reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

No naprawdę dziwna sprawa z tą Twoją temperaturą Patu$. Na spadek implantacyjny to chyba niestety za duży spadek, bo nie powinna zejść do poziomu pierwszej fazy. Zobaczymy co będzie jutro, może po prostu termometr faktycznie ześwirował i będzie trzeba wymienić na nowy.

Ja też już po pracy, zaraz idę na obiad a później zobaczymy. M chce iść na spacer i na lody ale ja jakoś ochoty na lody nie mam. Nic mi dzisiaj nie podchodzi ehh :/

reklama
patu$ zobaczymy jak jutro bedzie wygladala ale jestem dobrej mysli kochana . Wszystko na pewno bedzie dobrze, a moze to spadek fasolkowy ? :)
w ogole mialam sie juz pytac czemu jestes taka nieswoja ostatanio :-( mam wrazenie ze jakas taka przygaszona jestes, i w ogole malo piszesz, jak ja juz cos podpytuje na swoj tematto w ogole nie odpisujesz :zawstydzona/y:stalo sie cos ?

natka wiadomo ze czlowiek sie nakreca i nie ma sensu pisac czegos innnego bo zawsze od owu do @ myslimy i denerwujemy sie czy sie udalo. Uspokoj sie Kochana i cierpliwie czekamy na rozwoj wydarzen. Jeszcze tydzien do planowanej @, moze sie nie zjawi i Twoje przypuszczenia okaza sie mylace ? :happy2:

Ostatnia edycja:
Wiesz, ostatnio się nie nakręcałam a teraz to się zaczyna. Wszyscy mi mówią że blada jestem i na dodatek naprawdę się kiepsko czuję od wczoraj. Obawiam się ze albo się zatrułam albo to coś od tej torbieli. I myślę że to może być to drugie bo mam dziwny śluz :/ a tempka nieciążowa także fasolka odpada, a mimo to gdzieś tam podświadomie myślę "a może?"...

natka Kochana ale skad mozesz wiedziec jaka jest u Ciebie ta ciazowa tempka ? u niektorych jest 37 ale jak pisala akuku wszystko zalezy od wyjsciowej a u Ciebie nie ma jakies bardzo wysokiej wiec nie mozemy wykluczyc niczego tak ?? a torbiel ? hmmm tez mialam torbiel podobna rozmiarami do Twojej ale ja nie odczuwalam niczego "innego". wiec Kochana poki co nie ma co sie niepokoic tylko czekmy na temp. i dalszy ciag :tak:
Ja wierze jak juz napisalam ze wakacje okaza sie dla Nas wszystkich szczesliwe i zobaczycie ze tak bedzie !! :-)

No na pewno byłoby fajnie gdyby wakacje okazały się szczęśliwe dla nas wszystkich :-)
A co do tempki to ja doskonale wiem że nie chodzi o konkretną "wartość". Chodziło mi o to, że jest niska nawet jak na mnie. Bywała znacznie wyższa. I o to mi chodziło jak napisałam że jest "nieciążowa" :-)

oj tam juz nie wymyslaj :p
Moja byla "ciazowa" ale fasolci nie bylo wiec teraz nie nastawiam sie na jej wysokosc bo w koncu nie zawsze musi to byc adekwatne do reszty :happy2: ja wierze ze sie uda :-)zobaczysz, nie teraz to za miesiac ale sie uda ! :tak: ciekawa jestem jaka moja sie w tym cyklu objawi, ale poki co zyje w blogim spokoju bo teraz to mi wszystko jedno :wściekła/y:

