reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Witam wieczornie ;)

Kasiol - przytulam. Po choinke ta @ przylazła :angry::angry::angry::angry:

natka - nic nie pisze tylko trzymam kciuki ;)

Jakoś cicho i pusto tu bez Akuku.......

Nuśka - udanego urlopu. Oby udalo sie wypocząć.

Ja dzis mialam wolny dzien. Plan byl taki zeby spedzic go na budowie, ale nic z tego nie wyszlo, bo u nasz dzis wiatr na maksa i jakies 15-17 stopni "ciepła". To ma byc lipiec?????

U mnie objawów na fasolke brak, na @ tez brak. W poprzednich cyklach mialam sporo białego śluzu po owu a tu cisza. A przepraszam, juz zaczynam na wszystkich krzyczeć i sie denerwuje strasznie czyli @ za rogiem. Termin .....hmmm..... między 28 lipca a 31 lipca.

Moja aguska ostatnio przechodzi sama siebie - wyje o byle co. A ja nie mam do niej cierpliwości.... Chyba nie nadaje sie do dzieci..... :baffled::baffled::baffled:

reklama
Doberek! Buziaki dla wszystkich.

Tysia ona skonczyla 3 lata to teraz jakis czas to potrwa. Moje obie bratanice tak mialy syn kolezanki ze po 3 rz wycie na wszytsko albo ucieklay przed kims z kim wczesniej maialy b.dobry kontakt.

Dziewczyny spojrzcei na moj wykres. Jakis armagedon. Tak jak nigdy,do tej pory nie martwil mnie zaden ale ten to ni kupy ni dupy sie nie trzyma.

tysia trzymam kciuki żeby jednak fasolka :-)

Patu$ no rzeczywiście dziwny ten Twój wykres. Ale może to że jest inny, właśnie taki dziwny, to dobry znak :* może jednak się udało :-) jeszcze parę dni kochana i się wszystko wyjaśni :-) trzymam kciuki :*

U mnie też dziś wzrost ale nie nastawiam się bo miedzy 20 a 22 dc poziom progesteronu jest ponoć najwyższy a to zapewne może powodować wzrost temp. A cycki bolą mnie tak że naprawdę dotknąć się nie mogę :/

Miłego dnia :*

hej
tyska oj co moja grzeczna -na ogół Kalina wyrabiała jak miała 3 latka:) przeszliśmy -histerie nocne,i próby wymuszania -płaczem i biciem-ale trzeba być mocnym:)Kalina próbowała wymuszac-robił sie przy tym chałas-z jej strony i z naszej, później niby było ok, ale w nocy w śnie to przezywała i wpadała w furie w śnie;/ pojechalismy do lekarza, juz chciałam do psychologa... ale zauważyłam,że jak jest spokój w dzien to w nocy nie ma awantur... jej przeszło to wymuszanie-skączył sie problem:)Do dziś gada przez sen i krzyczy jak jest w dzień chałas-np o bałagan w pokoju , bo w sumie sie dobrze dogadujemy:)Wiec bądz cierpliwa:)
tez ostatnio przypominalam sobie jak Kali była mała-i nie były to wcale słodkie czasy:) mała płakała,wszyscy mi sie wtracali...ale mimo to tęsknie:(:(:(

natka , patuś tempki piękne -trzymam kciuki abyście odczarowały znów nasz wątek:)kiedy testujecie??
a ja odsypiam zeszły cykl-zawsze po @ lepiej mi sie śpi:) moze przez to ze nie mierze tempki?? pewnie tak, bo to stres dla mnie-dlatego twn miesiąc jest miesiacem bez pomiaru
nuśśka dziś wyniki:)
faktycznie spokojniej bez akuku:/
milego dnia:)

patu$ a ja się dalej będę upierać ze to był spadek fasolkowy !! Zobaczycie, ze mam racje tym razem !! :-) bo spadek nie był dwu ani trzy-dniowy tylko jednodniowy a teraz pięknie poleciała w gore i oby się utrzymala. Ja Wam mowie i mowic będę ze to fasolcia :-)

natka u Ciebie tez piękny wzrost wiec nadal trzymam kciukaski :DDD ja Wam mowie, ze choć jednej z Nas musi się udan w lipcu :tak:

kasiol tak, dziś wyniczki, staram się nie denerwować, ale wynika to tylko z faktu ze kompletnie nie znam się na tych normach a jeszcze wiadomo ze i tak będą zawyżone bo badane w 6dc a nie 2-5dc. Ale może nie będzie tak zle :blink: super ze zdecydowalas się na miesiąc bez pomiarow, odpoczniesz psychicznie od tego na pewno :tak:

tysia 3 lata to pierwszy jak to nazywam wiek dojrzewania :wściekła/y: potem przychodzi w granicach 6-7 roku zycia kolejny. Ola pamiętam strasznie starala się placzem wszystko wymyszac, ale niestety nauczona tego przez moja Babcie bo ta robila i nadal robi wszystko co Ola chce mimo ze wiele razy zwracałam już jej na to uwagę ale to jak walka z wiatrakami - i tak zrobi co będzie chciała :sorry2:

natka babka w laboratorium mowila, ze przysla mi je po 16.00 na maila. Wiec do 17 powinny być. Dzis ciężki dzień w pracy, bo chmara ludzi i lekarzy ale mam nadzieje, ze będę mieć chwile żeby wejść na poczte i spojrzeć czy już sa. Choc kompletnie nie znam się na normach także od razu Wam napisze :tak:

Witam.

Patuśka, natka - mozno trzymam kciuki ;)

Kasiol, ja wiem ze to przejdzie, ale chyba je wczesniej osiwieję. A jak jeszcze młodej ryk zbiega się z moim PSM to juz całkiem Armagedon w domu.
Zreszta moja młoda ma silny charakter - od zawsze. Ja tez mam silny charakter i to jest mieszanka wybuchowa/.....

Nuuuśka na pewno wyniki będą ok :-)
Tysia spokojnie kochana, nie denerwuj się tak :-)

Ja już prawie po pracy, już odliczam do 15 :-)

reklama
natka denerwuje sie niech juz przychodza ! :zawstydzona/y: ja tez odliczam ale dni do urlopu :p

tysia nie denerwuj sie bo nerwami nic nie zdzialasz Kochana :* mloda z tego wyrosnie a Ty udobruchasz ja tylko swoim spokojem i tym ze nie dasz sie wyprowadzic z rownowagi :tak:

Do góry