Hej podczytuje juz was jakis czas :-) ogolnie moge sie chyba zapisywac na kazde fora bo staram sie poltorej roku :-(
Mam nadzieje ze jednak w tym miesiacu sie udalo.:-)
Przedstawie sie :-) mam na imie Agata I mam juz 2 synkow teraz staramy sie o 3 dzieciatko, chcialabym core, ale teraz juz mi obojetnie :-)
Termin testowania ok. 8.03 :-)
Karola fajnie ze tez tu jestes :-)
Pozdrawiam I zycze kazdej.z was 2 tlustych kreseczek :-)
Witaj
Wiec widze,ze kazda z Nas nawet nowe staraczki maja ciezki przyszly tydzień, u mnie testowanie ok.8-9
90_natka wiesz co, nie potwierdzila na 100% ale skoro pęcherzyka nie ma, za macica plyn, to znaczy,ze cos się tam podzialo. Przynajmniej według mojej dedukcji
Ale nie chce nastawiac się na +, bo nie wiem sama, objawow na razie nie ma zadnych, nawet tych wmówionych, tak jak i sluzu w tym miesiącu brak. Kiedy Ty masz ta wizytke u gina bo zapomniałam ? patu$ka pamiętam,ze w przyszly piątek
paulinka88 a czy mnie się zdaje cz Ty tez masz Łukasza? hehe to już będzie trzecia osoba tutaj.Jakies nagromadzenie
Co do plci dzidziusia, to tez bym wolala dziewczynke. Wiadomo, ze jak i chłopczyk będzie to będę przeszczesliwa, ale tak jakbym mogla wybrać to tez wolalabym dziewczynke,i tez zgodze się z tym co piszesz, bo dla dziewczynki imie wybraliśmy od razu - będzie Lenka Amelia a dla chłopczyka...
hmmm no i tu wlasnie zaczyna się gdybanie, bo kazde imie które podoba się mnie nie podoba się Ł. a jemu podoba się Kornel co mnie przyprawia o mdlosci ( nie zebym była bardzo na nie, ale no...
Kornel kojarzy mi się z pisarzem i to wszystko).Mnie podoba się Maksymilian, może być Olaf. Ale Ł. nie wiec mamy problem
czekoladka21 ja niestety nie pomoge, nie jestem fachowcem od sluzu, w tej kwestii pewnie patu$ka doradzi
Ale trzymam kciukasy mocno &&&