reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka i dobrze, niech nie wie i żyje w błogiej nieświadomości :-) ja mojemu M też już drugi cykl nic nie mówię żeby się nie denerwował hehe ;-)
A dziś ku mojemu zdziwieniu po popołudniowych przytulankach M stwierdził że jest inaczej, że strasznie dużo białego śluzu mam :p a więc patrząc obiektywnie to chyba naprawdę sporo go mam skoro i on to zauważył :-)

reklama
Nam sie na rynku udalo zakupic bujaczek dla maluszka.
Ma 5 predkosci bujania,moge ustawic czas 15,30,45,60 minut. Ma muzyczki i odglosy natury. No i koszt fajny bo 8 f ;-)
No i jeszcze kilka zabaweczek kupilismy :p , ale mam juz mi przebakuje by dac to dla Pawelka, synkaa brata ;-) w sumie u mnie to to bedzie stalo jeszcze z rok.
No zobaczymy.

Zaraz jade obejrzez ten wozek, ale na pewno nie kupimy za 300 f .

Ostatnia edycja:
Bujaczek..

Załączniki

• 2013-08-24 16.38.24.jpg
    2013-08-24 16.38.24.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 13
natka ja tak mialam w poprzednim cyklu - az sie lalo ze mnie normalnie :szok:
i jak wieczor ? M. poszedl w koncu czy zostal w domu ?

akuku sliczny bujaczek :DDD ja uwielbiam takie rzeczy dla maluszkow, jak bym mogla to pewnie cale mieszkanie byloby tym zagracone :wściekła/y:

milego wieczorku dziewczynki i kciuki za jutrzejsze tempki :*

akuku wow, ciągle nowe rzeczy kupujesz. I dobrze, nie ma co zostawiać wszystkiego na sam koniec ciąży :-)

Nuuuśka tak, poszedł. Ale niedługo po niego pojadę bo mówil że max dwie-trzy godz tam bedzie. A ja byłam na spotkaniu z tym znajomym, niedawno wróciłam.

Milego wieczoru :**

Natka szczerze to ja dopiero kupilam wlasnie ten bujaczek i takie coa w czym dziecko skacze ale to jakos po 6 miesiacu, a te zabaweczki leca w poniedzialek do pawelka. Niech korzysta a ja jeszcze tu pokupuje ;-)
U mnie dzieci lezaly w bujaczku, Alex lepiej niz Viki, ale duzo kasy nie wydalam a moze maluszkowi sie spodoba bujanie, piosenki ;-)

Zapomnialam napisac ze wczoraj poczulam pierwszego kopniaka pod reka. Juz zasypialam z reka na brzuchu i taki bum ;-) ale maluch leniwy bo ogolnie zadko sie rusza, a jak widac sile ma.

Ostatnia edycja:
Akuku brzuszek cudny:) Normalnie aż zazdroszcze:) i kopniaczków też zazdroszczę:) A leżaczek super i mega okazja za taką cenę:)
Ja Wam wczoraj marudziłąm, że 37,02 to za dużo a tyle pokazał mi dzisiaj termometr:szok: Ziółka mają moc:)

reklama
Paulinka, doczekasz sie, kazda zwas sie doczeka.
Aa co do kopniakow to maluch jakis leniwy, bo wczoraj znnowu czulam tylko ze 3 razy delikatne ruchy...a wiem ze sile ma by kopac. Albo kopie mnie po kregoslupie.

Do góry