Nuska no ja na tel. Nie mam minek I wyglada to u mnie tak, tempka spadla, nieznacznie ale spadla (wsciekla) to ta ikonka hehehe
Wiec sobie wyobrazilam ze zla jestes ... Zreszta dodalas ze po zmierzeniu dzisiejszej tempki masz znowu mysli ze sie nie udalo
Kasiol no miesozerna jak nic jestem hehe, ale zuuupy, za tym tesknie moze po wakacjach, bo chleb bagietki I bulki to mi bokiem wychodza, a te z mcdonalda to juz wogle hehehe.
Natka po 3 godz. Cie tylek boli ;? Hehehe to ja juz nie wpsimne o o moim bo w pozycji siedzacej w aucie spedzilam ze 30 godzin I dzieci tez. Z przejsciem na siusiu tylko ...ehh wiecej niz 30... wlasnie obliczylam dwie I pol doby. W tym 2 godz. Na promie a reszta w aucie..eh ale dalismy rade I dzieci tez. Ale jak teraz o tym mysle to az mnie trzesie.
A co do spuchnietych nog to wspolczuje bo wiem jaki to dyskomfort...cale 3 tyg. Tak chodzilam I oby nigdy wiecej.
A ja dzis wstalam rano pojechalismy na rynek I za 24 f kupilam 2 pelne siaty ciuchow wyszlo ze 45 sztuk. W tym kurtka.
Ciuchy chyba wogle nie uzywane albo moze raz bo wygladaja jak nowki. A co najlepsze ta babeczka miala tez mundurek szkolny akurat z Alexa szkoly I na 5/6 lat tak jak potrzebuje. Oczywiscie za 5 f 2 bluzy I 4 koszulki a jedna bluza w sklepie kosztuje 9 f a koszulki polo 7,50.
Wiadac ze uzywane ale akurat tym sie nie przejmuje bo wiem ze Alexa nowa bluza bedzie wygladala tak samo po tygodniu hehehe
Dokupie mu tylko polar zapinany na zamek I koniec z wydatkami szkolnymi :-)
Ciuchy kupilam na 3/4 4/5 I 5/6 lat... Glownie dla Victora bo Alex ciuchy ma a po co ma niszczyc. Viki bedzie mial super ciuchy. Tylko kiedy on do nich urosnie hehe.
Lubie te rynki, musze polowac na inne rzeczy. Za tydz. Kolejna proba moze wozek znajde.
Potek wrocilam zjadlam sniadanie, tosty z serek tak mnie naszlo ze nawet wykopalam maszynke I umylam hahaha.
No I po sjiadaniu sie polozylam I zasnelam a wstalam uwaga o 15 chyba ze 4-5 godzin spalam. Masakra jakas. No I teraz leje deszcz. Dobrze ze m rano dzieci na dwor wzial.
Katar mam caly czas I chyba mnie cos rozklada :/:/
Ide poprasowac troche bo nie moge caly dzien nic nie robic.
A snilo mi sie najpierw ze bylam na usg I sie okazalo ze dziewczynka...a bylo to takie wiarygodne ze sie obudzilam I chcialam szukac zdjec z usg hahaha.
Potem ze jakims dzieckiem sie zajmowalam ktore zjadlo 2 sloiczki obiadku, tosta, 3 sloiczki z owocami... Dziwne sny hehe
Dobra zmykam sie pogodzic z zelazkiem bo juz maly w brzuchu mnie z kanapy wywala. Hehe