reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hehe paulinka tez sie ucieszyłam na dzisiejszy deszcz:)
te starsze pokolenie lek. ahhhhhh młodzi powinni sie na nich wzorowac ,na medycynie jeszcze troche to przedmioty z biznesu i rachunkowości będą mieli , a nie etyki ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/

reklama
No też mnie rozbraja ta moja temperatura paulinka :-)

Nuuuśka miłego wypoczynku :*

U nas też dziś chłodno, leje i w ogóle nie ma słońca- wreszcie jest czym oddychać :-) choć mam nadzieję że słonko szybko do nas wróci :-)

Witam.

natka - twoja temp szaleje w tym m-cu ;)

u mnie @ się chyba zaczyna rozkrecać. Moglaby sie szybko zaczac i szybko skonczyc. Jakby udalo sie w sierpniu to termin na maj - super misiac do rodzenia, bo mam córcię z maja ;)

U nas dalej upał taki że oddychac nie ma czym.... Masakra. Zapowiadaja deszcze po poludniu. Mam nadzieje ze prognozy się sprawdzą.

A u mnie kurde na razie cisza jeśli chodzi o @. Wkurzam się już powoli bo chcę zeby szybko było po, a ona nie chce się pojawić :/

natka moze ovu była dzień później, nie czujesz nic na @ to moze sie nie pojawi:):):)ale bybyło super:)
jeśli jednak przyjdzie -polecam odsapnąć od pomiarów, lepiej sie śpi :)

kasiol pojawi się, pojawi bo tempka wczoraj mocno poleciała, dziś tak tylko zbzikowała. Byle jak najszybciej przylazła i polazła :-)
A co do pomiarów to już postanowione- w następnym cyklu ich nie będzie :-)

ja jedyne co biore -to pije magnez z b6-tak na stresy i z racji nowego dystrybutora z wodą w naszym pokoju:) a surowej wody nie lubie:)
a te ziółka to cos jak Castagnus? tez jest tam niepokalanek?

reklama
Do góry