reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :)
Siedze wlasnie w pracy, na szczescie dzis nie zapowiada sie dlugie siedzenie bo maja jeszcze 1 zabieg i do domku.
90_natka nie mierzylam nigdy, bo w sumie nawet nie mialam takiej potrzeby, staranka ruszyly w listopadzie, ale nie pomyslalam, ze tak tez mozna pewne rzeczy sprawdzic stad tez nigdy tego nie robilam ;-) Wczoraj mialam okropny dzien. Jedna dziewczyna z pracy wyprowadzila mnie z rownowagi do takiego stanu ze musialam isc do domu. Niestety, ale mamy jedna taka, ktora moge smialo powiedziec ma zaburzenia zachowania. Strasznie wybuchowa, bezczelna i wrecz chamska. Rok starsza ode mnie, ale zachowuje sie tak, ze nikt jej nie lubi, ani nie potrafi z Nia pracowac. Uch...na prawde tragedia co sie czasem tu dzieje. Jedna nierozgarnieta dziewucha potrafi w ciagu chwili zepsuc caly dzien.
patu$ka tak mysle sobie, ze podczas piatkowej wizyty u gina,na pewno bedziesz miala zrobione usg wiec moze i tescior juz nie bedzie potrzebny :-D

reklama
Siedze wlasnie w pracy, na szczescie dzis nie zapowiada sie dlugie siedzenie bo maja jeszcze 1 zabieg i do domku.
90_natka nie mierzylam nigdy, bo w sumie nawet nie mialam takiej potrzeby, staranka ruszyly w listopadzie, ale nie pomyslalam, ze tak tez mozna pewne rzeczy sprawdzic stad tez nigdy tego nie robilam ;-) Wczoraj mialam okropny dzien. Jedna dziewczyna z pracy wyprowadzila mnie z rownowagi do takiego stanu ze musialam isc do domu. Niestety, ale mamy jedna taka, ktora moge smialo powiedziec ma zaburzenia zachowania. Strasznie wybuchowa, bezczelna i wrecz chamska. Rok starsza ode mnie, ale zachowuje sie tak, ze nikt jej nie lubi, ani nie potrafi z Nia pracowac. Uch...na prawde tragedia co sie czasem tu dzieje. Jedna nierozgarnieta dziewucha potrafi w ciagu chwili zepsuc caly dzien.
patu$ka tak mysle sobie, ze podczas piatkowej wizyty u gina,na pewno bedziesz miala zrobione usg wiec moze i tescior juz nie bedzie potrzebny :-D

USG to podstawa ale z tesciorem i tak nie wytrzymam hihi:-)

Zebys wiedziala ze w kazdej pracy znajdzie sie czarna owca

Hej dziewczyny ja dzis dostalam plamienie, tzn tylko przy podcieraniu sie w przezroczystym sluzie takie zylki krwi... Nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam, wiec licze na to ze to implantacja :-) ... Oby sie udalo. Trzymajcie kciuki...

Akuku trzymam mocno kciuki, choć o implantacji za wiele nie wiem, i nigdy nie miałam z Nia do czynienia. Ale jeśli masz leciutkie plamienie po owulce przed terminem @ to cos mi tu pachnie dzidzia :-D
Ja niestety nie mam jak na razie rzadnych objawow :/ Minal już tydzień po owu i nic się nie dzieje, było co prawda lekkie klucie w podbrzuszu dwa dni temu ale to wszystko.
Także nie mam dobrych przeczuć związanych z tym miesiącem dla Nas :-(

Nuska dziekuje :-) wiesz ja w poprzednich dwoch ciazach nie mialam plamien przed, wiec to dla mnie nowosc jest.
Tym ze objawow nie masz to sie nie przejmuj :-) bo objawy wystepuja glownie dopiero po @
Ja tez zadnych nie mam-doslownie nic kompletnie... Tzn dzis to plamienie jednorazowe... Jedyne co to taki spokoj... nie wiem.nie umiem.tego opisac... Ale mam nadzieje ze to jest ten moj objaw :-)

Akuku trzymam mocno kciuki, choć o implantacji za wiele nie wiem, i nigdy nie miałam z Nia do czynienia. Ale jeśli masz leciutkie plamienie po owulce przed terminem @ to cos mi tu pachnie dzidzia :-D
Ja niestety nie mam jak na razie rzadnych objawow :/ Minal już tydzień po owu i nic się nie dzieje, było co prawda lekkie klucie w podbrzuszu dwa dni temu ale to wszystko.
Także nie mam dobrych przeczuć związanych z tym miesiącem dla Nas :-(

Mnie jakos tez minely nadzieje,stalam sie nerwowa jak przy napieciu przed@ ogolnie spanie mi odeszlo,fakt wczoraj o 20.30 juz dawno spalam ale dzis w ogole mi sie nie chcialo. Cycuchy juz bola bardzije pod pachami niz cale,wiec bardziej obstawiam ze to na okres. Wysadzilo mnie potwornie (zatrzymanie wody w organizmie pewnie). No nie wiem,jakos juz przestalam myslec ze sie udalo w tym cyklu.

