reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinko brzuszek poglaskany. Maluch jakis leniwy, malo sie rusza. Czasm kopnie ze reka poczuje wiec sile ma ale leniuch hehe. Smyra I to nie regularnie.
A co do wozka, to jak nie znajde uzywanego taki jaki chce.
Tzn. Ma miec duze tylnie kola przednie mniejsze ale skretne, kosz na zakupy, fotelik samocbodowy I chyba gondola tez sie przyda w styczniu, bo w foteliku za zimno bedzie szkrabowi.
Ma byc zadbany, no I ma mi sie podobac hehe.
Jak nie znajde to kupie nowy cos w te desen. Znalazlam za niecale 300 f z ebaya. Nie potrzebuje firmowki, z Alexem mialam wozek nowy z ebaya z firmy all for baby chyba I byl super, zgrabny taki hehe.
No zobaczymy mam jeszcze czas. Najwyzej nowy kupie I kolor wybiore hehe.
Czasem sie klade I wiesz probuje obudzic malucha w brzuchu zeby dal jaki znak. Co ty spi I nawet nie ma zamiaru sie ruszyc.

reklama
hej :*

akuku dzis chyba trapera nie bedzie bo spadla bardziej :zawstydzona/y: zla jestem bo zostawilam na noc otwarte wszystkie okna i balkon a nad ranem bylo zimno, jak budzik zadzwonil to czulam cala od stop do glow jaka jestem wychlodzona :no:no ale trudno.
Wczoraj wieczorem bol w szyjce macicy byl bardzo duzy, ciagniecie ku dolowi, zastanawialam sie juz czy dzis nie isc do gin bo boje sie czy znowu jakies dziadostwo mi sie nie robi znajac moje szczescie, bo czegos takiego jeszcze nie mialam.

natka dobrze ze kwiatki zyja :wściekła/y:

Zbieram sie wlasnie do pracy, dzis duzo zalatwiania po, musze jechac do miasta zalatwic pare papierow jak co roku, bo w sierpniu/wrzesniu musze co roku odnawiac wniosek o fundusz alimentacyjny dla Olusi, i kupe zaswiadczen jak zawsze potrzeba, do tego pare pare zaleglych spraw zostalo, i chce dzis zadzwonic do tego endo-gina dopytac sie jakie ma w ogole terminy i jak to wyglada cenowo.

Milego dnia :*

hej:)
nuśśka własnie te ostatnie dni przed niechciana @ sa najgorsze -i tempka potrafi humor popsuć, mam nadzieje ,że jutro bedzie wzrost!!!dalej bardzo objecująco to wygląda! więc głowa do góry:)

pora zabrać sie do pracy:)
w nie mierzeniu jest pare minusów;/ nie wiem kiedy liczyc na @;/ nie wiem kiedy była ovu-podejrzewałam ,ale ze dwa dni z rzedu jednak tepke zmierzyłam to zaczełam wątpić w jej wystapienie od 12 do 14 dc jak to zawsze robiła;/jedyny plus to troche mniej nerwów, a więcej nadzieji ;)

Jestem! Teraz mam tydzien wolnego wiec bede czesciej na BB :)

U mnie cykle bez owu dzis 15 dc a tu ni drgnie. Jak jutro nie bedzie skoku to nei ma co sie ludzic. Przytulanki byly na wszelki wypadek ale wiem ze nic z tego.

U nas znowu grzeje. masakra jakas

Nuska no taki spadek to nie spadek :p
Sama mowisz ze wstalas wymarznieta a to na pewno odbija sie na tempce.
Tak wiec czekaj na tempke jutro I moze nie otwieraj wszystkich okien hehe

Patuska moze owu sie pojawi pozniej ??
Trzymam kciuki.
Odpoczywaj sobie I zagladaj czesciej.

A ja zaraz jade z Alexem do okulisty.

Milego dnia

paulinka wyjazd super, pogoda dopisała - tylko jeden dzień było deszczowo i chlodniej :-) także wypoczęliśmy i poszaleliśmy trochę hehe ;-) teraz już powoli trzeba się przestawiać na inny tryb bo w poniedziałek do pracy ;-)

Nuuuśka tempka nadal wysoko także nadziei nie trać :-)

Patu$ kurcze, szkoda by było jakby jednak był bez owu- ale jeszcze nie wszystko stracone bo może jeszcze podskoczy :* kiedy wizytka u gin?

Ja też się zastanawiam czy jednak się do gina nie przejść bo trochę martwię się czy torhiel się wchłonęła... Choć o dziwo jestem dobrej myśli bo nic mnie nie boli z tamtej strony na razie :-)

akuku Ty zawsze potrafisz czlowieka naprostowac :wściekła/y:dzis juz Ł. powiedzialam, ze wszystkie okna zamykam, opatule sie cala koldra i owine tasma jeszcze na dokladke chyba :wściekła/y:

kasiol no wlasnie, zaczynam jak ja to mowie najgorszy etap, staram sie Nia nie stresowac, widze, ze spada ale mam nadzieje ze jeszcze podniesie sie do poprzedniego poziomu a spadek jest jednodniowy.

natka a kiedy masz sie u Niego zjawic ?

patu$ kurcze myslisz ze bez owu ? ...:zawstydzona/y: a moze nie, zobaczymy jutro, moze owu dzis wlasnie ?

Nuska no ktos Cie tu musi prostowac heh.
Tasma to sie moze nie obwijaj, bo w druga strone tempka skoczy jak sie spocisz. Spij normalnie I nawet jak zmarzniesz I bedzie na tym poziomie jak dzisiaj to nie ma sie czym martwic. Zreszta kochana jak ma byc ciaza to czy tempka ladna czy nie bedziesz sie cieszyc. A ile razy widzialam piekne tempki a potem doopka blada tempka spada I ciazy brak. Tak wiec nie patrz tak na nia bo ona od owu do dnia @ nie jest zadnym wyznacznikiem niestety.
Trzeba czekac I tyle a jak ma Cie to stresowac to odstaw termometr. Zreszta juz wczesniej Ci mowilam ze mierzenie tempki po owu nie ma sensu bo czlowiek sie bezsensu nastawia.
Ja Ci mowie wiesz kiedy byla owu, kiedy mniejwiecej ma przyjsc @ I jak nie przyjdzie to zrob tescik.
Bo widze ze za bardzo sie nastawiasz kochana.

witam.

Nusska - tak patrze ze Akuku w cyklu w którym sie udalo tez miala taki spadek. Takze trzymam mocno kciuuki.
Wspolczuje akcji z kwiatkami...... Oby udalo sie chociaz czesc uratowac.

Paulinka - nie prowadze pomiarów. I bez tego za bardzo sie denerwuje. A ty jak sie czujesz po ziółkach? widzisz jakas róznicę np w śluzie, sa,mpopoczuciu itp?

Akuku - super macie z tymi zakupami za grosze.

Patuska, moze jeszcze cos drgnie. Trzymam kciuki.

reklama
akuku hehe z ta tasma bo byl zart :rofl2: staram sie nie nastawiac poki co, ale najglupszy okres sie zaczal. Ale jak piszesz, bedzie co ma byc, nie bede sie martwic na zapas :blink:

tysia tak masz racje, akuku tez miala spadek widzialam :blink: zobaczymy, kurcze mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy jakkolwiek ale dobrze.
Kwiatki poki co troszke odzyly, poprzesadzalam czesc w kuchni a balkn wyglada o niebo lepiej ale jeszcze duuuzo przede mna.

Do góry