kasiol
Fanka BB :)
muminek79 jak nitki krwi to może implantacja???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muminek79 jak nitki krwi to może implantacja???
Jestem już w domu. Ciesze się po wizycie u tej gin. Już Wam wszystko opowiadam.
Babeczka jest rzeczywiście zupełnie inna od tej, do której do tej pory chodziłam.Wypytala mnie o wszystko, o przebieg poprzedniej ciąży, o Ł. pytałam, o okres, wreszcie czy zauwazylam u siebie objawy jajeczkowania.Zrobila mi usg, pokazala wszystko dokładnie co do joty Na lewym janiku jest dużo małych pecherzykow, jak to p.doktor stwierdzila- one w tym miesiącu mało się starają i z nich chyba nic nie będzie.Ale kolo prawego jajnika mam jeden duzy pęcherzyk i wygląda na to, ze podziala.Dostalam instrukcje ze w ten weekend mamy ostro podzialac, i w przyszla srode mam przyjść na kolejne usg żeby zobaczyć jak janiki wygladaja i co się podzialo z pęcherzykami.
Kwas foliowy mam brac caly czas ale ma go tez brac Ł.,to ważne by parter również go stosowal.Jezeli po polrocznym okresie intensywnych staran o dzidziusia nie będzie ciąży, wtedy trzeba będzie Ł. skierować na badanie nasienia. Ale ona myśli, ze nie będzie tak zle, ja tez, ale co więcej można, trzeba uzbroić się w cierpliwość, czas najlepiej pokaze Nam wszystko. Aaa i wylaczyc myslenie. Bo glowa to najgorszy pomocnik w staraniach...tylko ja się pytam jak..bo to takie proste się wydaje taaa:-(
Ale z wizyty bardzo się ciesze, wiem o wiele więcej niż wiedziałam, w weekend ostro biezemy się do pracy, mam nadzieje, ze cos się z tego wykluje.
Och staraczki, glowa mi już peka od nadmiaru myśli
Oj zebym ja sie tak cieszyla jutro po wizycie u ginka jak ty U mnie dzis 12 dc. wiec na dniach owu... Chociaz sluzu nadal brak...Jest niby przezroczysty ale nie gesty tylko rzadki i lepki bardzo... Jutro wszystko sie okaze