reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

patu$ uwazam ze 300zł wystarczy a album na zdjecia i informacje o dzieciatku to super pamiatka, Olcia taka dostala i sprawdzila sie znakomicie :tak:

Ostatnio widzialam piekne, srebne pozytywki dla dzieci, z wygrawerowanym imieniem i data urodzenia, na allegro jest tego mnostwo, na pewno znajdziesz cos wyjatkowego, choc ten album bardzo ladny :happy2: ladnie i prosto napisany.

natka ja mimo wszystko rowniez trzymam kciuki, nawet jesli byla torbiel, mogla sie wchlonac i dzidzi niewykluczone :blink:

reklama
Nuuuśka dziękuję :* prawda jest taka, że choć zupełnie się nie nastawiam to nadzieję mam cały czas.

Patu$ moim zdaniem 300zł w zupełności wystarczy. A album to na pewno świetna pamiątka :-)

My dziś mamy przyjemny dzień, M. dostał nową pracę więc i kasa będzie lepsza, i godziny super bo praca jednozmianowa. Bardzo się cieszę że w końcu coś nam się udało :-)

natka to super :DDD to bardzo wazne, moj Ł. tez zaczyna rozgladac sie za zmiana pracy, bo choc nie zarabia tam bardzo malo, to jednak praca dwuzmianowa a i czesto wraca w srodku nocy jak maja duzo dostaw niestety. Praca na jedna zmiane to duzy plus, kurcze sama zaluje ze nie mam takiej mozliwosci, bo jak wspominam poprzednie gdzie wlasnie tak pracowalam to niebo a ziemia. :blink: Ciesze sie,że sie Wam ulozylo :** oby tylko dzidzia sie pojawila.

Ide sie polozyc :*

kasiol wiesz co kochana, chce poczekac do czwartk, wtedy bedzie 12dpo. Wtedy w kazdym cyklu temp. zaczynala spadac o okolo 0,1 - 0,2 st. przez okolo 3 dni i przychodzila @. Termin mam planowany na niedziele z racji tego ze owu znowu sie spoznila o jeden dzien. Jesli w czwartek nie bedzie gwaltownego spadku to moze w piatek lub sobote ale na razie w ogole o tym nie mysle, bo jakos tak przeczucia mnie opuscily.
Jak tam Kalinka ?

nuśśśka tempka wygląda idealnie-a to świadczy też o tym ,że z hormonami wszystko ok:)co do tego 10 dpo to może to być także 12 dpo bo te dwa dni są też podejrzane o ovu-jak dla mnie :)
ja wcześniej myślałam zatestować w czwartek-to nasza 5 rocznica ślubu-ale boje się zdołować-i testu nie zamówiłam...
Kalin już zdrowa:) wczoraj płakała jak opentana -bo nie umie mówić "r" a ona chce umieć teraz i już:)ćwiczyła biedulka i płakała ;/ mam nadzije ze dziś zapomniała, bo kazała mi wziąćś urlop i ją dziś uczyc od rana;/

Nuska tempka pikna, ale mowie teraz to on taka musi byc. Jeszcze 4 pomiary I sszystko bedzie jasne, noo a nawet moze I 2 hehe.
J nadal trzymam kciuki I fluidki sle coby nie bylo.

Kasiol ajj biedna niunia sie az rozplakala.
Wiesz ja pamietam jak ja sie uczylam mialam z 6 lat I udawalam ptaki a gniazdach.i mowilam flll flll, az w koncu sie uxalo I frrr hehehe
Oby mala szybciutko zalapala.
Moze jej ktos w szkole dokuczal ze teraz tak nerwowo do tego podchodzi ??

Moje dzieci pewnie nie beda sie r uczyc bo w angli nie jest tak potrzebne. A ja to rozumiem co mowia po polsku. Oczywiscie jak beda chcieli to ok.

Dobra ja wztaje I znowu szpital.

reklama
paulinka dziekuje :* zobaczymy jutro, od rana mam pulsacyjny, klujacy bol w okolcy prawego jajnika, zreszta ten miesiac co by nie mowic jest na prawde inny od wszystkich od poczatku do konca, jesli sie nie udalo ( TFU TFU ) to i tak wykres piekny. Mam do Ciebie pytanko bo widze, ze badasz szyjke czasami. Kiedys chcialam sprobowac, bo widze, ze niektore dziewczyny badaja, to tez na pewno jakis wyznacznik, ale ja nie wiem kompletnie jak sie za to zabrac :zawstydzona/y: wstyd, no ale nie wiem, na prawde nie wiem jak to sie robi. Mozesz mi wyjasnic ? :happy:

kasiol ale czemu mowisz ze nie chcesz sie dolowac ??? skad wiesz ze bedziesz musiala ? na kiedy w ogole wypada ci termin @ ? ten cykl mialas bez pomiaru, seksowania duzo, wiec moze ? :tak:
co do Kalinki - Ola tez to przechodzila pamietam dokladnie jakie bylo larmo w domu, tak jak i o to, ze sznurowek nie umie wiazac, ale nauczyla sie sama z nienacka kiedy nawet o tym nie myslalam ze zalapie.

akuku tempka sie troszke naprostowala, ale jak piszesz zobaczymy bo zawsze pod koniec cyklu jest na tym poziomie, w poprzednim bylo dokladnie tak samo, a potem w 12 dpo ciach i sie rozpierniczyla. Sluzu juz znacznie mniej od wczoraj, ale moze dlatego, ze mniej sie ruszam a wiecej siedze, tak to na wsi co chwile gdzies latalam. Temperatura spadla na dworze, dzis u Nas lalo od rana wiec i moja moze troszke spasc.
Czemu dzis znowu do Szptala ? usg masz, czy z chlopcami jedziesz ?

Ostatnia edycja:
Do góry