Mezus mnie pociesza daje nadzieje ale to nic kiedy wiesz ze takie objawy masz jak przed @...hmmm a ty jeszcze 6 dni do testowania...

Czasami mysle czy ten pecherzyk pekl? Niby bol jak na owu byl straszny potem utrzymywal sie dlugo ale od dwoch dni,nic zero... A moze to nie na owu bolal tylko torbielka sie zrobila...nie mialam usg od tamtej pory dopiero teraz w piatek,ah znowu te watpliwosci:no::no::no:

U mnie niestety chyba coś zaczyna się dziać i obawiam się, że niebawem pojawi się @ :( brzuch mnie niedawno zaczął boleć i obawiam się, że to zły znak :( obyście Wy miały więcej szczęścia... :)

Mnie jakos tez minely nadzieje,stalam sie nerwowa jak przy napieciu przed@ ogolnie spanie mi odeszlo,fakt wczoraj o 20.30 juz dawno spalam ale dzis w ogole mi sie nie chcialo. Cycuchy juz bola bardzije pod pachami niz cale,wiec bardziej obstawiam ze to na okres. Wysadzilo mnie potwornie (zatrzymanie wody w organizmie pewnie). No nie wiem,jakos juz przestalam myslec ze sie udalo w tym cyklu.

Mezus mnie pociesza daje nadzieje ale to nic kiedy wiesz ze takie objawy masz jak przed @...hmmm a ty jeszcze 6 dni do testowania...

Czasami mysle czy ten pecherzyk pekl? Niby bol jak na owu byl straszny potem utrzymywal sie dlugo ale od dwoch dni,nic zero... A moze to nie na owu bolal tylko torbielka sie zrobila...nie mialam usg od tamtej pory dopiero teraz w piatek,ah znowu te watpliwosci:no::no::no:

Nie martw się :-(Ja tez się zastanawiam, czy w ogole cos tam się podzialo, od piątku kluje mnie w podbrzuszu, tzn dziś jeszcze nie ale wczoraj i w piątek tak :/ Nie mam zbyt wielkich nadzieji związanych z tym miesiącem, ale zawsze jest jeszcze jedno wyjście - takie, ze to teraz to sobie wmawiamy, a w rzeczywistości ani do Ciebie patu$ka, ani do 90_natka, ani do akuku ani do mnie @ nie przyjdzie.
Trzeba przezyc ten weekend z pozytywnymi myślami, bo co innego możemy zrobić...na pewno nie dajmy się zwariować dziewuszki :X
Mnie się akurat wydaje, ze na tym piątkowym usg nie zobaczysz zadnej torbielki tylko dzidzie :)))

Nie martw się :-(Ja tez się zastanawiam, czy w ogole cos tam się podzialo, od piątku kluje mnie w podbrzuszu, tzn dziś jeszcze nie ale wczoraj i w piątek tak :/ Nie mam zbyt wielkich nadzieji związanych z tym miesiącem, ale zawsze jest jeszcze jedno wyjście - takie, ze to teraz to sobie wmawiamy, a w rzeczywistości ani do Ciebie patu$ka, ani do 90_natka, ani do akuku ani do mnie @ nie przyjdzie.
Trzeba przezyc ten weekend z pozytywnymi myślami, bo co innego możemy zrobić...na pewno nie dajmy się zwariować dziewuszki :X
Mnie się akurat wydaje, ze na tym piątkowym usg nie zobaczysz zadnej torbielki tylko dzidzie :)))

Dzieki:* No ja tez bym tak chciala...a jak Wam niedziela mija? U mnie dzis slonecznie ale wietrzne...a mialam takie nadzieje na spacerek a tu dooooooopaaaa w taki wiatr szkoda wychodzic na dwor.. Maz obiadek gotuje mmmm ciekawa jestem co tam pichci ale do kuchni wpuscic mnie nie chce:-D

reklama
My dziś odpoczywamy.Wczoraj byliśmy u tesciow, bo zaprosili czesc rodziny na spóźnione urodziny mamy.Po 22 byliśmy w domu.Dzis postanowiłam,ze nic nie robie. Nastawlam 2 prania, zjemy obiad i lenimy się do końca dnia :happy2: Ola tez ma fajnie, bo od jutra do srody ma rekolekcje, także zajec brak.

Do góry