reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczyny.Dzisiaj zaułważyłam że mam taki gęsty, biały, mętny śluz i jest go dosyć sporo.Dodam że owulacje miałam 23 a dni płodne od około 20 lutego czy to może być już jakiś objaw ciąży czy znowu sobie coś wmawiam ??? :-)

reklama
Hej podczytuje juz was jakis czas :-) ogolnie moge sie chyba zapisywac na kazde fora bo staram sie poltorej roku :-(
Mam nadzieje ze jednak w tym miesiacu sie udalo.:-)
Przedstawie sie :-) mam na imie Agata I mam juz 2 synkow teraz staramy sie o 3 dzieciatko, chcialabym core, ale teraz juz mi obojetnie :-)
Termin testowania ok. 8.03 :-)

Karola fajnie ze tez tu jestes :-)

Pozdrawiam I zycze kazdej.z was 2 tlustych kreseczek :-)

Hej podczytuje juz was jakis czas :-) ogolnie moge sie chyba zapisywac na kazde fora bo staram sie poltorej roku :-(
Mam nadzieje ze jednak w tym miesiacu sie udalo.:-)
Przedstawie sie :-) mam na imie Agata I mam juz 2 synkow teraz staramy sie o 3 dzieciatko, chcialabym core, ale teraz juz mi obojetnie :-)
Termin testowania ok. 8.03 :-)

Karola fajnie ze tez tu jestes :-)

Pozdrawiam I zycze kazdej.z was 2 tlustych kreseczek :-)

Witaj :) Wiec widze,ze kazda z Nas nawet nowe staraczki maja ciezki przyszly tydzień, u mnie testowanie ok.8-9 :happy:

90_natka wiesz co, nie potwierdzila na 100% ale skoro pęcherzyka nie ma, za macica plyn, to znaczy,ze cos się tam podzialo. Przynajmniej według mojej dedukcji :-pAle nie chce nastawiac się na +, bo nie wiem sama, objawow na razie nie ma zadnych, nawet tych wmówionych, tak jak i sluzu w tym miesiącu brak. Kiedy Ty masz ta wizytke u gina bo zapomniałam ? patu$ka pamiętam,ze w przyszly piątek:happy:

paulinka88 a czy mnie się zdaje cz Ty tez masz Łukasza? hehe to już będzie trzecia osoba tutaj.Jakies nagromadzenie :-pCo do plci dzidziusia, to tez bym wolala dziewczynke. Wiadomo, ze jak i chłopczyk będzie to będę przeszczesliwa, ale tak jakbym mogla wybrać to tez wolalabym dziewczynke,i tez zgodze się z tym co piszesz, bo dla dziewczynki imie wybraliśmy od razu - będzie Lenka Amelia a dla chłopczyka...:sorry2:hmmm no i tu wlasnie zaczyna się gdybanie, bo kazde imie które podoba się mnie nie podoba się Ł. a jemu podoba się Kornel co mnie przyprawia o mdlosci ( nie zebym była bardzo na nie, ale no...
Kornel kojarzy mi się z pisarzem i to wszystko).Mnie podoba się Maksymilian, może być Olaf. Ale Ł. nie wiec mamy problem :-p

czekoladka21 ja niestety nie pomoge, nie jestem fachowcem od sluzu, w tej kwestii pewnie patu$ka doradzi :)Ale trzymam kciukasy mocno &&&

nuuska ja testuje 8-9. Wizyta 8 jesli wtedy @ nie przyjdzie,ale dzis sobie z ciekawosci tempke zmierzylam i wiecie co :szok: 36,9 a pamietam ze jak kiedys mierzylam sobiue kilka cykli to nie bylo skoku tem przed owu i tem caly czas na poziomie 36,6-36,7 ani grama wiecej a dzis szoking przeszlam,moze to dobry znak? No ale nie mierzylam calego cyklu wiec nie bede sie tym posilkowac...

czekoladka co do sluzu to ja bym sie nie sugerowala,ja w tym cyklu nie mialam plodnego a teraz nie wiem jaki jest bo biore luteine i jak sie ona rozpusci i czesc sie wchlonie to reszta wyplywa wiec mam tylko biala maz,wczoraj zauwazylam tylko strzepek jakiegos ciagnacego i takiego na pol przezroczystego ale to byl taki maly epizod...i nic wiecej nie zauwazylam. Jak obserwujesz caly czas sluz kilka cykli i ten jest inny niz zawsze to moze byc znak,ale nie musi.

