reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka w swoim suwaczku , też masz trzy jajeczka:) hehheh co za bieg okoliczności :)
czekoladka czekamy na zdjęcie fasolinki:)
a ja dzis zamówiłam testy, obym dała rade nie testować za wcześnie tym bardziej ze to 10 są:)

hej ja dziś miałam skok.
jutro się okaże czy to w końcu była owu czy jednak nie.:tak:
tak czy siak wczoraj staranek nie było , bo zasnęłam :zawstydzona/y: dzisiaj też nie będzie, więc i tak po ptakach...
co ma być to będzie ale na nic nie liczę:sorry::no:

czekoladka wklejaj zdjęcie :)
:tak:
Patuśka ojj ja co miesiąc mam sny że jestem w ciąży albo, że sikam na testy :confused2::laugh2::-p:zawstydzona/y:

kurcze głowa mnie boli :( no już nie wiem co mam ze sobą robić, leków nie biorę żeby tempki nie zaburzać.

dziewczyny postaram się wejść wieczorem naprawdę nie mam siły dzisiaj :( aż mi się w głowie kręci :angry::angry:

Patusjak a tempke mierzyłaś o tej 5.30 zanim wstałaś z łóżka ??
bo jak tak to dodaj 0,1 (bo mierzyłaś godzinę za wcześnie) i wtedy jest ok :) ale właśnie takie wahania są normalne jak się wcześniej wstanie czy później pójdzie spać :)

Ostatnia edycja:
patu$ka rozmawiałam dziś ze znajoma lekarka bo przez przerwę swiateczna, mojej gin nie ma niestety teraz. Dowiedzialam się,ze te hormony o których piszemy sa jak najbardziej refundowane przez NFZ wystarczy żeby gin dala Nam na Nie skierowanie i wykonywane sa bez problemu :)

patu$ka rozmawiałam dziś ze znajoma lekarka bo przez przerwę swiateczna, mojej gin nie ma niestety teraz. Dowiedzialam się,ze te hormony o których piszemy sa jak najbardziej refundowane przez NFZ wystarczy żeby gin dala Nam na Nie skierowanie i wykonywane sa bez problemu :)

Oooo to musze sie swjojego zapytac jak to jest w koncu.

aaaaa 246.jpgto moje usg :-)

Załączniki

• aaaaa 246.jpg
    aaaaa 246.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
czekoladka21 sliczna fasolcia :) Oby zdrowo rosla :)

patu$ka pytałam potem dla pewności jeszcze Naszej pielęgniarki - potwierdzila . Wszystkie takie badania sa refundowane, ale ważne jest to żeby skierowanie było od specjalisty czyli w tym wypadku ginekologa. Internista nie może np. wystawić takiego skierowania. Ale sa refundowane, wiec jeśli ktokolwiek będzie kazal Ci za Nie placic, kopnij go w cztery litery i powiedz żeby sam sobie placil bo Tobie się należa takie badania bezpłatnie jeśli jestesc ubezpieczona ;-):tak:

Do góry