reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ja mialam spadek co drugi dzien wiec sie wogle nie nastawialm. Bylam pewna ze nici z ciazy, zreszta ja juz sie nawet nie staralam.

Bylismy z Alexem dzisiaj jednak u lekarza ktory z nami pogadal I wysla nas na oddzial by zrobili Alexowi testy alergiczne...
A okulista jutro.
Poprosilam zeby nas skierowala tez na badanie sluchu, bo ostatnio jak rozmawiam z Alexem to caly czas slysze co?? Nie wiem czy sie przedrzeznia czy cos ze sluchem ma. Lepiej sprawdzic. Zreszta glosno slucha jak gra czy oglada bajki, mowi glosno.. Oby nie no ale wole sprawdzic.
Bez sensu tyle czasu w szpitalu spedzilismy zeby babka uslyszala ode mnie to samo co moja pediatra..zreszta to tez pediatra byla.

reklama
Nuuuśka do gina mam dopiero w następnym cyklu iść na monit, ten cykl miałam wyluzować i odpuścić ale nie wiem sama, tak zaczęłam myśleć o tej torbieli i nie wiem :/

Akuku Ty to masz pecha z tymi Twoimi chłopakami- cały czas po lekarzach i szpitalach jeździsz... Oby wszystko było ok :-)

No jutro to juz w ogole bylby ostatni dzwonek na owulke.

Mam dylemat, za poltorejmeisiaca mam zostac matka chrzestna u naszych znajomych i nie wiem co kupic malej. Ł mowi zeby pieniadze jej dac. W sumei tez byms ie ku temu sklaniala neich rodzic ekupia jej co uwazaja za stosowne ale tez nie wiem ile dac???

Wizytke mam w piatek

Atuska ja bym kupila jakas pamiatke chrztu np. Lyzeczki srebrne z wygrawerowanym imieniem data urodzenia, mozna dac tez wage I wzrost.
Wiem ze takie pamiatki sa fajne.

Ja wlasnie cus takiego bede chciala mojemu chrzesniakowi zrobic a kase nie wiem czy dam jeszcze...w sumie ja nigdy kasy na chrzest nie doatalam.

Natka no niestety obydwoje alergiki I astmatyki wiec I czesciej jest cos..
Ale bardziej mnie teraz wzrok I sluch martwi. No zobaczymy , oby wszystko bylo ok.

Chcialam jeszcze napisac ze dziekuje za kciuki za tilli. Dzis wraca do domku okazalo sie ze miala zapalenie nerek I mala w brzusiu jest bezpieczna. Tilli dostala antybiotyk I od wczoraj skurczy brak. Wiec jest super.

patuś moja Kali dostała obrazek posrebrzany z Maryja i Jezuskiem i bardzo sie z tego cieszylismy-wiem że mozna jescze wygrawerowac coś z tyłu obrazka, jak dla mnie super pamiątka na lata:)
akuku całe szczeście ,że już sytuacja opanowana:-)

Patuśka - to zależy czy cos kupujesz dla dziecka do chrztu - np ubranko itp. Jesli tak, to wiadomo że wtedy prezent symboliczny.
A jaka kwota - tyle na ile cie stac.
Moja mała od chrzesnej dostała ubranko do chrztu (razem wybieralysmy) i pamiatke chrztu w formie ksiazeczki + łańcuszek srebrny. (łancuszek akurat glupi pomysl bo lezy do tej pory i poki mala dorosnie do niego to troche czasu minie....)/.

Kasiol - jak Kalinka się czuje? Lepiej juz?
Torcik super ;) Sama robilas?

Tyśka torcik robiłam sama z przepisu z neta:) troche mi zjechał-bo za długo sie z nim bawiłam ;/ ale i tak mała zachwycona:) wymioty wystapiły tylko wczoraj rano i do teraz nie wiem co oznaczały bo jadła później normalnie, może ten wirus co mojego m. tylko łagodniej-jednorazowo przeszła? oby juz nie wróciło:)

a mi sie dziś beczeć chce ,ze tak bardzo chce a nam nie wychodzi:( doła podłapałam więc @ idzie i w dodatku to ćmienie ;/ jest prawie co miesiac teraz znów a lekarze machają na to reką:(

Patuśka ja jak byłam chrzestną to dałam kasę- 300 zł. Ale Mikołaj od chrzestnej dostał kasę i chodzik od chrzestnego krzesełko do karmienia:) A moja kuzynka teraz będzie chrzestną i też krzesełko kupiła:)

reklama
Do góry