Mnie oprocz tego ze ciagnie do spania od jakis trzech dobrych dni,wczoraj polozylam sie w poludnie cos kolo 12 a wstalam o 14.30 i potem o 20 juz spalam,szok...bola mnie sutki i pobrzusze,jakos sie nie nakrecam ale cos jest nie teges:-D:-D:-D

paulinka wlasnie zauwazylam ze jestesmy chyba we trzy z tymi Łukaszami:) Sie nam posypalo,moglo by sie tak sypac z tymi II:szok::szok:

Patu$ka dziękuje za odpowiedź :)
Ja będe testować 9 marca ale myśle że skusze się już w niedziele choć wiem że może nie być prawidłowego wyniku ale tak z ciekawości sobie zrobie.:-)

Patu$ka dziękuje za odpowiedź :)
Ja będe testować 9 marca ale myśle że skusze się już w niedziele choć wiem że może nie być prawidłowego wyniku ale tak z ciekawości sobie zrobie.:-)

Ja tez o tym pomyslalam,ale nie wiem czy to dobry pomysl...Z jednej strony boje sie zawiesc,z drugiej bardzo bym chciala zobaczyc druga chociaz blada kreseczke...zeby miec nadzieje:-D hmmmm nie wiem...

No to ja widze ze my wszystkie bedziemy testowac 8-9 marca, bo ja tez wtedy :-D
Za wczesnie chyba nie bedzie bo 10-go mijaja pelne dwa tygodnie:happy:
A to jak sie zmienia tempka to moze znaczyc ze dzidzia ? :D Ja sie kompletnie na tym nie znam, w zyciu nie mierzylam, ale moze warto zaczac? a kiedy mierzysz rano czy wieczorem?

Ale dzis dzien, od rana tyle ludzi ze glowa mnie juz od tego wszystkiego boli :szok:

Ostatnia edycja:
No to ja widze ze my wszystkie bedziemy testowac 8-9 marca, bo ja tez wtedy :-D
Za wczesnie chyba nie bedzie bo 10-go mijaja pelne dwa tygodnie:happy:
A to jak sie zmienia tempka to moze znaczyc ze dzidzia ? :D Ja sie kompletnie na tym nie znam, w zyciu nie mierzylam, ale moze warto zaczac? a kiedy mierzysz rano czy wieczorem?

Ale dzis dzien, od rana tyle ludzi ze glowa mnie juz od tego wszystkiego boli :szok:

po owu temperatura sie podnosi i 16 wyzyszych temperatur moze oznaczac ciaze,jesli nei doszlo do zaplodniena tuz przed okresem spada...to tak po krotce...

Ja chyba poczekam do dnia spodziewanej @...mam takie mieszane uczucia,raz czuje ze sie udalo,potem ze sie nie udalo,raz sie wsciekam a raz usmiech od ucha do ucha...oh my kobity:-):-):-)

witam się:)
ale się działo jak mnie nie było, chyba z 4 strony mam do nadrobienia.My od poniedziłku na oddziale wylądowałyśmy z córką-zapalenie płuc, dwie noce w szpitalu na podłodze, koszmar jakiś... ale na szczescie udało się wyjść na przepustke i dojezdzamy 3 razy dziennie na leki.Udało mi sie bez problemu nie myśleć czy się udało czy nie...odezwe sie wieczorem po lekturze zaległości...:)

reklama
witam się:)
ale się działo jak mnie nie było, chyba z 4 strony mam do nadrobienia.My od poniedziłku na oddziale wylądowałyśmy z córką-zapalenie płuc, dwie noce w szpitalu na podłodze, koszmar jakiś... ale na szczescie udało się wyjść na przepustke i dojezdzamy 3 razy dziennie na leki.Udało mi sie bez problemu nie myśleć czy się udało czy nie...odezwe sie wieczorem po lekturze zaległości...:)

Duzo zdrowka dla malej od ciotek staraczek:tak:

Ja wlasnie wstalam,mowie wam zasypiam siedzac ,stojac...polozylam sie na chwilke a ty poltorej godzinki w picze strzelil:-D:-D:szok::szok: cos jest nei hallo;-)

Do góry