Nie teraz to dopiero za kilka cykli, bo teraz bez stymulacji będą minimum dwa, więc nic z tego. No ale cóż... Nie marudzę już i nie piszę na ten temat :-)
A co do Ciebie to dopiero się zacznie po owu hehe :-) korzystaj z tego spokoju bo jeszcze się zdążysz postresować hihi ;-)

natka wiesz co obawiam sie ze urlop nie bedzie taki blogi i spokojny jak sie wydaje. Tesciowa ma urlop w pierwszym tygodniu Naszego urlopu i chce z Nami jechac na wies !! :eek: oznajmila Nam to jakis miesiac temu jak gdyby nigdy nic ... Nosz kur** i jak ja mam sie odstresowac jak przede mna wizja tygodnia z tesciami ???? I to jeszcze tego WAZNEGO tygodnia. Po zeszlorocznym urlopie powiedzialam ze wiecej z Nimi nigdzie nie jade a mama wyjezdza z tekstem ze tata moze tam dluzej zostanie zeby odpoczac ! a musi odpoczywac wtedy kiedy my ?!! ma caly rok na to :no: a my mamy urlop raz w roku po to zeby odpoczac a nie uzerac sie z Nimi. Choc spoko, tata sie w nic nigdy nie miesza ale mama przechodzi przez wiek weksli ( menopauza) i jest czasem nie do wytrzymania :dry: A poza tym w ogole sie nie czuje z pewnymi rzeczami takze ciezko to widze :|
ale juz powiedzialam Ł. ze bedziemy chodzic na wycieczki w las albo i na polanki bo w domu przy Nich sie seksic to juz w ogole :cool2:

Ostatnia edycja:
Nuuuska kochana nic sie nie dzieje. Po prostu czasu mniej w taka pogode. A jak jest temat jakis ziolek czy cos to w sumie ja w tym temacie jestesm zeilona jak konopia indyjska to sie nie wypowiadam tylko podczytuje.
Ogolenie staram sie nei myslec o tych staraniach odpuscic troche dlatego tez mniej pisze. Zagladam codziennie,bo zzylam sie z Wami wszystkimi tutaj.

Teraz jesli sie nie uda a pewnie tak jest to staranka beda taki z doskoku bardziej.

U nas jest taka duchota ze szok. Skwar jak nie wiem. Dzidolek sobie miejsca biedaczyna nie umie znalezc. Wczoraj uwalil sie na hustawce a ja spuscilam pieski. I mamy sunie mieszanca z labladorem czujan bestia ale tez glupawa bo ciagle chce sie bawic. I podbiegla do Dzidka a ze kita mu zwisala z hustawki to ona go cabas za ta kite i chce sciagnac i lapa go tam traca zeby sie z nia bawil. Ubaw po pachy mielismy ale on sam nie byl zadowolony,napuszyl sie jak nie wiem.

Natus mi tez sie wydaje ze to nie jest spadek implantacyjny choc cmi mnie w brzuchu dzis,ale to pewnei na zblizajaca sie @. Ale o dziwo (.)(.) mnie nie bola.

W ogole jutro mamy 2 rocznice slubu. Jak ten czas leci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
patu$ wiem wiem ale brakuje mi Twojego pisania i porad, przyzwyczailam sie do Twojego ochrzaniania mnie, krzyczenia a teraz taki spokoj i cisza ze az smutno sie zrobilo na tym Naszym wateczku. A traktuje go jak swoja ostoje, mam sie przed kim wygadac i nie chce zeby to wygaslo. Nigdy, przenigdy.
Podczytalam forum CLO bo widzialam "jadlospis" ktory jedna z dziewczyn podaje swojemu eM.Pisalas o Prooxed-zie. Przekrecilam chyba nazwe. Ten lek jest bardzo skuteczny, to moge ci powiedziec, bo ostatnio rozmawialam z kolezanka i mowila wlasnie o Nim, ja swego czasu czytalam o tym srodku i podobno nawet lekarze specjalizujacy sie w leczeniu nieplodnosci bardzo czesto polecaja go z powodu jego dobrego i szybkiego dzialania. Niestety jedyna wada chyba jest cena :/ Strasznie drogi wrecz bym powiedziala, na malo ktora kieszen :/
Co do upalow, u Nas tez nie da sie wytrzymac. Ciesze sie ze koty ogolone, bo dzieki temu troszke chlodniej im jest choc jak i u ciebie nie umieja za chiny znalezc miejsca :blink: strasznie cieplo, ale lepiej taka pogoda niz jakby mialo znowu lac :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry