reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
kasiol ja nie biore innych rodzajow emocji pod uwagę :tak:Będzie dobrze, musi być.

patu$ka to ja się chyba nie biore za to mierzenie tempki bo szybciej mi wyjdzie poczekanie na tescior :-pWrocilismy wlasnie ze spotkania przekomunijnego :dry:masakra...kolejna godzina w zimnym kościele, przy sluchaniach nawiedzonego :x
Jutro kolejna msza bo wypada pierwszy piątek miesiąca, a za tydzień droga krzyzowa :szok:szkoda gadac dziewuszki, byle do maja uch.
Spac mi się strasznie chce, chyba dziś wcześniej się poloze.

kasiol ja nie biore innych rodzajow emocji pod uwagę :tak:Będzie dobrze, musi być.

patu$ka to ja się chyba nie biore za to mierzenie tempki bo szybciej mi wyjdzie poczekanie na tescior :-pWrocilismy wlasnie ze spotkania przekomunijnego :dry:masakra...kolejna godzina w zimnym kościele, przy sluchaniach nawiedzonego :x
Jutro kolejna msza bo wypada pierwszy piątek miesiąca, a za tydzień droga krzyzowa :szok:szkoda gadac dziewuszki, byle do maja uch.
Spac mi się strasznie chce, chyba dziś wcześniej się poloze.

Podpisuje sie pod tym:)

Do maja zleci szybciutko:) Zobaczysz:tak:

Akuku czy my się przypadkiem skądś nie znamy???? :-) :-D :-p

jejciu, widzę, wszystkie testujecie ok 8-9 marca, ja też wtedy powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i zatestuje wcześniej, a co mi tak, i tak pewnie będzie I krecha...

(znów mnie zwątpienie dopadło)

w sumie korci mnie, żeby zatestować ok 6-7 marca ale gdyby miało się udać to 8 marca to lepsza data bo to był by najpiękniejszy prezent na Dzień Kobiet jaki mogę dostać.

Hej dziewczynki, dzis w koncu piatek :):)
Ciesze sie polowicznie, bo jutro musze isc do pracy, ale przynajmniej niedziela wolna :happy:

karola1986-21 tez bym chciala juz wczesniej cos zobaczyc, ale jak pisala wczoraj patu$ka, jak mamy sie rozczarowac jedna kreska, bo np test za wczesnie zrobiony,to lepiej poczekac choc bedzie ciezko :blink:

patu$ka chyba i mnie bierze etap spania. Polozylam sie wczoraj o 20.30 ale przysypialam juz odkad wrocilismy z Kosciola, spac sie nie dalo,bo Ł. ksztalcil Ole na dzisiejszy sprawdzian z matematyki, wiec co chwile sluchalam histerii :-D Dzis po pracy idziemy na obiad do tesciow, bo tesc ma urodziny. Mama miala we wtorek, kupilismy jej po dlugich zastanowieniach drzewko bonsai. Nie wiem czy sie uchowa, miejmy nadzieje, ze tak, choc mama ucieszona byla ale i troche przerazona jak jej tato powiedzial, ze nie dosc ze to trzeba przycinac, to jeszcze mowic trzeba bo one bardzo wrazliwe na slowa sa :-D hah.Tacie kupilam butelke dobrego wina, nie mam koncepcji na prezenty dla Niego.

Hej dziewczynki, dzis w koncu piatek :):)
Ciesze sie polowicznie, bo jutro musze isc do pracy, ale przynajmniej niedziela wolna :happy:

karola1986-21 tez bym chciala juz wczesniej cos zobaczyc, ale jak pisala wczoraj patu$ka, jak mamy sie rozczarowac jedna kreska, bo np test za wczesnie zrobiony,to lepiej poczekac choc bedzie ciezko :blink:

patu$ka chyba i mnie bierze etap spania. Polozylam sie wczoraj o 20.30 ale przysypialam juz odkad wrocilismy z Kosciola, spac sie nie dalo,bo Ł. ksztalcil Ole na dzisiejszy sprawdzian z matematyki, wiec co chwile sluchalam histerii :-D Dzis po pracy idziemy na obiad do tesciow, bo tesc ma urodziny. Mama miala we wtorek, kupilismy jej po dlugich zastanowieniach drzewko bonsai. Nie wiem czy sie uchowa, miejmy nadzieje, ze tak, choc mama ucieszona byla ale i troche przerazona jak jej tato powiedzial, ze nie dosc ze to trzeba przycinac, to jeszcze mowic trzeba bo one bardzo wrazliwe na slowa sa :-D hah.Tacie kupilam butelke dobrego wina, nie mam koncepcji na prezenty dla Niego.

Ja tez mam zawsze problemy z prezentami:szok: Ja wczoraj padlam przed 21... takie zylska mi wyszly na cycuchach ze szok:szok: czuje jakby wazyly z kilo wiecej kazdy,a male nie sa same z siebie :wściekła/y: Ja cie krece,nie wiem czy ja sobie wkrecam czy napawde jest cos na rzeczy. Moj Ł. mowi mi ze piersi to mam jak kamienie,ale na dwa dni przed @ dopiero sie takie robily nie dosci ze twarde to i takie ciezkie a tu tylko ciezkie... Ja sprobuje cierpliwie czekac conajmniej do 7... Dzis mi sie snil test ze zrobilam dwa i w dwoch byly dwie piekne krechy... Moj mozg zaczyna dawac o sobie znac;-)

Hej dziewczynki!
Co ja tu czytam.. wszystkie prawie testujecie :)
Ja jeszcze raczej nie...

Nuuuska.. My tez komunia w tym roku... masakra.. a finansowo o dopiero koszmar!

patuSka.. jak masz takie objawy z biuścikiem to ja Ci powiem, że może ten Twój sen być proroczy....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!
Co ja tu czytam.. wszystkie prawie testujecie :)
Ja jeszcze raczej nie...

Nuuuska.. My tez komunia w tym roku... masakra.. a finansowo o dopiero koszmar!

patuSka.. jak masz takie objawy z biuścikiem to ja Ci powiem, że może ten Twój sen być proroczy....

oby,oby. Chociaz wole sie milo zaskoczyc niz niemile rozczarowac:-p

reklama
patu$ka jak już mąż zauważył to musi cos w tym być :) u mnie brak jakichkolwiek objawów... a ze bywa różnie-jeden miesiąc tydzień przed @ czuje , że się zbliza, inny pare dni przed dopiero, a raz dopiero jak faktycznie przyszła wredota. W tym miesiącu mam dziwny luz, może przez chorobe Kaliny wiecej mysle o niej...

Do góry