reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Po owu to jeszcze na pewno nie patu$ bo temp jest za niska,dzis dopiero sie leniwie podniosla, ale wczoraj byla tak nisko, ze dziwne by bylo gdyby bylo inaczej :) poza tym za wczesnie chyba na owu. Wydaje mi sie, ze owu dopiero nadchodzi, tesciory negatywne, wiec seksowanie zaczynamy dzis jak ginka potwierdzi ze owu blisko.A Ty myslisz ze juz po ??? eee nie no chyba nie, dzis dopiero 13dc.
Straszny dzis upal :nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Nie było mnie cały weekend, musiałam odpocząć od tego wszystkiego. Nie mam już naprawdę sił... :-(
Tempka poleciała, @ lada dzień. Byle jak najszybciej bo w sobotę wyjezdzamy i mogłaby się już kończyć wtedy...
Nuuuśka ja też uważam, że jak jutro tempka do góry to jesteś po owu. Trzymam kciuki za wizytę :*

Patu$ka szkoda że znowu nie wyszło :-(

No to ja nie wiem...ale jak moge miec owu przy tak niskiej temp. i negatywnych testach ? ..nie mialam objawow na owu, calkowity brak sluzu, wiec byloby dziwne gdyby to owu byla ...:-(

Ten duży spadek w 12dc mógł oznaczać owu. Jeśli jutro i pojutrze tempka wysoko to jesteś po owu. Pewnie rozjaśni się sytuacja już dziś po usg :-)

Tak jak myslalam kochane - owu jeszcze przede mna :tak: Dzis 13dc jest jeden pęcherzyk na prawym jajniku z którego prawdopodobnie będzie owu o wymiarach 14x16mm . Ginka owu przewiduje na 16dc zalecila seksowanie w srode rano i w czwartek wieczorem, ale zobaczymy jak to dokładnie się sprawdzi w praktyce, w każdym razie do jutra na pewno czekamy z seksowaniem, bo to rzeczywiście mogloby być za wcześnie :happy: Ciesze się ze jest choć ten jeden pechol, mniej ciesze się z tego, ze ginka znowu skasowala mnie jak za wizyte z usg - 130zl :cool: dlaczego tak dużo...? zaczynam podejrzewać ze ona idzie na zdzieranie kasy, bo chciała zebym w srode przyszla jeszcze ale powiedziałam jej ze w srode Nas już nie będzie bo jedziemy na urlop, ale uwierzcie mi ze gdybym była to spytałabym się jej ile w srode mnie skasuje bo nie stać mnie na wydawanie co wizyte 130zł, nawet jeśli to tylko usg. O wynikach powiedziała ze dobre, nie musze ich powtarzac, Ł. mam dalej podawac witaminki na lepsza jakos nasienia i sama mam brac je nadal, pytałam o ten jod, ale powiedziała, ze według Niej to nie one wplywaja na wzrost hormonow TSH. Po urlopie zapisuje się do tego endoginka i zobaczymy , najwyżej wroce do Niej jak mi nie spasuje, albo okaze sie podobnie myslacy.Ginka kazala mi przyjść po @ na wizytke, jeśli oczywiście sie pojawi, choć jakos tak nie licze na nic . Ale może teraz jak będzie mniej i stricte w czasie owu to cos pomoze ? Zobaczymy, ważne ze jest pęcherzyk, oby ladnie urosl i pekl o czasie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry