reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku ja Wasz watek listopadowy podczytuje na biezaco, dzis strasznie sie ucieszylam, bo sama kibicowalam anabelce :tak: Za Tilli trzymam mocno kciuki bo u Niej to dopiero 24 tydzien cholera za wczesnie zeby malutka sie rodzila :no:

natka jutro wracamy, ale pogoda dopisala Nam na prawde :-) dopiero dzis sie popsula, ale z tego sie ciesze popadalo w koncu wiec jest czym oddychac.

tysia hah taaaa krzaki :laugh2: dokladnie to pole,trawa, drzewo obok a za jezdzace traktory :rofl2:

patu$ a ja nic nie mowie :X bo sie boje. I w ogole bojaca dupa jestem wiec nic nie mowie, bo juz bywalo pieknie choc ten wykres od poczatku byl inny to fakt.

Rozmawialam z tilli.
Tilli miala skurcze juz co 3 minuty, dali jej kroplowke I tabletki I troche lepiej.
Maja ja przeniesc do specjalistycznego szpitala.
Jutro da znac co I jak.

A moja bratowa pojechala na porodowke, termin ma na jutro wiec super sie sklada. Oby szybjo I w miare bezbolesnie poszlo.

Nuska ja nic nie mowie by nie zapeszac , ale ladny ten Twoj wykres:-)

Nussska - kiedy testujesz?

My po lekarzu. Pani dr stwierdzila ze skoro młoda nie choruje powzanie = gorączka, zapalenie ucha, powazna infekcja dróg oddechowych, to mamy nic nie robić.Bakteria w niewielkich ilosciach wystepuje u każdego, a że aguska ma jej wiecej.....no cóż, widac są sprzyjajace warunki do wzrostu tej bakterii. Jednak skoro duza ilosc bakterii nie skutkuje powaznym zachorowaniem, to jest szansa ze organizm poradzi sobie sam i nie trzeba mu w tym przeszkadzac. Walczac antybiotykami mozna wiecej zlego niz dobrego zrobic.

akuku a ja nadal siedze cicho ;-) tylko spytam - mam cholerne duzo bialego, gestego sluzu jaki teoretycznie zawsze mam po owu ale teraz wiecej go o wiele niz normalnie :dry:wrecz bym mogla powiedziec ze potop w majtkach mam.

tysia z dwojga zlego dobrze ze takie rozwiazanie, jesli bakteria rzeczywiscie nie przeszkadza Agusce to nie ma potrzeby tru jej antybiotykami. Ja w pn rozwazam taka opcje, choc bede sie upierac ze nie chce za bardzo bo to kolejna dawka po dwoch tygodniach :no:za duzo.
A testowanie ? eeeee jeszcze o tym nawet nie mysle, dopiero polowa drogi, wykres ladny ale jakos tak nie jestem zbytio nastawiona. Ale jesli jakims cudem tempka byla by piekna do przyszlej soboty wtedy zatestuje - bedzie 14 dpo. Ale pierwszy wyznacznik to spadek - u mnie przewaznie zaczyna spadac od 12 dpo wiec wtedy bedziemy juz wiedziec na pewno wiecej. Poki co 7 d po bez spadku :) Powiedzialam juz Ł. ze jesli to zasluga tej wsi to tu wracam bo jutrzejszy pomiar juz w domu i mam nadzieje ze nic sie nie poprzestawia

Milego dzionka :* dopijam kawke i zbieramy sie do domku :happy2:

Nuska a Ty chyba tak wysokiej tempki, nie zaburzonej nie mialas co ??
a co do sluzu to ja sluchaj jeszcze zanim wiedzialam ze w ciazy jestem to duzo sluzu mialam I do teraz mam potop !!!
Trzymam kciuki

Dzis o 3.55 urodzil sie Pawelek. Synek mojego brata.

Milego dnia

Akuku grayulacje dla bratowej i brata:)

Nuuśka noo kochana ślicznie to wygląda:) Tak jakoś myslałam, że TY będziesz następna:)

Akuku właśnie zauważyłam, że musisz uaktualniś pociąg:)

Paulonka a no musze Anabelce sie udale :-)
Ale to zrobie przy kompie a pisze z tel.

Nie pisalam ze wczoraj jak szlam spac poczulam pierwszego kopniaka przez skore.

reklama
akuku dwa cykle temu, dzien przed spodziewana @ mialam 36.80 a tak to raz trzy cykle temu mialam w 9dc 36.86, i w poprzednim cyklu w 7dc zaburzona 36.87. Tempke na poziomie 36.7 mam przewaznie w drugiej polowie fazy lutealnej ale np. 36.77 mialam tylko raz w ciagu tych wszystkich cykli, miesiac temu.
Zobaczymy kurcze, fakt jest jeden - nigdy nie mialam przez 7 dni tempki bez spadku po owu.

patu$ Ty wiesz ze ja zawsze mowie ze Ty mowisz i sie sprawdza wiec czaruj :wściekła/y:

My juz w domu, wypakowani, zaraz jedziemy na zakupy. Jak jutro temp. spadnie - wracam na wies nie ma to tamto :-D

Do góry