Akuku
Fanka BB :)
Paulinko brzuszek poglaskany. Maluch jakis leniwy, malo sie rusza. Czasm kopnie ze reka poczuje wiec sile ma ale leniuch hehe. Smyra I to nie regularnie.
A co do wozka, to jak nie znajde uzywanego taki jaki chce.
Tzn. Ma miec duze tylnie kola przednie mniejsze ale skretne, kosz na zakupy, fotelik samocbodowy I chyba gondola tez sie przyda w styczniu, bo w foteliku za zimno bedzie szkrabowi.
Ma byc zadbany, no I ma mi sie podobac hehe.
Jak nie znajde to kupie nowy cos w te desen. Znalazlam za niecale 300 f z ebaya. Nie potrzebuje firmowki, z Alexem mialam wozek nowy z ebaya z firmy all for baby chyba I byl super, zgrabny taki hehe.
No zobaczymy mam jeszcze czas. Najwyzej nowy kupie I kolor wybiore hehe.
Czasem sie klade I wiesz probuje obudzic malucha w brzuchu zeby dal jaki znak. Co ty spi I nawet nie ma zamiaru sie ruszyc.
A co do wozka, to jak nie znajde uzywanego taki jaki chce.
Tzn. Ma miec duze tylnie kola przednie mniejsze ale skretne, kosz na zakupy, fotelik samocbodowy I chyba gondola tez sie przyda w styczniu, bo w foteliku za zimno bedzie szkrabowi.
Ma byc zadbany, no I ma mi sie podobac hehe.
Jak nie znajde to kupie nowy cos w te desen. Znalazlam za niecale 300 f z ebaya. Nie potrzebuje firmowki, z Alexem mialam wozek nowy z ebaya z firmy all for baby chyba I byl super, zgrabny taki hehe.
No zobaczymy mam jeszcze czas. Najwyzej nowy kupie I kolor wybiore hehe.
Czasem sie klade I wiesz probuje obudzic malucha w brzuchu zeby dal jaki znak. Co ty spi I nawet nie ma zamiaru sie ruszyc.