reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kochane u mnie też nici w tym cyklu. Czuję, że @ zbliża się wielkimi krokami...

Niedziela jedna z tych, których nie lubię. Masa sprzątania po wczorajszych urodzinach, mąż pojechał właśnie na służbę i wróci po 22. Nudyyy... Mam nadzieję, że dotrzymacie mi tu towarzystwa:)

reklama
Kochane u mnie też nici w tym cyklu. Czuję, że @ zbliża się wielkimi krokami...

Niedziela jedna z tych, których nie lubię. Masa sprzątania po wczorajszych urodzinach, mąż pojechał właśnie na służbę i wróci po 22. Nudyyy... Mam nadzieję, że dotrzymacie mi tu towarzystwa:)

a ja mysle,ze los może da Nam niespodzianke w tym miesiącu.Choc sama nastawiam się negatywnie,ale wiem, ze czasem zycie przynosi Nam niespodzianke w najbardziej nieoczekiwanym momencie.Mam nadzieje, ze dla Nas ten moment właśnie nadszedł.
A kiedy Tobie paulinka88 wypada @ ?

witam sie niedzielnie:)
nuuuuśka, paulinka88 a kiedy macie termin @ ? dopuki nie przyjdzie zawsze jest szansa, u wielu dziwwczyn objawy były typowo małpowate:) a ta się nie pojawiła:) u mnie dziś 24 dc i nic za bardzo sie nie dzieje, w większości przypadków tydzien a nawet wiecej przed @ czułam się fatalnie a w tym jak na razie cisza choc może stresy który miałam w tym miesiącu zagłuszył objawy które wczesniej wyczuwałam...a że dwa cykle temu też tak miałam,że nic sie nie działo i nagle w ciągu chwili ból brzucha i przyszła @, czekam cierpliwie...przynajmniej staram się czekać cierpliwie:) do czwartku:)

witam sie niedzielnie:)
nuuuuśka, paulinka88 a kiedy macie termin @ ? dopuki nie przyjdzie zawsze jest szansa, u wielu dziwwczyn objawy były typowo małpowate:) a ta się nie pojawiła:) u mnie dziś 24 dc i nic za bardzo sie nie dzieje, w większości przypadków tydzien a nawet wiecej przed @ czułam się fatalnie a w tym jak na razie cisza choc może stresy który miałam w tym miesiącu zagłuszył objawy które wczesniej wyczuwałam...a że dwa cykle temu też tak miałam,że nic sie nie działo i nagle w ciągu chwili ból brzucha i przyszła @, czekam cierpliwie...przynajmniej staram się czekać cierpliwie:) do czwartku:)

Jeżeli możemy liczyc, ze @ przyjdzie planowo, to powinna się pojawić 11-go lutego a wiec w przyszly poniedziałek. Nie wiem już sama, czy testować w niedziele, 10-go czy czekac do tego 11-go az przyjdzie i jeżeli w poniedziałek nic się nie objawi to we wtorek rano zatestowac :dry: W sumie nie zwracam zbytnio uwagi na to czy cos się u mnie pojawia czy nie, znaczy się objawy.Fakt tylko taki, ze chipsy, które ostatnio bardzo mi smakowaly, dziś mi smierdza, a od piątku mam takie dziwne klucia po lewej stronie podbrzusza.
U mnie przez ostatnie dwa miesiące, nic nie zapowiada @ ze nadchodzi.Po prostu nagle czuje,ze mam zbyt mokro niż powinnam :wściekła/y: Wczesniej zawsze strasznie nogi mnie bolały, bol wręcz promieniujący na cala noge,ale teraz jakos nie pojawiają się takie objawy.Zobaczymy uch...nie podoba mi się wcale ten tydzień czekania :no: A Tobie kasiol kiedy wypada @?

Witam wieczornie! My wlasnie wrocilismy z gosci:-D Kupilam dzis dwa testy ,nie moglam sie powstrzymac,ale z testowaniem sprobuje...Jakies dziwne w aptece mi sprzadano jakies za 5 zl:szok::szok::szok::szok: Easy view czy jakos tak... sktecznosc 99 procen wykrywalnosc 25mlU wiec takie jak wszystkie.... Zaraz jakas kolacyjka kapiel i spac,bo oczy mi sie kleja;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
7 marzec... czwartek, na razie nawet mieszkająca z nami teściowa mnie nie denerwuje-a zawsze przed okresem bardziej mnie wkurza:)
nie zdziwie sie jednak jak mimo to przyjdzie @
ale puki jej nie ma jest nadzieja!!!:)
patu$ka kiedy testujesz? ja pierwszy miesiąc nie mam jescze testu, w zeszlym miesiącu pozbyłam sie tony starych ze szafy-bo wyglądało to już jak obsesja:)

Witajcie. Takie czekanie jest najgorsze......Ehhh....U mnie w tym miesiacu objawów ciążowych brak. W pierwszej ciazy bolaly mnie piersi jakies tydzien przed okresem, a tu nic....takze nastawiam sie na kolejny miesiac walki.....tylko jak sie uda w marcu to termin wypada w grudniu :confused: jakos mi sie nie widzi rodzic tuz przed bozym narodzeniem.

U nas tez wieje jak w kieleckiem....ale wiosne zaczyna byc czuć ;) od razu chce sie życ ;)

Chwaliłam sie ze moja młoda idzie od kwietnia do przedszkola? Miala zaczac od wrzesnia ale jest mojesce i sprobujemy juz teraz.

witam w niedzielny wieczór, mnie dziś tempka zaskoczyła, wreszcie ta linia prosta została przełamana wzrostem :happy2:

fajnie, że wiecie kiedy macie dostać @ ja niestety od odstawienia tabletek (6 miesięcy temu) cykle mam w cały świat więc nawet nie wiem kiedy powinnam mieć @.

reklama
7 marzec... czwartek, na razie nawet mieszkająca z nami teściowa mnie nie denerwuje-a zawsze przed okresem bardziej mnie wkurza:)
nie zdziwie sie jednak jak mimo to przyjdzie @
ale puki jej nie ma jest nadzieja!!!:)
patu$ka kiedy testujesz? ja pierwszy miesiąc nie mam jescze testu, w zeszlym miesiącu pozbyłam sie tony starych ze szafy-bo wyglądało to już jak obsesja:)

Ja 8-9:tak:

Do góry