyli zostawić tą co mam i zaznaczyć zaburzoną czy tą wcześniejszą i też zaburzoną wczesniejszym pomiarem?

Jeju Nuuuśka to jak igranie z ogniem :p a tak poważnie to już postanowiłam że tak zrobię ;-) jak powiedziałam M że się spotkam z tym znajomym w takim razie to najpierw zapadła cisza, spojrzał na mnie (chyba myślał że zartuje :p) a po chwili powiedział tylko "skoro chcesz" :-) a tak naprawdę wiem jaki był wkurzony choć tego nie pokazał :-D bo nosi go nawet jak ten znajomy napisze do mnie smsa czy na fb a ja tu wywalam ze spotkaniem hehe. Bo ten znajomy to mój eks z mlodosci ;-)

Paulinka ja zapisuje zawsze tą mierzona o dobrej porze i wpisuję zaburzenie- wstawanie w nocy.

A tu moj obiecany brzusio na polkowe hehe

Załączniki

• 2013-08-24 09.06.19.jpg
    2013-08-24 09.06.19.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
natka ja bardzo dlugi okres mialam kontakt ze swoim ex ale nie ob Oli, tylko na prawde fajnym facetem, z ktorym zwiazek skonczyl sie z mojej winy, bo zwiazalam sie z Nim niedlugo bo odejsciu od ob Oli teraz wiem, ze to bylo po prostu za wczesnie. Ale bylismy przez dlugi czas swietnymi przyjaciolmi, moglismy gadac doslownie o wszystkim i niczym, ale teraz ustatkowal sie ze tak powiem i jego nowa panna nie pozwala mu sie kontaktowac :wściekła/y: Ale L. mial zawsze takie nerwy jak z Nim pisalam ze szkoda gadac, zazdrosc bila na km choc nie bylo powodu, ale raz na czas na prawde przydaja sie takie sytuacje :blink: zreszta pomijajac wszystko inne dla mnie to bylo strasznie zabawne bo Ł. rzadko kiedy bywal o mnie zazdrosny :wściekła/y:

akuku pieknie, pieknie wygladasz !!! :** brzuszek cudo :-)

Do góry